Majú byť zbojníci, ak sú páni?
Aký máte na to názor? 😀
@10zabka
Nieee o rozvod sa nejedná. Vtedy moja ex vyšla ako víťaz,jej ostal byt,chata aj auto, nakoľko som chcel zahrať frajera že na to mám a taká ako ona ma nedokáže uraziť a nestojí za to aby som sa s ňou doťahoval.
No len zas to musel niekto "zaplatiť ".
kde v odpovediach vidíš umelú inteligenciu?
ale no... však si priznal, že si "okradol" iných. Nasucho si určite neostal.
@kataina
A keby si ty vedela,čo si o tebe myslíme...🤔
"taká ako ona ma nedokáže uraziť a nestojí za to aby som sa s ňou doťahoval." Si chudák. Chýba ti morálka. Ked si si ju bral, bola tá jediná ideálna. Alebo : vrana k vrane sadá ?
Takže, tvoja ex dostala celý majetok a Ty, aby si to uhradil, zaplatil, tak si okrádal zlodejov? Správne to chápem?
@10zabka
Polku bytu som napísal vtedy na neplnoletú dcéru(už teraz dospelú) a naozaj som odišiel s jednou igelitkou,tam nejaké rifle a bundu a ostatné som im nechal. Ex mala vtedy čerstvý vodičák,tak som tam aj auto nechal vtedy Peugeot 309. To by aj ex dosvedčila.
asi zatlieskam...
a už sme pri tom, čo som vyššie písala. To že niekomu dávaš, nemá byť tvoja cnosť. Ale ty si chcel hlavne "dobre vyzerať" že "aky som frajer"
@10zabka
Tú (umelú inteligenciu)čo má potrebu sa zapájať do všetkých diskusií a rozdávať svoje múdrosti. Len teraz sa neozve,aby som nenapísal,že trafená hus zagágala.
@10zabka
Nieee, pardón,určite som nemyslel všetkých,myslel som "len nás".. 😀👍
@vvvvb
Áno tým čo nemajú,by sa asi ťažko niečo bralo.. Ale nikdy takému,čo si na to poctivo zarobil.
konkretizuj. My, ktoré diskutujeme, máme svoje nicky a blogy, ktoré sa dajú na MK dohľadať. Jediný, kto tu diskutuje anonymne, si ty. Nie si náhodou tou umelou inteligenciou práve ty? Nemám rada, keď sa niekto skrýva. Prečo? Ja a určite tie, ktoré sem reagovali, sa za svoje názory nehanbia, prečo inak by sem písali. Verejne. Čudujem sa MK, že anonymné témy povoľuje. Koľko poníženia som v nich videla, koľkokrát som radšej nereagovala, pretože boli tak prízemné... viem, nie tvoj problém. Ale možno si to niekto z "anonymných adminov" prečíta.
@kataina proste trauma jesitneho chlapa. Najprv je frajer, lebo "nakoľko som chcel zahrať frajera že na to mám a taká ako ona ma nedokáže uraziť a nestojí za to aby som sa s ňou doťahoval." (vsak z nakradnuteho sa dobre frajeri) a teraz lutuje, ze bol taky "stedry", lebo jeho "stedrost" nebola dostatocne ocenena. Uz je byvala aj "umelou inteligenciou", asi je tu niekde na MK a pan tu nabehol aby jej vytrel zrak... Ja normalne zacinam tu "umelu inteligenciu" obdivovat ako brilantne vybabrala so zlodejom...
@autor Je to dosť uletené, normálne teda zbojníkom nefandím a nechápem ako môže mať krajina za národného hrdinu hlavne toho zbojníka. Ale! Pred 30 rokmi boli časy, aké boli a aspoň ktosi tým chmatákom urobil čiaru cez rozpočet, keď už to nedokázali urobiť bežní policajti 😀Proste si ich previezol, no... 😀
autor: Tak čo tu hladáš za odpoved? Veľmi pochybujem o tvojom svedomí. Za celý čas ani štipku pokory som si nevšimla. Nevieš byť úprimný ani sám k sebe !!! Skus uprimne priznať a oľutovať... to je cesta k náprave.
@viestta presne si to vystihla. Jemu ani jeden ľudsky život nepostačí, aby pochopil, kde je chyba
@vvvvb
Áno dobre píšeš,vtedy bolo všetko iné a všetko išlo v rámci zákona.
Ale ja sa čudujem,že sa ešte aj teraz tým určitým ľuďom darí ešte viac a nikto na nich nedojde. To už sú není mladý tak odvážny,sa boja alebo čo? 😀
@10zabka
Na čo nemám odpovedať?
@viestta
To umelou inteligenciou som ale myslel teba(trafená hus zagágala).
nečítal si všetky komentáre? Nie na čo nemáš odpovedať. Na čo máš odpovedať 😉
@10zabka
Dobre,na čo mám odpovedať?
začínaš urážať?
To umelou inteligenciou som ale myslel teba(trafená hus zagágala).
Alebo sa dokážeš vyjadrovať len prísloviami a porekadlami?
ak si čítal všetko, táto otázka na mňa bola zbytočná
@10zabka
Ďakujem za odpoveď 😀.
za máličko 😂

možno by som bola nahnevaná, že ma muž okradol. Ale ľutovala by som svojho muža, aký je mentálny úbožiak, že ani nechápe čo urobil. To že okradli jeho, to by mi už bolo jedno. Nechcem viac vedieť o nom nič. Tvoja inteligencia je tiež transparentná. Všetci vieme, aky si chudák. Máš sa pre čo trápiť