Majú muži svoje miesto na Modrom koníku?
Som muž a rozmýšľam, či som tu na MK dobre. Majú tu muži miesto? Máme sa zapájať do diskusií, ktoré sú z princípu na MK ženské? Stoja ženy o náš názor na tomto fóre? Alebo bude lepšie, ak sa odtiaľto zdekujem? Mnohé témy mi tu prišli zaujímavé, dá sa tu poradiť o čomkoľvek, ale predsa, nevnímate nás tu ako vtierky?
@pako24 Sorry, ja na rozdiel od veľa spoludiskutujúcich si myslím, že tu nepatríš. Je to ženský klub. Mne je tu fajn, keď sme tu len samé ženské. A nie sa furt niekomu prispôsobovovať. Predsa je dosť iných denníkov atd, ktoré sú pre obe, či všetky pohlavia. Ja sa tiež netrepem medzi motorkárov, či iné podobne...
@zazka666 Presne toto som mal na mysli, keď som tému zakladal. Či je toto fórum dámskym klubom, alebo otvoreným fórom. Teraz sa mi zdá, že MK je aktuálne skôr spoločenské fórum, viac na vyplnenie voľného času, voľnejšiu diskusiu, bútľavá vŕba a zároveň inkubátor nápadov, poradňa do bežných situácií a všeličo ďalšie - teda nájde sa tu kde-kto 🙂
@pako24 Ahoj , prihlasil som sa sem teraz , lebo som počul o modrom koníkovi nie raz, a aj vďaka tvojmu prispevku a naň odpovediam , som rád že som sa sem odvažil , aaa miestečko tu mám 😊.Veľmy ti za to dakujem . Každý normalny človek má zauem o názor iných, aj tým si predsa tvoríme ten vlastný 🫠.
Prajem pekny večer. Pridal som sa do modreho koníka dnes , dávnejšie viac krát počul som o ňom už, priznám sa že mall som trochu stres🫣, no vidím že nié ojedinelý je tu muž 🙂. Nazorou prečital som si tu len pár, 100 ľudí 100 chutí vraví sa, že názor oboch pohlavý je prijateľny väčšinou zhodli sa. A za to Vám dámy i slečny ďakujem 😌😌 .
@pako24 Ahoj , prihlasil som sa sem teraz , lebo som počul o modrom koníkovi nie raz, a aj vďaka tvojmu prispevku a naň odpovediam , som rád že som sa sem odvažil , aaa miestečko tu mám 😊.Veľmy ti za to dakujem . Každý normalny človek má zauem o názor iných, aj tým si predsa tvoríme ten vlastný 🫠.
@rado318 Vitaj! Je to tu celkom živé fórum 😉