icon

Mám 20 rokov a ešte som nemala orgazmus

kuraciperkelt
27. máj 2020

Ahojte babi, mám 20 rokov a ešte ani raz som sa v živote neurobila, neskutočne potom túžim a závidím tím, ktoré to majú. Neviete nejakú radu, alebo napísať či niekto má niečo podobné.. budem rada za každé ohlasy.

sunny8
27. máj 2020

Závisť je prvým krokom k neúspechu ☝️

akinom0077
27. máj 2020

Chce to prax🙂 ani ja som hned nedosahovala orgazmus od zaciatku sexualneho zivota, ale postupne sa clovek nauci ako na to :DD

jaskolka
27. máj 2020

Videá, pomôcky... Je toho teraz azda malo?

deti95060810
27. máj 2020

trpezlivosť ruže prináša...😉

lenka7477
27. máj 2020

Ja som to zažila až po prvom synovi ..keď mal 1 rok . Nie si sama , len nie každá sa prizná. Najskôr som sa pozrela na tvoju registráciu samozrejme. Pretože sa tu dostávajú mladé detičky a vyplňajú si voľný čas . Si mladunká a položila si otázku , ktorú by sa iné hanbili položiť.

mondolina
27. máj 2020

@kuraciperkelt
Aj na orgazmus musíš dozrieť. Niektoré ženy ho majú " len tak" iné si ho musia vydrieť.

ovaaa
27. máj 2020

Prvy uspech je dosiahnut klitorisovy pretoze na vaginalnom je vacsia praca, buhuzial pre niekoho nedosiahnutelna. Ak vsak mas suceho partnera urcite dokaze skombinovat oboje. Treba sa uvolnit nemat to za kazdu venu v hlave...ta byva velkym blokom tela. Skus sa so sebou pohrat, badaj co sa ti paci a ukaz partnerovi....Ono je to tak, ze pri niekom dosiahnes a pri niekom nie.

nistika
27. máj 2020

vieš o tom že máš klitoris?

mareka49
27. máj 2020

Autoerotika.
Presne tak, vacsia sanca je klitoris.
Vibracne pomocky, eroticke videjko.
Bude to tam.
Ziadne ocakavania.
Uvolni sa a hladaj co ti je prijemne.
Tot vsio😉

princeznasevera
27. máj 2020

@kuraciperkelt kup si venusine gulicky mne velmi pomohli a samozrejme vhodny partner. Ja sa pri sexe spravim normalne ale zas je pravda ze moj chlap ma velku vydrz nespravy sa hned ako niektory chlapi co 2x pichnu a su hotovy.

missviolet
27. máj 2020

ja som mala az v 22rokoch... seriozne ti odporucam skusit Satisfyer Pro 2, ja som si dovtedy myslela, ze som asexualna asi.

lucia851
27. máj 2020

@kuraciperkelt ahoj ja mam 34 rokov a doteraz pri sexe som nezažila orgazmus. Ja popravde poviem ja sa urobím len s vibrátorom na klitorise

tripetta
27. máj 2020

@nistika Ak je to fejkový profil a je za ním muž, tak nemá 😝