Maltezák má hnačku
Prosim surne o pomoc. Mam psika maltezaka, ma tri roky a od vcera rana masilne hnacky, ochablo mu telo a dnes som chcela ist k veterinarovi ale nakoniec zacal jest ryzu a kuracie maso, potom mu bolo trochu lepsie a teraz znova mu je strasne zle a zas ma hnacky. co mam robit? :(
zisti si, ktorý veterinár má pohotovosť a okamžite utekať, psíkovi hrozia vážne problémy ☹
Nie. Keď už dlho hnackuje. Je to malý psík. Moze ti zomrieť . Kde bývaš?? V akom meste
baby nestrašia, to je malý psík, veľmi rýchlo sa môže odvodniť, je to nebezpečné
dakujem vam za rady,pomohli ste mi
dám a ďakujem!!!!
nebola som, tatino mi povedal, že skúsime dať to čierne uhlie, volal veterinárovi a ten mu povedal, ze cierne uhlie mozme dat. Psik nam pred chvilou zaspal.
aj nasa mala mava semtam hnacky ked poje blbosti..vascinou behame v noci neviem co to ma za ritual cez den drzi a v noci kazdu hodinu behacka....niekedy to takto trva aj 2-3 dni..treba dietu ryza mozno trosku kuracieho maska...posledne razy som jej zvykla davat poltabletky cierneho uhlia a pomoze to
Nejdem ta strasit ale smer veterinar.aj nam.psik zacal odmietat jest zacala mat hnacky a uz medzi nami neni....bohu zial ...

Ist k veterinarovi 🤦♀️