icon

Mám 25 rokov a hľadám si kamarátku na písanie

babockaadmiral
2. jan 2021

Ahojtee, som dievca mam 25 rokov a v poslednej dobe sa citim osamelo teda nie iba v poslednej dobe celkovo som samotarka a radsej si pisem s ludmi ako sa s nimi stretavam , velmi rada by som sa porozpravala s niekym hocikym, o hocicom, ak mas rada vino a memecka, konspiracne teorie, alebo iba bezcielnu diskusiou o hocicom alebo nicom hahah... tak kludne napis 🙂

PS: lockdown ma do toho dohnal!!! hahahaha
PS2: ak nemas zaujem alebo si chces do mna iba ripnut - nepis 🙂

Strana
z3
nykkushka
3. jan 2021

@selu11 ja sa na tom len smejem 😂😂😂 že niekto môže byť tak primitívny 🤷‍♀️😂 ale presne ako píšeš, asi by bez takého správania mali veľmi nudné životy 😁 mňa by len zaujímalo koľko takýchto hrdiniek /hrdinov by malo gule na take správanie aj keby danú osobu stretne zoči voči 🤭🙄😂

selu11
3. jan 2021

@nykkushka Presne to som sa chcela spýtať jednej, ktorá tu o autorke píše že je - hlúpa, detinská a trápna. Či by jej to povedala do očí, ale už neodpísala tak nič z toho. Ale odpoveď asi všetci poznáme. Mne je možno aj ľúto, keď autorka napísala, že je samotárka, ako to tu celé dopadlo. Samozrejme, nevieš akej diskusii veriť, ale ak naozaj jedna mladá baba chcela len pokecať tak sa tu osadenstvo koňa opäť krásne vyfarbilo, hneď prvým komentárom.

nykkushka
3. jan 2021

@selu11 ale to su ženy, ženský kolektív je otrasný a nikto ma o opaku nepresvedčí. Jedba druhej závidia a su mega spokojne, keď môžu niektorú inú uraziť alebo zvozit jak male dieťa. Nie aby sme si pomáhali a podporovali jedna druhu 🤷‍♀️... Toto môj rozum neberie 🤦‍♀️. A potom sa ženy čudujú, že ich spoločnosti vníma ako hlúpe 🐔🐔🐔. Sak sa tak niekedy niektoré aj správajú

selu11
3. jan 2021

@nykkushka Ja som raz robila v čisto chlapskom kolektíve, to bola radosť chodiť do roboty. Toľko som sa tam nasmiala. Chlapi si povedia všetko do očí.
Je aj pekný fór zo života žien :
Vonku sú štyri kamarátky a nemajú sa o čom rozprávať. Prečo?
Lebo prišli všetky 😅

nykkushka
3. jan 2021

@selu11 presne tak 😂 ale moja skúsenosť je, že aj keď su na káve všetky 😂 vždy sa najde nejaká "obeť" na ohováranie 😂😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
selu11
4. jan 2021

@nykkushka Keď tak sledujem tvoj profil, chcem sa ťa spýtať, recepty máš všetko vlastné? Poprípade máš dáky blog o varení? Všetko vyzerá výborne a krásne fotky!

oooieo
4. jan 2021

babockaadmiral - ja si písať s tebou budem ak chceš..

nykkushka
6. jan 2021

@selu11 blog nemám, chcela by som ale nie je na to nejak čas 🤭🤷‍♀️. A recepty su buď moje alebo čerpám z instagramu a upravím podľa seba 😊

Strana
z3