icon

Kde kúpiť širšie rifle pre chlapca na druhom stupni?

8. sep 2026

Ahojte, kde kupujete rifle širšie cez pás a zadok, číslo 164 . 170 už má príliš vysoko a tlačia ho na brucho. Mám problem nájsť také čo ho netlačia.

anonym_53f47e
8. sep 2026

@anonym_autor Tesco FF, CA, House, Cropp tak treba nájsť správny strih riad sa pásom a výškou spýtaj sa predavačky veď je milión strihov.

jennyska
8. sep 2026

Ahoj, já kupuji klasické značky Reserved, HM - mají různé střihy, tak třeba se na ně zaměřit. A co si pamatuji, tak Tesco FF nebo i Coccodrillo má spíše širší střihy v pase a kolem boků.

anonym_53f47e
8. sep 2026

@anonym_autor v HM mávajú dobre strihy

sovica
8. sep 2026

Viem, že sa pýtaš na konkrétnu značku alebo obchod a to teda neporadím. Treba vyskúšať viac značiek a strihov, lebo každá postava je iná. Hľadať rifle, ktoré obsahujú viac elastanu, aby sa na páse a bokoch prispôsobili a netlačili. 100% bavlna bude vždy pevná. Môj syn napríklad povedal, že najpohodlnejšie rifle čo mal, boli lacné rifle z Pepca. A to mal v skrini viac drahších značiek.
S dcérou sme boli teraz v Stradivariuse a rifle z rovnakej kolekcie a rovnakého strihu, ale iné farby a malý rozdiel v materiále a zo 4 kusov jej perfektne sedeli 2 a ďalšie 2 jej na páse odstávali a boli o pár cm dlhšie.
Proste, musíš syna zobrať na nákup a musí skúšať do zblbnutia, kým nájdete tie, čo mu sadnú.

titka222
8. sep 2026

daj ho na dietu a nebude potrebovat vacsie

autor
8. sep 2026

Ďakujem dievčatá. Medzi HM, reserved, Lindex som nenašla. Coccodrillo, house, ca, pozriem. S ním sa po obchodoch moc nedá, je asperger, tak všetko objednávam.

jennyska
8. sep 2026
@titka222

daj ho na dietu a nebude potrebovat vacsie

@titka222 toto vážně? :'( Nepoznáš příběh, ani situaci, ani reálné parametry chlapce a soudíš....

anonym_55c920
9. sep 2026
@jennyska

@titka222 toto vážně? :'( Nepoznáš příběh, ani situaci, ani reálné parametry chlapce a soudíš....

@jennyska Tú ani nerieš, buď je to psychiatrická pacientka, troll alebo nejaký pošahaný chlap. V každej diskusii, do ktorej sa zapojí, vypotí strašné bludy. Minule napísala k fotke s malým dieťaťom - "prečo takto vyzerá"🙈 A to má profil založený pred pár dňami a je v skupine snažilky.