icon

Mali by ste záujem o luxusné služby prepravnej ochrany osôb?

halooos2233
2. jan 2026

Zdravím. Naplnala by ma praca v ktorej by islo o ochranu dvolezitych osob a jej prepravu na luxusnej baze takze najake celebrity podnikatiela s vyssim obnosom penazi atd plan by bol robit to sukromne ako firma myslite ze by bol zaujem o takuto sluzbu?

spongebob1
2. jan 2026

@halooos2233 Super, ale toto bolo in v 90tych rokoch.

stellarstar
2. jan 2026

@halooos2233 tak už radšej nejakú terénnú opatrovateľskú činnosť aby starý ľudia mali pomoci. Tých je málo

a0
2. jan 2026

A máš aspoň rolls royce, či aká by bola pridaná hodnota oproti bežnej ponuke, ktorá tu už je? 🤔

anonym_d4bcae
2. jan 2026

jasne, ved je to take DVOlezite, ty najaka podnikatielska celebrita

anonym_6fe388
2. jan 2026

@halooos2233 ochrana dVoležitých osôb, akoze bodyguard? A myslím, že celebrity už majú svoje luxusné prepravovadla. Fakt prelomový biznis plan 🙈

mirola
3. jan 2026

takych firiem je ako maku

billy_jean
3. jan 2026

Naša firma mala zazmluvnenú prepravnú spoločnosť v BA. Keď som priletela, na letisku ma vítal pán v obleku s ceduľkou, na ktorej bolo napísane meno nasej firmy. Mal biele rukavice a krásnu, navoňanú, čistučkú limuzínu. Keď som nastupovala, otvoril mi dvere, potom ich zavrel. To isté, keď som vystupovala z auta. V aute hrala iba tichúčko jazzová hudba. Nehovoril so mnou, iba odpovedal, ak som mala otázky. Vždy sa ma opýtal, kedy ma má prísť vyzdvihnúť do prace, pred hotel, pred reštauráciu v meste. Staral sa o mňa takto 4 dni. A vôbec to nebolo mega drahé. ČIže nemusia to byť vôbec celebrity, kľudne stačí management, alebo zahraničný management.. Samozrejmosťou je znalosť anglického jazyka.

anonym_7d2f1d
3. jan 2026

@halooos2233 my ti máme dať odpoveď? Prieskum trhu si si robil? Koľko je podobných firiem? Skutočne si myslíš, že s tým prerazíš, keď o tom nemáš ani poňatia?

viestta
3. jan 2026

zle miesto si si vybral pre prieskum trhu. Tu sa celebritky a zazobanci, teda tvoji buduci zakaznici nevyskytuju. Kedze ani nevies kde zacat, tak ten tvoj biznis plan je uz teraz odsudeny na neuspech.

melanta
3. jan 2026

@halooos2233 takéto služby poskytuje dosť spoločností, konkurencia je veľmi silná. V každom prípade, ide o viazané podnikanie, čiže potrebuješ adekvátne vzdelanie (právo alebo bezpečnostné služby) aby si získala licenciu, ktorú udeľuje ministerstvo vnútra. Nechcem byť hnusná, ale ak sa pozriem na znenie otázky, nepredpokladám, že máš adekvátne VŠ vzdelanie v spomínaných oboroch. Ak ty si chcela iba voziť ľudí, takých služieb je ešte viac. Ktoré vozia klientov v Mercedesoch za 100 tisíc. Tam vidím šancu uspieť v prípade, žeby si išla do ešte vyššej rady vozového parku, čiže Bentley, Roys a pod. Čiže otázka je, či máš 3-4 milióny na pár kusov takýchto áut a či máš šoférov, ktorý hovoria plynulo minimálne anglicky a majú diplomatické vystupovanie. Neviem prečo si myslím, že ani toto nemáš vyriešené.

Ja veľmi podporujem ľudí v podnikaní, len je potrebné začať tým, že je človek realista.

anonym_abe4bb
3. jan 2026

@halooos2233
Nezabudni ze tu máš aj Rakúsku konkurenciu nás prišiel vyzdvihnúť Maybach do Bratislavy bol novy cena tak 200000.

majlo1234
3. jan 2026

Ja nie som dvolezita, ale podla mna si dvoleziti najimaju profesionalne firmy

orisker
3. jan 2026

Mám odfajknutých niekoľko kráľovských veličenstiev, bezpečnostných summitov na najvyššej úrovni a mnohé hlavy štátov, aj veľmocí. Mám skúsenosti zo stáleho zastupiteľstva na diplomatickej misii.
Na niečo takéto treba spĺňať dosť prísne kritériá a absolvovať niekoľko bezpečnostných previerok.

Ako tak pozerám na Tvoj grafický prejav a štylistiku v slovenčine - nepokúšaj sa!
Mohla by to byť medzinárodná blamáž.

anonym_4a4cd6
4. jan 2026

@halooos2233 nie
Skus nieco ine