Majú všetci vaši spolužiaci už deti?
Maju vasi spoluziaci / spoluziacky uz vsetci deti?
Na SŠ nás bolo tuším 14, deti majú 5ti , 3 baby a 2 chalani.Ja som v očakávaní.
Niektorí niekoľko rokov po SŠ počas VŠ.
2 sme vydaté a spolužiak ženatý.
Vek 26-29
Jasné… vydaté.. ženatí, 1-2-3 deti úplne bez problémov, ak to tak cítia a dovoľuje im to situácia v 20tich alebo 25, tak je to asi vproiadku ja som si ale povedala ze budem mat deti okolo 30-32 ked to tak samozrejme budem citiť a budem vediet že je moja situácia stabilná, ak to tak nebude žiaľ neprivediem na svet dieťa do zlých alebo nevyhovujúcich podmienok, určite nie do podnájmu 🙂
Netuším, veď s trištvrtinou niesom v kontakte 😃
Tridsiatnici - dievčatá všetky okrem 2 - jedna nechce a druhá nikdy nemala vzťah, chalani skoro vôbec možno 4
A v com mi drzis palceky? Nepomylila si sa?
@dskjhfdlkdjhl označila mňa namiesto teba 😀
Vacsina spoluziakov z VS je slobodna, bezdetna a naopak vacsina spoluziakov zo SS v manzelstve a skoro vsetci maju aj min.1 dieta. Paradox je, ze asi 95% tych zo strednej ma tiez VS
@naneta258 alebo mna miesto Teba😀 Aspon som asi omladla😀
Absolútne netuším ako sú na tom všetci spolužiaci. Ale viem o viacerých ktorí deti ešte nemajú a aj o takých, ktorí deti vôbec nechcú.
Nie.
A k čomu ti teraz bude táto informácia?
Niektorí nemajú a už ani mať nebudú mame totiž všetci už 50
Mam 33 a som z Ba-spoluziaci zo Zs a SS je to tak 30% co ma deti 70% co nema, v porovnani s VS kde podstatna info je ze 98% triedy boli dievcata z dedin-ma dieta uz kazda…deti mali hned po VS alebo max do roka. Po VS sa vratili domov a rodili😀 takze nieje uplne smerodajny vek ale aj geograficke umiestnenie🫢z mojho okolia vacsina Bratislavcanov ma deti neskor v porovnani s ludmi z dedin, kde maju deti ovela ovela skor(hned po SS alebo VS ).Experimentalna vzorka cca 50 ludi ZS,70-100 z gympla, a 100 ludi z VS😃v mojom veku plus minus rok😃
Mám 46 rokov, v triede nás bolo 20. Počítam počítam a deti mame len piati pokial viem. Další piati sú buď kňazi alebo reholne sestry. Ostatní deti nemajú , ale tuším všetci žijú v manželskom zväzku.
Jeden je dokonca ešte panic a ja dúfam, že sa nikdy nerozmnozi a nie nemajú všetci deti
Vôbec netuším, čo robia moji spolužiaci a spolužiačky. 🤷 A tobôž nie to, či majú deti. Viem asi o štyroch/piatich zo ZŠ. Zo strednej školy asi o dvoch, aj to náhodne. Z VŠ asi o troch/štyroch. V jednom prípade sme sa náhodne stretli po vyše 20 rokoch! Ty si stále v úzkom kontakte so spolužiakmi? 🤔 Prečo ťa to vôbec zaujíma? Či si zostala ukotvená v pôvodnom prostredí a niekto ti to „vyhadzuje na oči"?
Nie nemajú všetci deti,je ich dosť a niektorí ani nechcú.
nie nemajú= nemôžu, nechcú, nebol vhodný partner/ka, alebo sa naplno venujú kariére...
Zo zakladnej sme tusim len 3, zo strednej 4 a z vs väčšina
Tak ja mam 40 a z vysky ostalo dost slobodnych bezdetnych bab. Zo strednej tiez 3 nemaju.
Vieš čo máme okolo 50 všetci, bolo nás v triede 29 a deti nemajú až 12.... Z toho single 7, ostatní v bezdetných manželstvách...
Nie nemaju.
Nie, nemajú. Niektorí ani nemajú partnera a tri spolužiačky sú rehoľné sestry.

Paci sa mi táto diskusia. Aspoň nie som smutná ze nie som sama bez deti.