icon

Majú byť zbojníci, ak sú páni?

13. apr 2024

Aký máte na to názor? 😀

Strana
z4
10zabka
13. apr 2024

poďme štrngať kľúčami. Raz to už zabralo. Dočasne.

autor
13. apr 2024

Nie nie,vopred chcem upozorniť, že s vládou to nemá nič spoločné.

10zabka
13. apr 2024

tak treba byť viac adresný. Vešteckú guľu nemám 😉

ptvw
13. apr 2024

Chceš vykradnut banku a zhadzovať zo strechy? Kam mam prísť 🤣

autor
13. apr 2024

To som dostal ako útechu,nie priamo od psychologičky, ale bolo to niečo obdobné.
Mám už dlhšie problémy s tým,keď premýšľam ako som žil,čo som robil a čo som vyvádzal keď som bol mladý. Je to už dávno, ale spomienky sa nedajú nejako vymazať. Ako to povedať,že by mi začalo byt aj ľúto tých ľudí,čo im človek niekedy urobil?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
10zabka
13. apr 2024

normálne sa priznať. Čo je ťažké na tom, že ti je toho ľúto? Ak je to úprimné, nemyslím, že by ťa za to niekto odsúdil.

ivka225
13. apr 2024

Blbost.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
ptvw
13. apr 2024

@10zabka ved ľúto mu môže byt, len už to nevráti späť, ako aj dedecek alebo ten autobusar teraz, to co spravil je už navždy, odpustiť si musí on sám...

Ináč mne prvé napadol jurosik ta kreslená rozprávka 😃

10zabka
13. apr 2024

@ptvw povedať im to môže. Za ich reakcie nik neručí 😉 Jurošík 😂

autor
13. apr 2024

Nie chudobného nikdy,veď čo by mu aj človek zobral. Len to bolo cca 30.rokov dozadu a vtedy sa ešte ľahko dalo dostať k všelijakým údajom,kto má koľko na účte,kto čo vlastní,kto čo kupuje a komu odkiaľ chodí ešte aj koľko peňazí. Ale nie,nikoho som nezabil,ani nespáchal žiadnu vraždu. Len som sa možno zmocnil majetku a peňazí,keď som mal pocit že aj dotyčný k tomu ľahko prišiel.

10zabka
13. apr 2024

ak nesedíš, tak buď rád. Vieš, ako sa hovorí: na každú sviňu sa voda varí... alebo božie mlyny melú pomaly, ale isto. Tiež čakám. A možno to pravda nie je. Hoci by som bola rada, keby bola.

autor
13. apr 2024

Nie nesedím ani som nikdy nesedel, vždy to bolo nejako tak na hrane.

vvvvb
13. apr 2024

@autor A ja som si myslela, že takíto novodobí zbojníci sú len v hollywoodskych filmoch. Hotový námet na akčný thriller, len nechápem prečo ťa to teraz trápi. Veď si len obral nepoctivých. To je ako keby Jánošík mal výčitky svedomia, že obral grófa Erdodyho. 😀

kataina
13. apr 2024

Tak asi si to začal aj ľutovať čo si urobil. Znamená, že máš ešte svedomie. Tak by si to mohol odčiniť nejako. Nech sa uľaví tvojmu svedomiu. Napr. si si za nakradnuté niečo kúpil, ako sa z toho môžeš tešiť? Alebo si užívať a pozerať na tie veci, že si musel najprv kradnuť a teraz sa pozeráš na tie veci, ktoré na teba kričia a pripomínaju ti, čo si to urobil.... Ja ani nájdenu peňaženku by som si nevedela nechať s čistým svedomím, mrzelo by ma, ako niekomu chýba a čo mu spôsobím, ked nenájdem majitela.

kataina
13. apr 2024

Ty nemáš sudiť toho druhého, že "si okradol zlodeja" ty maš pozerať len do svojho vnútra. A odčiniť to môžeš aj teraz.... spôsob si najdi

minesasubu
13. apr 2024

Joooj skvelé, dlho sme si nepozreli Pacho hybský zbojnik 🙂 poviem mužovi nech zapne v archive

viestta
13. apr 2024

"Len som sa MOŽNO zmocnil majetku a peňazí,keď som mal pocit že aj dotyčný k tomu ľahko prišiel." Takze v podstate taky novodoby Janosik, len si asi zabudol chodobnym rozdavat... Este, ze ti zacalo tych ludi, ktorych si pripravil o majetok, byt luto... Hlavne, ze si sa zahral na boha a rozhodol, kto sa k majetku dostal lahko a ty ho zbavis starosti...
Mne sa snad sniva, ty sa este aj lutujes (alebo si sa dosiel pochvalit?)

10zabka
13. apr 2024

o čo ti vlastne ide?

autor
13. apr 2024

Áno trápi ma to,priznám sa. Nie je mi ľúto tých ľudí,pretože oni tiež neprišli k tým peniazom pri lopate alebo ako čašník v Rakúsku alebo Nemecku,ale mám výčitky že som také niečo robil.
Vrátiť by to asi už ani nešlo,gro toho sa minulo na dovolenky a autá a podobne.

10zabka
13. apr 2024

tak čo vlastne chceš, aby sme ti napísali? Chodíš k psychologičke, povedala ti to, čo si nechcel počuť? Potrebuješ poľutovať? Čo vlastne chceš? Stále neodpovedáš.

viestta
13. apr 2024

Takze si obral Meciarovych privatizerov? A podla toho ako sa lutujes, aj tak z toho mas trt makovy, lebo si ich len prehajdakal. Si rovnaky ako oni. Lahko prislo, lahko odislo. A dobre ti tak, tak ti treba.

vvvvb
13. apr 2024

Náhodou... Mne sa to páči. 😀 Zlodej okradol zlodejov. 😀

kataina
13. apr 2024

Tak môžeš niekoho podporiť, kto to potrebuje, alebo charitu. Hlavne z toho neurob svoju cnosť, že dávaš dary, lebo to by si sa zasa musel hanbiť pred sebou aj Bohom, aký si chrapúň. V Biblii je napísané, aby ľudia vyznávali hriechy jeden druhému. Predstav si, ako by si vyzeral, keby cele okolie tvoje vedelo o tebe celu pravdu. No blbé je, že tak aj vyzeráš, možno to nikto nevie, ale ty to vieš. A ked je tu vyššia moc, Boh, tak svoje hriechy neskryješ. Ty s nimi musíš žiť

autor
13. apr 2024

No len že aký máte na to názor som chcel vedieť.
Dobre,tak sa skúsim spýtať inak.. Vás ako ženu pri rozvode muž oklame o nejaký majetok,prípadne jemu ostane napr 80% majetku a vám iba 20. Následne zistíte,že nejaký podvodník ho oklamal o tých cca 30 percent(to čo malo byť vaše). Ľutovali by ste toho manžela?

viestta
13. apr 2024

@10zabka mali sme tu kadejakych zufalcov ale zlodej co sa tu dosiel polutovat, to tu este nebolo

10zabka
13. apr 2024

@viestta presne tak, čo ti poviem 😉

10zabka
13. apr 2024

takže ide o rozvod? Blbosť. Neobaľuj to a nedávaj príklady. Načo je to dobré? Neľutujem nikoho, kto oklamal iných. Ani teba. Ak si urobil niečo, čoho ľutuješ, je fajn, že si si toho vedomý, ale uvedom si jedno: tvoja ľútosť ťa neospravedlňuje.

autor
13. apr 2024

Vidím,že umelá inteligencia zas nesklamala..

Strana
z4