Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
bambi: skus napisat do tejto temy annag - ona vie velmi dobre poradit ohladom kojenia, alebo jej napis IP ... urcite ti pomoze ... https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... ...
mozno je este slabucka a nedokaze si vytiahnut kolko potrebuje ... som to tak mala pri patkovi, som si myslela, ze sa dobre napapal a pekne zaspinkal ... ale schudol este v porodnici a dr. mi povedala, ze to nezaspinkal napapany, ale zaspinkal od unavy, ze uz viac nedokazal tahat .... potom mi ho kazali vazit a spapal naozaj minimum a ja som si myslela, ze spapal dost ... tak som vzdy nakojila, potom odstriekala a dala mu este to ... skusala si dokrmit svojim mlieckom?? umele by som nedavala, aby si hned na zaciatku neprisla o mliecko, toby bola skoda ...
mon odstriekavam a davam jej no skusam len stale potom placka ☹ ale budem skusat dakujem
cafte ako babtka co mate nove moj hje haldosko vkuse je na ciciku a nervuje sa ked mu nedam uz si sam hlada a aj flasticku si uz sam chyta, lebo ja kojim a aj dosavam a davam flasticku ked uz je velmi hladny a mna bolia ceciky
inac co papate vsetko alebo sa obmedzujete v niecom a ake cajiky pijete
zuzka ja pijem lucku a nejem strukoviny kel kalerab karfiol .....a cokoladu a tak co povedali v nemocnici a ty akoo
ja jam eksoro vsetko len coko mi nechuti tak nejem , men vraveli ze mozem vsetko len nie surovu cibulu a cesnak ale ked je v polievke tak jem zatim malemu nic nebolo.....ixixi......a ppijem co pirde kamilkovy cas, takay na prdkanie a ovocny a potom mineralky a aj som si dala mi nule colu decko.ixixi..ze mozem ale vela toho nepojdem mi dako nechuti a nemam ani cas 😉
co mala spinka
ahojte, ohladom kojenia pozrite www.kojeni.net, vodove mlieko je oki - to predne je redsie, je to na uhasenie smadu, zadne je tucnejsie. UM znizuje tvoru mlieka, lebo babo si vytiahne o to menej z prsnika, stale treba prikladat k prsniku a NEDAVAT flasuuuu! Ja mam Emmku, ma 14 mesiacov, po prichode z porodnice sme mali velke problemy a po 5 tyzdnoch presli na plne kojenie🙂 Drzim vsetkym palce!
este poradim, ak nahodou teda prikrmujete, urcite nie flasou, ale ja som to robila suplementorom, je to od firmy Medela a da sa objednat v lekarni. Pripoji sa to na prsniky a babo spolu s UM cucka aj MM.
mon dakujem aj soso dakujem skusam dalej ....malu prikrmovali v nemocnici aj doma som trochu musela kym zacalo mlieko po cisarskom ale teraz sa snazime 😉
bambi a kolko mas mliecka ked si tak odstieknes na jedno papanie
ja mam okolo100ml aj viacej co som si odstriekala a niekedy mam aj cez 150m
ja davam cez flasticku tak je nauceny a mne to vyhovuje a kojim cez tie klobuciky inac mi cecik nechyti vobec a som rada ze apson tak chce
inac maly ste teploty ked vam vypuklo mliecko?
jeeej babule, az teraz som vsimla tuto temu 😉
este raz vam blahozelam a krasny Den matiek 😉
ja sa kojenia straaaaaaaaaasne bojim 😔
bambi nebud smutna to iste ma moj maly nase babatka si chudsie a slabsie anemaju silu tak tahat mliecko s cicika a to chce len cas kym zmozneju moj uz niekedy sam potahne a niekedy mu musim este flasku dat bo je taky nervy a hlady ale ze to sa upravy kym priberu troska moj nema este ani 3kg 😀 😀 a to osm mysllela ze jaky velky bude niekedy sa aj lekar poriande sekne 😀 😀
dievcta cvicite cviky na upevnenie panvoveho dna a tak aby sa vam brusko vratilo do povod 😀 neho stavu ja cvicim s hebeme a aj mi brucho masiruje aby mi pokleslo a ceciky si tiez masirujem tak ako mi mamina ukazovala konecne je rada ze ju pocuvam 😀 😀 😀
lasenka diky aj tebe 😀
vidim ze uz ste sa oddelili ☹ dufam ze tu budem coskoro aj ja 🙂 aj ked dnes to na porod nevyzera 😠
mimi ja som len nakukla 😀 monikyne rady opisat narychlo 😉
zuzka ticho pred burkou asi tazko.. 😠
ahojte 🙂
jeeej nova tema 😵 monkap este raz gratulko 😵 idem kuk fotto 😉
a aj ja prajem vsetko naj k dnesnemu sviatku 😵
ahojte maminy 😀 my sme sice este aprilovy ale patrime sem 😀
bambi aj ja som po sekcii mala problem s mlieckom este v porodnici, tiez jej obcas museli nieco dat, ale upravilo sa to a mam ho na rozdavanie ... homeopatika, vinea, vela tekutin, polievky a tak.
monkap tebe gratulujem ku krasnej dcerke 😀 vidis, zvladli ste to nakoniec tesim sa s vami 😀 😀

mon porad prosim co mam robit lekarka ze nech ju prikrmujem ked jej dam za mojim este nutrilon je to ok a ked nie skusala som stale place da si moje a je hladna ☹
je take vodove