Make up a bozkávanie
Ahojte žienky. 🙂 Viem, že je to len banálny "problém", ale dosť ma trápi, že pri bozkávaní sa mi okamžite hneď z nosa a z brady odstráni makeup a vyzerá to nepekne. Ako tomu predísť? Snažím sa vyhýbať púdru a zbytočne pleť nezaťažovať, môže byť toto chyba? Respektíve máte nejaký trik, či radu? Ďakujem.
Fuuuu. To ineho bernardina musis mat. 😀😀😀
Pozri ak je to bezny bozk ze prisiel muz z roboty a cmuk neni sanca aby ti make up zliezol ak sa oblizujete jak cerstvo zalubeni 15 minut vkuse nevydrzi ti tam ziadny proste ti ho chalan spapa 😊
Neni to tak davno co sme boli mlade aj my vydate. Potom jedine dvihnut zadok a ist sa premalovat. Pripadne na rande bez make upu. Skusit sa daju este sprejove fixatory ale mozu byt horke...
@anetka_1 skus zmenit make-up. Prirodzenu farbu k tvojej pleti. A hlavne nenanasat tolko vrstiev. Nechaj si poradit aj od predavaciek, mne takto raz jedna poradila o odtien svetlejsi ako som si chcela vybrat a bola som ozaj spokojnejsia. Same sa vnimame inak ako nas vnima okolie.. Uz len to co pises znaci ze mas nevhodny make-up aj ked tebe sa mozno paci. Alebo sa skus opalit😉ja v lete moc make-up nepouzivam a je to ulava pre plet.
Tak najlepsie je sa nemalovat vobec :D Ale co uz s tym ked my zeny sa tak radi fintime :D skus miesto make-upu nejaky BB cream tie sa vedia pekne vpit do pokozky a nezlezu pri kazdom otere. Dalsia moznost je ta ze to budes musiet ty a partner vydrzat a ked budes mat na sebe make-up nebudete sa bozkavat :D :D
Podla mna si nanasas prilis hrubu vrstvu makeupu alebo pouzivas velmi nekvalitny. Ja tiez nosim makeup a nikdy sa mi nic take nestalo. Alebo v tom este moze byt zla technika bozkavania :D
Nešlo mi pridat foto s komentom.. chcela som len povedat že to je taky mily problem 😊Po bozkavani vytiahni z kabelky make up a dokresli si tvár.. hlavne že jemu nevadi že je od ružu a make upu vzdy ked si vzajomne čistits zuby jazykami 😆Alebo skus bozkavačlu bez make upu... ale hlavne si uživaj 👄💋👅💄
Ja neviem ale to co mate za (prepáčte za vyraz) s.acky čo si davate na tvar a pri nejakom kontakte s niečim sa vám to zotrie?! A teda mali by sa bozkávať a nie natierat tváre slinami.....
skus ist ku kozmeticke, ktora ti poradi ako makeup nanasat a poradi aj vhodny odtien aby zakryl.to co ma, ale aby aj vyzeral prirodzene..
Neuveriteľné, čo ženy trápi 😃
Čo urobíš po sexe, keď celú omietku vytrieš do vankuša 😀
žasnem s čím sem podaktoré chodia :D ten tvoj chlap ťa dobre musí vyoblizovať keď ti takáto banalita vadí....nabudúce si do toho zamiešaj sekundove lepidlo alebo sa natri skin akrylovou farbou a máš po probléme😂😂😂
Vcera som isla po parku a jedna panicka sa tam oblizovala so psom.Hnusny slintavy boxer.Hned som si spomenula na tvoje stena ako ti olizuje vrstvu omietky 😅🐶
ak chceš aby sa ti to neotlačilo tak doporučujem tento makeup a tento ruž https://www.notino.sk/yves-saint-laurent/tatouage-couture/ a https://www.notino.sk/yves-saint-laurent/encre-de-peau-dlhotrvajuci-tekuty-make-up/ mam to vyskušane a drží, drží 🙂

@anetka_1 a to používaš nejaký veľmi krycí make up alebo odlišný odtieň? Ja som sa s tým nestretla. Pri bežných bokoch a dotykoch tváre vypadá môj make up rovnako. Iba ak mám silnú nádchu tak po par výfukaniach nosa ho mam červený a bez make up.
Fixator si skúšala? Nepomohlo ani to?