icon

Mali by ste zasiahnuť pri nevhodnom správaní?

1. jún 2024

ze niekedy vam staci par sekund, aby ste zistili, ako sa asi veci maju?
Tento tyzden cestou domov som zocila nervoznu postarku s mobilom na uchu a polozufalym hlasom, reku, usmejem sa, nic ma to nestoji a ona - idete prosim vas do XY? Aano, idem a mohli by ste Novakom podat balicek? Jasne, to je moja spoluziacka... - to by ste mi strasne pomohli, volaju mi zo skolky, musim pre dieta,... - vybavim😅
Tak som zazvonila v dome, kde je kamaratka za nevestu. Vysiel jej hromotlk a hodil ten pohlad, ty obtiazny hmyz, jehovista, smejd s hrncami, no zbadal ocakavany balik a pochopil, v tom vyliezla jeho matka dochodkyna a spustil na nu rev, ako sibnuty... Co si zas zvedava, vsade musis vrazit sprostu staru hlavu... Ja v soku, ze vytne jej aj mne, pobrala som sa prec. No myslim odvtedy na nu, ked sa nevie jej pakon chovat pred cudzimi, ako sa asi sprava k nej... zene aj matke, Ked som sa jej obcas popytala, sklopila oci a raz jej volala, v najlepsom ma zrusila, lebo-ide Jozko, musim koncit, dostalo sa mi do usi, ze jej zobral sim kartu a jej nove cislo neviem. Mam ju nejak natajnasa kontaktovat, alebo ju "nechat zit"?

svetlonos
1. jún 2024

A máš možnosť pomôcť jej financne, pripadne ponuknut ubytovanie a navstevy u pschologa ci v centre pre týrané zeny?
Ako jej chces pomoct? Tie zeny vacsinou s detmi nemaju finanční zábezpeku a k tomu ešte aj strach zo zmlatenia. Ale Jožko je samozrejme super muz a otec, len okolo neho treba chodiť po špičkách!
Skus ju kontaktovať a uvidíš.

andreatytler
2. jún 2024

Podla mna robis velmi dobre ze uvazujes o tom ze ju skontaktujes. 👏 Ak by si aj nevedela/nemohla pomoct, aj to ze je niekto kto ju vypocuje moze byt dostatocna pomoc.

janinah
2. jún 2024

Choď za ňou do práce.Ak nepracuje.tak choď k nim domov.ked bude hromotlk v práci.Ponukla by som pomoc.aj keď nebude to jednoduché a možno ťa odmietne.