Mali ste niekedy predtuchu, ktorá sa splnila?
Stalo sa vám že máte nejaké videnie preddtuchu čo sa stane a stalo sa vám to?
hej.
Niekedy. Nie videnie, ale predtuchu áno.
Niekedy áno a väčšinou nie. Čo je úplne štatisticky presný dôkaz toho, že veriť na predtuchy je nezmysel. Ak by sa predtucha nesplnila nikdy, bolo by to ešte podozrivejšie, nie? 🙂
Su obdobia, ked mam niekolko predtuch po sebe, potom dlho nic. Vysvetlit si to neviem.
Ja to mam naopak ked intenzivne citim ze sa nieco stane tak sa to nestane na 99.99% je to vzdy tak a je to jedno v akej oblasti zdravie, praca, vztah, kamaratky, rodina...
Veľa krát ano
Ja mám aj také že na niečo sa pozerám alebo niekoho pozorujem, či nad niečím rozmýšľam a z ničoho nič mi narýchlo hlavou prebehne myšlienka s tým spojená, v zmysle "čo ak..." "možno...". Je v mojej hlave len na pár sekúnd a je preč. No často to je potom aj pravda, tak si na tú spomienku znova spomeniem, že vau...
áno, stalo sa mi to niekoľkokrát…
@emiliasedilekova Áno, bohužiaľ stalo.
Keď mám sen o vode, niekto zomrie.
veľa krát sa mi to stalo
Doslova videnie ani konkrétne veci ani nie. Ale zvyknem mať zlý pocit, že sa niečo nepríjemné stane, a zase aj naopak. Pár krát sa mi ale stalo, že sa mi niečo snívalo a bola to pravda. Napadá mi teraz len, že sa mi snívalo, z ničoho nič, že moja prvá veľká láska bude mať s partnerkou dieťa. O pár týždňov sme prehodili pár správ a naozaj. Len dodám, ze nemáme spoločných známych, vôbec sa nestretávame, nie sme z toho istého mesta. Jednoducho sa mi to len prisnilo 😀. Sama som tomu neverila 😀.
@emiliasedilekova ano mne sa to stava velmi casto. Moja sestra mi uz vravi, ze si mam podat nejaky tipos...
Ano
Ano a viac krát.
@emiliasedilekova ja presne ako píše yelena...ked mi nieco iba tak preleti na sekundu, tak sa to často stane. Zabudnem na to hned a potom ze ahaa, ja som to vedela, raz som dokonca aj videla, ked som privrela na par sekund oci. Ak na nieco myslime stale a casto, su to casto obavy, obsesivne myslienky zo strachu, stresu a to sa niekedy ani nestane. Ale presne tieto kratke myslienky ma vedia dostat. Ale potom mavam aj take, ze viem par dni vopred, ze ma niekto kontaktuje
@emiliasedilekova áno, deje sa mi to, niekedy až v brutálnej podobe. Napr. kamarátke zvonil mobil... mohol jej volať hocikto kvôli hocičomu.... Mne prešlo hlavou, od prvého zazvonenia, že jej volajú, lebo niekto zomrel🤷♀️
Apropó, tisíc krát som bola s ňou na prechádzke, xy krát jej zvonil mobil, nikdy mi to nenapadlo. Až raz a nebožtíka som aj poznala... Nedokážem to vysvetliť, ale deje sa mi to. Chlap doma mi hovorí, že si mám otvoriť veštiareň. 🤔
Napr. vždy sa mi vysníva, keď niekto zomrie... a niekedy sú to tak silné prepojené pocity, že dovidenia..
No a také, že ja na niečo myslím a muž zahlási zo 4 izby, to je u nás bežné 🙄
@emiliasedilekova ano, rovnako ako
@yelena159
@luc141
Mam predtuchu,pocit, je to zlomok sekundy, rychlo to zmizne..potom sa to stane a ja si nato spomeniem,,a len tak vykriknrm "vedela som to! mala som predtuchu" nejde o deja-vu. To je ine.
Prvu som mala asi v skolke, ked som sa hrala v triede s mojim o rok starsim bratrancom, vosli do triedy ucitelky z inej triedy a mne prebehlo hlavou, ze prisli prenho, ze si ho vezmu, chvilu sa rozpravali s nasou ucitelkou a potom sa pozreli knam a povedali mu aby isiel snimi, ze pojde do predskolskej..ostala som tam sediet sama a zmatena - vzali mi kamarata a to uprostre hry (nieco sme si stavali z kociek) a nechapala som, ako to, ze som to vedela popredu, ze sa to stane.
