Mám 25 rokov a hľadám si kamarátku na písanie
Ahojtee, som dievca mam 25 rokov a v poslednej dobe sa citim osamelo teda nie iba v poslednej dobe celkovo som samotarka a radsej si pisem s ludmi ako sa s nimi stretavam , velmi rada by som sa porozpravala s niekym hocikym, o hocicom, ak mas rada vino a memecka, konspiracne teorie, alebo iba bezcielnu diskusiou o hocicom alebo nicom hahah... tak kludne napis 🙂
PS: lockdown ma do toho dohnal!!! hahahaha
PS2: ak nemas zaujem alebo si chces do mna iba ripnut - nepis 🙂
@babockaadmiral aspon druhy krat to napis spravne🤦♀️
@renata1405 výstižne 👍🏼👍🏼👍🏼 Ale dotyčnú si netreba všímať .. snorí skoro v každej diskusii a svojimi komentármi spôsobuje len dusno . Mna na mojom profile zdisovala zato že som sa pýtala prečo každý skoro robí vianočný šalát den pred Vianocami . Čisto ma len zaujímali zvyky druhých a ona tam zacala do mna že čo sa starám do druhých atd 😃🙄
@tncka okopirovala som to z príspevku, nechce sa mi to písať 12 krat pre negramotch ludi, viem ze tam je chyba
@klip0 áno niečo takým štýlom už si nepamätám som to vymazala do prcic 😅 ale take niečo že veď nech si každý robí čo chcem čo ma to trápi a ja že mna to netrápi len ma to zaujíma . A ona že tak asi ma to trápi keď sa tým zaoberám 😅 take niečo haha ale hlavne že ona sa zaoberá každou jednou diskusiou snáď nie je diskusia kde by nebol prvý komentár jej....🙄
@kikaaa444 Raz tu jedna žena založila diskusiu, priznám sa, už ani poriadne neviem o čom bola, chcela radu. Prvý komentár bol, že si má autorka počkať na "múdru sovu viesttu" a jej názor...
@babockaadmiral aké víno máš rada?
Autorka nejak nepíše.... skôr my sa tu zabávame 😅😆
P.s.3 poďme hádať autorkine predchádzajúce profily🤭😂
@mamickadusicka to sa takto dnes hovorí? Vypasene obezne decko??? 😳
Počítam, že autorka sa tu na to celé vybodla, ani sa jej nečudujem... A ja sa nedozviem, aké víno pije 😅
@babockaadmiral veru. Takých je tu 80% 🤣 mne skoro ku každej jednej správe napíše nejaká 🐂 čo mi zdvihne tlak. Takéto fóra už radšej ani neotvaram. Myslela som že sú tu len mile mamičky ale opak je pravdou, bohužiaľ ..
@miriam11 Ja teda neviem, možno som len prehliadla niečo čo ty nie, ale na základe ktorého príspevku je podľa teba autorka "trápna" a "hlúpa"? Silné slová nie? Ešte tu z nej spravíme alkoholičku? @zara1357?
Možno sa len niekto nudil, vymyslel si tému a teraz sa na nás baví, ako sa tu podaktoré prezentujú. Možno naozaj je seriózny človek a len sa chcela o niečom pobaviť. No vidím, že tu sa dá pohádať a z autora robiť vola naozaj pri každej diskusii a téme.
@selu11 to teda ani ja netuším na základe čoho je hlupa detinská atd 🙄 náhodou normálna diskusia chcela len s niekym pokecať ale tu sa vždy nájde nejaká zakomplexovaná mamička ktorá sa doma toci okolo deti , muž na nich kašle , vyzerajú zle .. a svoje komplexy a zlosť si vybijaju tu . Snáď neexistuje diskusia v ktorej by sa nejaká takato žena nenašla . Tu sa nemôžeš spytat nič . Tento Modry konik je plny primitívnych žien ktoré sú nešťastne a nespokojne každého tu len urážať .
@babockaadmiral úprimne ma zaujímala nejaká konšpirácia. Ja im neverím, nasieraju ma. Ale do priameho konfliktu s ľuďmi kvôli tomu nejdem, med mám pocit, že ti ľudia sú zaslepení a nereagujú na logické argumenty. Resp. keď niečo poviem, útočia do nepricetna.
@kikaaa444 Raz som na stene videla fotku jedla, prvý komentár doslova "Bez receptu mi je to na hovno." Autorka sa vyjadrila, že ak niekoho fotka osloví natoľko, že o recept bude mať záujem, nemá problém ho napísať. Druhá kočka napísala, že by recept chcela. Autorka ho teda napísala a milá pani / slečna musela reagovať aj na to že" už si ho môžeš strčiť do riti "
Ja som skoro okoktavela, sama seba som sa pýtala, že to kto toto napíše? A najmä prečo? Netvrdím, aj ja som sa tu neraz s niekým pochytila, napríklad preto, že som mala iný názor ako diskutujúca a tá ma sprdla jak sirotu a poslala do teplých krajín. Pritom autora témy zaujímal každý názor...
@selu11 to je ešte nič , minule tu jedna jednej napísala že chyba bola že ju rodičia splodili, že sa narodila .. a že takýto ľudia sa ani narodiť nemali atd zato že mala iný názor na diskusiu . Tak to extrém . A ta pani mala 45 rokov keby moja mama sa takto vyjadrovala niekde na internet že “ ty si sa nemala ani narodiť “ tak by som sa asi hanbila . Ako sa môže žena v takomto veku vyjadrovať zato že mali rozdielny názor
@kikaaa444 Si tu pospomíname. A to ja som tu ničo vyše roka a teda niekdy úroveň neskutočná. Ešte ma napadla jedna diskusia. Žena odfotená s kočíkom na prechádzke, šťastná koľko kilometrov prešli. Tiež prvý príspevok že "preboha čo je to za kočár, iný nemali? "
Autorka slušne odpísala, že jasné že mali, ale jej sa páči tento, dotyčná ju zas dourážala ako sa dalo, že má kočík jak socka (doslova) že ona by si taký nikdy nekúpila atď (podotýkam kočík dosť luxusná značka...) Úplná čerešňa bola, keď si tá pipina dala tú námahu a prelustrovala si celý profil autorky fotografie a napísala, že jej decko vyzerá ako postihnuté. Ďalšie ženy ktoré si autorku zastávali, dourážala tiež. Jednu nazvala "štetkou" lebo mala dieťa v dvadsiatke, s chlapom s ktorým žije doteraz. Toto normálny človek ani nemá šancu pochopiť. Keby som tu v minulosti nenašla milión super receptov, veľa inšpirácií tak sem ani nechodím, lebo začať s čítaním komentárov je niekdy naozaj až do plaču.
Keď si robila v Admirale (keďze ho máš v mene tak si myslím) môžme pokecať 😂😂 alebo o hocičom aj o debilinach😃 kľudne mi napíš 😉
@klip0 dvíha si sebavedomie.... Už keď to ináč nedokáže 🤔 @babockaadmiral ignoruj ju 😊 škoda marnit čas 🤗 @renata1405 🤭👍