Mali by ste zasiahnuť pri nevhodnom správaní?
ze niekedy vam staci par sekund, aby ste zistili, ako sa asi veci maju?
Tento tyzden cestou domov som zocila nervoznu postarku s mobilom na uchu a polozufalym hlasom, reku, usmejem sa, nic ma to nestoji a ona - idete prosim vas do XY? Aano, idem a mohli by ste Novakom podat balicek? Jasne, to je moja spoluziacka... - to by ste mi strasne pomohli, volaju mi zo skolky, musim pre dieta,... - vybavim😅
Tak som zazvonila v dome, kde je kamaratka za nevestu. Vysiel jej hromotlk a hodil ten pohlad, ty obtiazny hmyz, jehovista, smejd s hrncami, no zbadal ocakavany balik a pochopil, v tom vyliezla jeho matka dochodkyna a spustil na nu rev, ako sibnuty... Co si zas zvedava, vsade musis vrazit sprostu staru hlavu... Ja v soku, ze vytne jej aj mne, pobrala som sa prec. No myslim odvtedy na nu, ked sa nevie jej pakon chovat pred cudzimi, ako sa asi sprava k nej... zene aj matke, Ked som sa jej obcas popytala, sklopila oci a raz jej volala, v najlepsom ma zrusila, lebo-ide Jozko, musim koncit, dostalo sa mi do usi, ze jej zobral sim kartu a jej nove cislo neviem. Mam ju nejak natajnasa kontaktovat, alebo ju "nechat zit"?
Podla mna robis velmi dobre ze uvazujes o tom ze ju skontaktujes. 👏 Ak by si aj nevedela/nemohla pomoct, aj to ze je niekto kto ju vypocuje moze byt dostatocna pomoc.
Choď za ňou do práce.Ak nepracuje.tak choď k nim domov.ked bude hromotlk v práci.Ponukla by som pomoc.aj keď nebude to jednoduché a možno ťa odmietne.

A máš možnosť pomôcť jej financne, pripadne ponuknut ubytovanie a navstevy u pschologa ci v centre pre týrané zeny?
Ako jej chces pomoct? Tie zeny vacsinou s detmi nemaju finanční zábezpeku a k tomu ešte aj strach zo zmlatenia. Ale Jožko je samozrejme super muz a otec, len okolo neho treba chodiť po špičkách!
Skus ju kontaktovať a uvidíš.