icon

Majú byť zbojníci, ak sú páni?

13. apr 2024

Aký máte na to názor? 😀

Strana
z4
vvvvb
14. apr 2024

@kataina A to si aj Ty bola medzi jeho obeťami?

autor
14. apr 2024

@kataina
A tá kamoška,oni naozaj o ničom netušili?

liliana8
14. apr 2024

Tak ked ta to trapi...urob pre niekoho aj nieco dobre. Zobral si, tak aj daj. Tam, kde je to treba, napr. na (overenu) charitu, niekomu konkretnemu v tazkej situacii, niekomu, kto ma zdravotne problemy, atd.

viestta
14. apr 2024

@vvvvb co konkretne ho zerie? Ja mu neverim ani interpunkciu v jeho prispevkoch. Pokora cloveka, ktory lutuje svoje skutky vyzera inac ako jeho jesitne komentare na moju adresu. Asi nie som daleko od pravdy, ani @kataina

vvvvb
14. apr 2024

@viestta Ale zas keby mu to bolo úplne ľahostajné, tak by tu nevypisoval. Treba ho nechať poriadne sa vydusiť, nech si to uvedomí v plnej kráse čo spravil.

viestta
14. apr 2024

@vvvvb kiez by som mala tolko optimizmu co ty a verila, ze si nieco uvedomi...

vvvvb
14. apr 2024

@viestta Cesta ide cez tú jeho ješitnosť😀Chce byť frajer, lenže mu treba ukázať, že cesta k veľkému menu ide cez veľké činy a nie cez také vychcanosti. Kľúč k tomu má však kataina.
Aspoň mám taký dojem z neho.

vroni
14. apr 2024

Zlodej je vždy zlodejom a ospravedlnenie pre neho môžu mať len ľudia, ktorí tiež kradnú alebo by aspoň radi kradli, keby mali tú možnosť. Je úplne fuk, koho, prečo a ako zlodej okradol. Zlodej, ktorý okradol zlodeja je taký istý zlodej ako ten, ktorého okradol.

viestta
14. apr 2024

@vvvvb vies, tie jeho vypisovacky maju taku falosnu pachut ako reci politikov. Jednoducho mu neverim, keby sa dal na cestu pokania a lutosti, tak pise inac. On si len prisiel pre rozhresenie.

vvvvb
14. apr 2024

@viestta Možno časom aj to bude. I keď, mne by sa tak dlho čakať nechcelo.
Ale toto je zvláštne fórum, je to tu pre tehotné a mamičky, a riešia sa tu tridsať rokov staré zlodejské praktiky.

Strana
z4