Mám 14 a som veľmi vysoká :/
Ahojte, mám 14 rokov (koncom novembra 15) a 170 cm. Menzes ešte nemám. Myslíte že som príliš vysoká?
A koľko ešte porastiem? Bojím sa že budem veľmi vysoká... Ďakujem za rady a komentáre. Pekný zvyšok dňa.
@monkabohdalova jej, s takou výškou v takom veku by som bola spokojná ❤️ pekný večer
@xxooxxoo v tvojom veku som mala presne tolko ako ty. bola som z toho na nervy. vsetky spoluziacky nizke, chlapci pokukovali iba po nich. moja konecna vyska sa ustalila v 17rokoch -178cm a56kg. teraz mam 35r, vysku 178 a vaha 64. hlavne sa nezacni hrbit a uzivaj si svoje centimetre. ✌️😉
Moja, ja som v 14tich narastla na 180, o rok som este dorastla o jeden-dva cm a to mi uz ostalo 🙂 Takze nie, so 170 cm vobec enjde o prilisnu vysku, skor beznu v dnesnej dobe, vobec sa nestresuj.
Netrap sa, nie je dovod, ja mam 184 cm, sestra 192cm a poznam v okoli dost takych dievcat, teraz rastie taka generacia😎
no vysoka si rozhodne neni :D mozno este das 2 -5 cm ale stale budes priemerna vyska
Bud rada, ze si vysoka, ja mama 153 cm a vzdy som chcela byt vyssia, zavidela som sestre, ktora ma 172 cm. Muza mam vysokeho (cez 190 cm) a nase dcery budu po nom, strasia 12 rocna uz je cca o 10 cm vyssia odo mna 🙂
ja mám 158... a nenavidím "normočloveka" 🙂 t. z. sadnes si na wc a nedočiahneš nohami na zem, ideš na skolenie alebo kdekoľvek a nohy ti stále nedočiahnu na zem keď sedíš a odkrvia sa ti 🙂 niečo ako tovar vo vrchných policiach ... mám v okolitých super/hypermarketoch obkukané, kde mavajú zvyčajne schodíky 🙂 dočiahnuť v MHD na hornu tyč ... visím ako opica a pri dlhšej jazde si necitim ruku a aj tak keď autobus čo len trošku zabrzdí letíííím... 🙂 užiť si koncert ... všetci naokolo sú podstatne vyšší, takže nevidím nič a vyšší okolo nevidia v euforii mňa, takže koncom koncertu som už takmer ušľapaná ... 🙂 u gyndoša vyskakujem ako trhnutá na kozu, priam na ňu vyliezam ako skalolezec už ani nehovoriac o zoskakovaní... vysoké lehátka v nemocnici sú moja smrť ... 🙂 bezpečnostný pás v aute si nastavujem na najnižšie a aj tak mi ide rovno cez krk ... 🙂 asi si kúpim podsedák... 🙂 už sa aspoň tie sedadlá v aute dajú nastaviť aj pre krpatých, boli časy keď som v aute nastavila sedadlo uuuplne dopredu a na pedale dočiahla aj tak len špičkami... och to boli krce v nohách ... 🙂 užívaj si sladkých 170 cm ... 🙂 podľa mňa máš ešte rezervu... 🙂
AJ vysoký chlapi poterebujú k sebe partnerky (: . Ja mám 193 (;
@ceresnovci snáď keď budem staršia tak mi môj frajer nebude po ramená 😂❤️
Optimálna, moja dcéra bude mať 14 a 170 cm má už dávno, ja 176, manžel 193. Takže vysoká bude tiež tipujem. Teda mne to nejaká extra výška nepríde, poznám aj ženy nad 180 cm. Myslím, že viac ako 175 mat nebudeš, čo je úplne v pohode
@ceresnovci vysokí môžu mať partnerky všetkých výšok. Teda ak nepreferuješ vysoké ženy.
@sono2 kľudne aj opačne že aj vysoká môže mať partnerov všetkých výšok... Mne osobne to je jedno kto z dvoch je vyšší ale extrémny rozdieľ už je nepohodlný pri bozkávaní sa.

@xxooxxoo ja som mala v 14 tiež tak 170, teraz mám 22 a mám 172 cm 🙂