No raz sa mi stalo, ze predtucha bola velmi silna a intenzivna a ostala dlhsie, bolo to nezvycajne, nikdy predtym ani potom sa mi to nestalo - v pondelok rano som sa snou zobudila, vedela som len povedat ze sa stane nieco zle, velmi zle, stane sa to mne a bude to uz onedlho, bolo to ako varovanie,,potom v praci som to povedala kolegyni,lebo ta predtucha sa objavovala, asi v utorok nas za cosi napomenula nadriadena (nic strasne) a kolegyna ze to bolo asi ono, hovorim nie, stale to citim, ide o nieco horsie a este sa to nestalo ale stane sa..potom v nasledujúcich dnoch som nato zabudla, a predtucha sa neobjavila..v piatok som sla s kamoskou von, bol piatok 13.teho (to som neregistrovala) , moja babka mala reci cosi okolo toho ako sa mlady opiju a potom to moze zle dopadnut (nesla som von prvy krat,vtedy som mala asi 22r., no prvy krat mala takyto komentar), navyse som vahala ci ist, lebo nasi isli na akysi ples v sobotu a som chcela ist snimi, ale vedela som, ze budem v sobotu vyspavat opicu, tak som vahala ci ist s kamoskou ten piatok. Sla som v piatok von, prehnala som to s alkoholom este sme boli vonku,,mrzlo,,prebrala som sa v nemocnici.vraj som bola bola v klinickej smrti alebo tak nejak, moja teplota klesla prilis nizko. Ked som si to uvedomila, spomenula som si na predtuchu zo zaciatku tyzdna, a vedela som, ze to bolo ono. Neviem kto,co, ale niekto ma varoval - predtucha, reci od babky, moje vahanie ci ist/neist, nepekna povesť piatka 13teho...chvalabohu som tu. Niekto veri v Boha, ja verím v Osud. Myslim, ze nahody neexistuju, ze vsetko je predom dane,napisane v Knihe osudu, a obcas sa stane ze dostaneme spravu z tejto nasej knihy ako varovanie predtym co sa ma stat a co sa stane. Predtuchy/znamenia som mala vzdy aj v pripade nevydarenych vztahov, len som im nevenovala pozornost...v pripade mojho manzela bolo velke TICHO - bez predtuchy a sme stale spolu.
@emiliasedilekova a aj syn mal predtuchu (len on o tom nevie, neuvedomil si to) - pred 2rokmi na Vianoce sme kupovali darceky aj cez e-shop (este stale nosi u nas darceky Jezisko),,a som neskoro objednavala,,tak sa stalo ze maly darcek pre neho a pre dceru prijde az po Vianociach..nevadi,dohodli sme sa, ze im to dame akoze to jedna babka poslala, lebo ze zabudla im to dat. Nic netusili, nic nepoculi. A syn hovori len tak 26.teho, ze "mne sa snivalo, ze este dostaneme kazdy jeden maly darcek" boli vtom ze uz nic,lebo uz dostali,takze necakali uz od nikoho nikde. My dvaja sme len na seba pozreli s vytrestenymi ocami. Ano, kazdy dostal este jeden malicky darcek (pokladnicky) ktory uz necakali.
@babydesire toto mi pripomenulo moje posledne nieco taketo zvlastne 😄 trebalo v dany den ist po brata k vlaku vzdy chodi o 5tej. On mi nic nespominal, ze kedy pride, vobec sme neboli v kontakte 3 dni. Stretla som sa s ocom v kuchyni a on hovori, ze na 5tu pojde po brata. Zo mna vyletelo ,,ved on dnes pride skor, nie?,,
Oco kuka, ze nic mu nepisal, ze je zmena. Tak ja som sa zasmiala sama sebe. A o par hodin brat pisal, ze on dnes pride skor 🤣
No a prva takato vec co mi utkvela sa stala v den, ked mi zomrel dedko. Privrela som oci a zrazu som videla a pocula, fakt na sekundu otca strasne plakat. A asi hodinu na to nam volali, ze dedko zomrel a potom o par minut otec plakal presne tak ako som to pocula a videla.
