Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
ze pozname najkrasiu zenu na slovensku....blboooost, sak nevideli nas este 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to bolo jasne od zaciatku ze ona vyhra lebo skoro vzdy vahra ta so je aj miss smskova
tak dnes nas je tu vela slamenych
nika asi ho zavolame v maji na Terchovu a si nevyberie hihi tolko nadhery pohromade este nevideli
no suseda ma dom apansku navstevu, zase bude sex a ja nebudem moct spat...porazi ma 😀
ludka tak BB vyhrala, vasa prva, nasa tretia 😀
mimi asi si budes musiet kupit stuple do usi ked to ma tak casto tam take nevstevy ale potom malu asi nebudes pocut asi 😀 🙂
TAk naša vyhrala? No to sú mi veci! ...............nevidela som z toho ani sekundu.
A slameňáčka som aj ja, chlop aj s dievkou sú na koncerte Skaprašupina.
A tu už možno ani nikto nie je.
Emka sa mi zobudila, keď som vo vani bola. Tak som nevedela, čo mám robiť. Chvíľu som počkala, pomrnkala a zaspala sama.
na mna nemate od 5 nejem ale dneska som to zahlobila chipsami a vinkom s colou tak super
kosska, pochopili sme 😀 ...ja som tusim tiez jedla naposledy o piatej...ale potom som zjedla Lukaskovi velkonocneho zajaca a teraz tie semena 😀 😀 😀 😀
jamaat nie nie neviem o com vravis uz som nevidela panelak ani neviem kedy lebo Marika si posunula rezim tak ked kupem kupem o 20 a zaspi o 21 cize cely panelak mam fuc no co uz narobim ale nie dala som si zavezok ale aj tak ho porusujem a teraz cez velku noc ani nevravim idem ja spat tak dobru noc zajtra mam narocny den ideme na oslavu tak zajtra az vecer papapa
idem aj ja spat...tak dobru nocku a pekny vikendik, neviem, ci sa tu ukazem...tak pa 🙂
ahojte
ja uz som hore
mala sa stale v noci prevalovala, mrnkala az do placu to niekedy prechadzalo, nepomaha ani ke dasna natriem 😒
vyspata som teda fantasticky...
ale idem k nasim, tak o obed mam postarane, pre malu mam navarene odvcera
mm ma hokejovy turnaj, tak som zas slamena vdova 😀 ale to len cez den
Ahojte,
my klasika od šiestej hore. A spala viac so mnou ako v postieľke.
Mimi, ten tvoj mužo je riadny sportsmen. 🙂

mimi aj ja take chcem tie sa mi pacili najviac