Mali ste zlé skúsenosti s oblečením z Lusinda obchodu?
Ahojte. Prednedávnom som si objednala posteľné obliečky z tejto stránky na Facebooku. Samozrejme, nielen pre seba ale aj pre sestru, tetu a maminu v celkovej hodnote 100 eur. Na ich stránke som našla veľa pozitìvnych recenzií ale keď dorazili obliečky tak som bola veľmi sklamaná. Pri jednej sade nesedela farba čo však ani veľmi nevadilo a druhá sada mala veľký čierný fľak na obliečke z periny. Hodili sme ich do práčky (zvlášť) na odporúčanú teplotu a po dopraní sme ostalu v šoku lebo boli všetky vyblednuté a stratili z farby a navyše ten čierny fľak vôbec nevyšiel. Takže na ich stránke žiadné zlé skùsenosti. Chcem len vedieť či som mala šťastie práve ja alebo sú ozaj dobre, lebo sa mi tam strašne páči jedna sada. Ďakujem
Ahoj,ja som si nedavno objednavala,cakala som viac ako tyzden,aj ked na stranke mali dodaciu sa mi zda 1-3 dni ci ako.objednavala som aj pre maminu a svagrinu,oni mali dobre,ale moje vyzerali ako 100x prane,proste farby uplne vyblednute ☹ a tiez som si vsimla,ze tam maju podozrivo iba dobre recenzie,zaujimave
@dominika6 no pár dní na to som to aj poslala späť ale dobierkou. Nechceli mi to najprv prebrať lebo tam bola vyššia suma, keď mi to posielali, som neplatila poštovné ale im som to zarátala, však nebudem na to doplácať ešte ja 😀 ale potom v poho prebrali.
@gabriela93 asi Ti poslali také, čo už niekto vrátil po praní tak ako ja. A tie maminine s švagrinine ostali po vypraní pekné? Čim skôr treba vrátiť späť. Hlavne, že tam majú fotky od spokojných zákazníkov 😀
@marika1991 cooo tak to ma ani nenapadlo ze by mi take mohli poslat,lebo boli pekne zabalene.a oni ich este neprali takze neviem ake budu po vyprani.a neskusala si im napisat tam zlu recenziu?
@gabriela93 skúsila som to 😀 moj koment na ich Fb stranke bol ihned vymazany 😀
@marika1991 jasne,cakala som to.preto som im tam nic nepisala.
neviem prečo tu pišete somariny ked to neni pravda keby ste mali obchod s obliečkami asi by ste tiez nerozbalovali kazde jedne obliečky a nekontrolovali by ste to stane sa ale je to obchod ktory reklamacie riesi a este aj postovne uhradi ja osobne nedam na tu stránku dopustit ste velmi hlupi ak tomu verite .. najprv si uvedomte co pisete a poznam aj tie damy co tu pisu a hned si aj odnich objednavju zase
a mimochodom dominika6 recenzie im píšu zákaznici a nie oni sami !!!! pozrite si ich fb stánku a potom niečo píšte milujem takch ludi ako ste tu vy osocujete ich a nic o nich neviete
@matko...objednala som aj ja,objednávam zase,som maximálne spokojná,nerozumiem tejto kritike.
Objednala sim si krasne zelene obliecky 3D no to co mi dnes poslali nie su ani krasne ani zelene a od 3D to ma daleko som zhrozena .Dajte si poradit a nic si odtial neobjednavajte .napisala som na to komentar na facebuku a po chvili mi ho zmazali .
Ja už mám doma 2 sady zelených,ale fakt nemôžem sa sťažovať,aj farby pekné,aj material.Včera som objednala modré,srdiečkové,uvidím čo príde,potom napíšem.
Máme o nich veľa súprav tak ja nanich nedam dopustit a ani na obliecky a vy si píšte inde nie sem
@hanickadusicka lebo su to ľudia ktorý im len zavidia viete
@sysa1974 zaujimave že veľa ludi je spokojných len niekto ma blbe pripomienky. Velmi sa chcem podakovat za ochotu ktora bola zo strany predavajucej. Velmi pekne vam dakujem ze ste mi ulahcili nakupovanie cez vas obchod a vase jednanie bolo uzasne. Som velmi spokojna a odporucam kazdemu na 100%.
@matko no neviem,co by im asi tak mali iny zavidiet,,,ale nemusi byt kazdy spokojny s tym co im prislo,tak tu neurazajte druhych ludi...
@gabriela93 no to by ste sa čudovali aký sú dnes ľudia závidlivci a ja ľudi neurážam ale prečo to neriešia telefonicky majú kontakt na tu stránku tak nech volajú ak nie sú spokojný vymenia im alebo vrátia peniažky a nie hneď píšu a nadávju mňa len toto to tu štve !!!!
Ja mam od nich niekolko obliecok a nemozem nic zle povedat. ci uz ide o farby alebo material,spokojna som zatial bola. Ak by sa mi vsak stalo nieco ako vam,urcite by som obliecky neprala,ale obratom poslala spat. Do 7 dni mate narok tovar vratit ak nie ste spokojni.
No mne uz prane prisli,takze pochybujem,ze by mi aj uverili,ze som ich ja neprala...a nie kazdy ma chut sa natahovat s predavajucim.A ako som pisala uz,nie kazdy musi byt spokojny.
@xevulax mne prišli na pohľad krásne ale po vypraní úplne vybledli. A to som prala len na 30°. Takže ako aj gabriela93 píše, nie každému sa páčia, alebo možno nie každý má také šťastie ako matko, že dostane bezchybné a je spokojný.
@marika1991 mne sa nic take nestalo nastastie. samozrejme kazdy moze mat inu skusenost. ja som napisala svoju. nase zatial farbu drzia a to menim obiecky kazdy tyzden takze prane su casto. Ako je inak.mozne ze vam prisli uz obliecky ktore boli prane?to vaazne?
Aj ja som od nich objednávala, tak som zvedavá... Na stránke vyzerajú krásne, čo je logické, keďže majú zaujať. Ale tie od zákazníkov, čo sú tu vyzerajú ok. Dúfam, že budem mať šťastie a budú ok.
Tak ja som objednala už 3.krát,dnes mi došli modré,srdiečkove.S kvalitou som veľmi spokojná,po vyprani farby nevybledli,som veľmi spokojná.
Tak mne obliečky prišli. Farba bola pekná, na jednej perine bol asi 10 cm bledší pásik. Keďže sa to praním upravilo, neriešim to 🙂 Nestratili farbu praním. Prala som na 40 stupňoch a použila som tekutý prací prášok. Za seba poviem, že som celkom spokojná. Určite ešte objednám. Ja som kupovala zľavnené, tak som počítala s tým, že tam nejaká chybička bude.

@marika1991 na ich stránke si recenzie píšu sami akoby boli zákazníkmi..
je to šmejd a mala si to poslať prvou triedou nazad hned ako si otvorila balík