@babydesire zaujimave, mne sa to zacalo objavovat az po 20tke priblizne. A presne, aj pri vztahoch alebo teda randeni som mala nieco. Pri priatelovi uplny pokoj, ziadne dramy som necitila. A predtym nadejny vztah co nedopadol nakoniec nijako- stretli sme sa podla dohody na parkovisku, on ma oslovil, zoznamili sme sa a potom ze ideme do kaviarne. On sa uz otocil, ved ideme. A ja som sa nevedela pohnut z miesta, normalne sa ma musel 2x spytat ci idem ci nie. A pritom sa mi pacil, bol fajn aj rande prebehlo dobre, ale na konci zas znamenie :D siel ma odprevadit na mhd a ja som bola praveze v tom, ze je zlaty, pacilo sa mi. Ale ja som ho doslova odhanala, ze nemusi so mnu cakat, ze moze ist. On ze pocka kym mi pojde elektricka. Prisla, ale nie moja ja som nastupila bez rozmyslu, akoby ciny aj slova niekto robil za mna v mojom tele. Tak ja som radsej zdrhla na zly spoj, ako este par minut tam s nim stat. Podla mna mi telo naznacovalo, ze mi o par mesiacov ublizi, lebo presne to sa stalo
@luc141 waw az ma zamrazilo z druheho pribehu..prvy bol vesely. Myslim, ze toto niesu nahody.
@luc141 aj ten treti pribeh - vidis znamenia, ktore nas varuju,,len im treba vediet nacuvat a pocuvat ich.. je to fascinujuce a aj desive zaroven..
Spomenula som si este na jeden zazitok z detstva - ked som bola asi tak piatacka,siestacka chodila som do okresneho mesta na vytvarku so sestrou. Raz v piatok vecer sme stali na zastavke a cakali na bus domov. Vtom som z nicoho nic zacitila silnu vonu cerstvych parkov v rozku s horcicou. Lenze v tych casoch bol v celom meste stanok na hamburgery a hotdogy len jeden (fastfoody a pod.este neboli) a ten bol presne na opacnom konci mesta. Ta vona bola taka intenzivna,,otacala som sa, ze kto ma parok v rozku a nikto.sestra nic necitila.prisli sme domov a uz z chodby zas ta vona - teraz uz naozaj - moja mama varila parky a pre mna robila hotdogy s horcicou,lebo vedela,ze ich zboznujem.nevravela co bude na veceru...takze,ako? 😄
Áno. Viac krát sa mi to stalo. A mám aj nos na ľudí. Vždy keď som si myslela o človeku ktorého som ešte nepoznala dobre že je divný, niečo mi na ňom nesedí, nemám s neho dobrý pocit, tak som sa o tom človeku dozvedela niečo zlé.
Mám už skoro 40 rokov a verím svojej intuícii. Voľakedy som sa dala ukecať, oklamať. Že veď to nemusí byť naozaj tak, že si to proste len namýšľam. Ale vždy, naozaj vždy sa mi potvrdilo že ten môj pocit ma varoval.
Ano, stalo sa mi to viackrát. Napr.ak niekam fakt strasne nechcem ust,uz nejdem. Mala som taku predtuchu niekam necestovat,isla som a skoncilo to autonehodou (nastastie si to odnieslo len auto). Takze uz davam na svoj inštinkt.
A cca od vysky ak mam vnutorny pocit,ze nieco nestiham, ze niekam musim ist, niekto zomrie. Akoby ma nieco mesiace vopred upozornovalo,ze s tym clovekom mam este travit cas, lebo ho uz nemam vela( stalo sa mi to pri 3 starych rodicoch a dokonca aj pri muzovej babke- doteraz mi dakuje,ze som ho vtedy donutila k nej ist,aj ked to neplanoval-videl ju vtedy naposledy).
Jo, aj viem niektoré veci ktoré sa mi ešte len stanú dopredu.
@emiliasedilekova nemavam predtuchy, ale par dni dozadu sa mi snivalo, ze kamaratka, s ktorou som 4-5 mesiacov nebola v kontakte, je tehotna a presťahovali sa. Napísala som jej správu o tom sne a ona je fakt tehotná a presťahovaná! (sťahovanie bolo v pláne až koncom tohto roka, tehotenstvo vytúžené po rokoch snaženia a problémov)

@emiliasedilekova áno, stalo sa mi to viac x