icon

Mám 15 rokov a túžim po dieťati

paja0001
31. mar 2018

Dobrý deň, potrebujem asi sa poradiť mám 15 rokov a strašne túžim po dieťati viem že to je skoro a veľa ľudí sa bude na mňa pozerať divne... Bijú sa vo mne dve cesty byť psychologička alebo mamina ? Asi je rozumnejšia psychologička ale ja uz dieťa chcem od 13-tich a nemôžem vydržať nejako ma to veľmi ťahá a nemôžem si pomôcť... Za odpoved ďakujem

Strana
z7
paja0001
autor
1. apr 2018

Ja viem... A viem že to nie je správne len keď proste si neviem pomôcť...

katka253111
1. apr 2018

@beky1813 to by zaujimalo aj mna...a hlavne ze pise ze je to alkoholik na kamione - no s panom bohon

obsadenemeno
1. apr 2018

@paja0001 tak sa posnaz viac a pomozes si.....

paja0001
autor
1. apr 2018

Kľud ;)

cecilia68
1. apr 2018

@paja0001 Čakáš, že sa ti o to dieťa postará matka, však?

paja0001
autor
1. apr 2018

Nie o dieťa sa chcem starať ja je to moje dieťa nie jej dieťa chcem preto aby som s ním prežila tie všetky chvíle a to materstvo ja nie moja matka

cecilia68
1. apr 2018

@paja0001 A začo mu kúpiš plienky a mlieko a oblečenie? Za matkine peniaze?

somavi
1. apr 2018

Chápem ta. Ja som tiež veľmi skoro túžila po rodine. Možno tiež približne v 15tich. Vždy som si predstavovala svoju rodinku a tešila sa na to . A vždy som sa cítila dosť vyspelá na dieťa . V 17 som si nasla staršieho priateľa , moju takú ozajstnú prvú veľkú lásku a verím tomu , že keby mi dieťa navrhol , hneď by som do toho skočila . Dokonca sme sa rozprávali o svadbe . Ale bývali sme v rozličných mestách a ja som to nakoniec neustála a rozišli sme sa . Dieťa som nakoniec mala “až “ ako 23 ročná a aj to som ľuďom pripadala ešte ako mladá mamička 😃 keby vedeli , že som ho chcela oveľa skôr 😂
Ale moja rada , teraz už 30 ročnej matky dvoch deti znie aj takto .
Aj ked je tvoja túžba veľká , počkaj . Viem , že ti to je zaťažko , ale mysli na dieťatko .
Vieš , porodis v 16. Dobre , o dieťatko sa budeš starať, ľúbiť .. ale príde škôlka, ty by si mala nastúpiť do prace . Nikde sa nezamestnás, lebo nebudeš mat ukončenú ani strednú školu . Budeš vecne závislá od financií partnera . Pýtať ho na všetko. A ja viem ,že teraz sa ti to nezdá , ale čo keď vás opustí . Nebola by si prvá ani posledná . Budes sama s dieťatkom bez peňazí , bude nemožné nájsť si prácu bez školy , nebudeš môcť dieťatku dopriať nič , budete živoriť , žiadne výlety , nič . Alebo sa partnerovi niečo stane , alebo príde o prácu alebo čokoľvek .
Doštuduj strednú školu , zmaturuj. Keby si chcela výšku , neskôr spravíš externe alebo čo . Ale maturitu maj v rukách . Dáš sebe aj dieťatku väčšiu šancu na lepší život . Ak by tvoja túžba bola už neúnosná , môžeš maturovať aj ako tehotná . Keď inak nedáš 😃 ale ukonc si hlavne strednú školu .

paja0001
autor
1. apr 2018

Som rada že sa našiel niekto ako ja :D a veľmi pekne ďakujem za radu budem sa nejako sústrediť na školu a okolo toho snáď to nejak pomôže :P

panpulon
Odpoveď bola odstránená
beky1813
2. apr 2018

@panpulon uz zas spamujes?

naturalgazda
17. máj 2022

@paja0001 téma je stara, ale ako to povedať..... sucasná spolocnosť je nastavená spekulatívne. V skutocnosti dievča v okamihu už svojich dní sa stáva matkou. To ze dievcatá studuju na školavh je blbosť. Nepotrebuju to. Majú sa uciť....ale cnosti a mravnej pocestnosti a vernosti voci muzovi..... Takze autor je tu na mieste ze chce deti. To ze az 18r. Je dospely je fejk...... Celkovo zeny dospievaju skor ako muzi. Zeny rodia.... a muzi zastresuju spolocnost primarne filozoficky a vedu spolocnost rodinu xamestnancov a podobne. Muz by mal byt starsí asoon o 4 roky. Viac o tom pojednáva Védska literatúra......

naturalgazda
17. máj 2022

@naturalgazda a podalsie zamestnenie žien je primarne domacnost.... a dané cinnosti. Co moze byt aj v bezprostrednom okoli. Ale zeny by nikdy nemali byt nechranené niekde vo vonkajsom prostredi .....kde ich lovia muzi.

limoncino
Autor odpoveď zmazal
anonym_026820
21. sep 2025

Mam chut a stále som mal na matku keď sa prezliekala bola tučna chutna aj počulsom ich pri tom s otcom ako pri tom robila a ja som onanoval čo robit žeby som sa zbavil už takých myšlienok a ešte je to hriech? Ďakujem

Strana
z7