Mám 27 rokov a problém nájsť si vzťah
Ženy tie čo ste samé a dlhodobo nemáte vzťah prečo to tak je? Myslíte si že si ho nezaslúžite alebo nie ste pripravené či vás ex sklamal? Keď sa ma každý naokolo pýta prečo nemám vzťah tak sama neviem. Možno mám veľké nároky lenže pritom žiadam iba to čo sama ponúkam. Mám skoro 27 a asi je prirodzené že túžim po láske keď prepasiem mladé roky už to bude len ťažšie.
Ja mám skoro 32 a už viac ako 5 rokov som sám. Prečo to je tak ?.. Zo začiatku som nič nikoho nechcel, potom neriešil a poslednou dobou stretávam viac žien ale aj tak ma žiadna nechce ale ako aj môže keď drvivá väčšina sú zadané. Je to o tom, že aj keď som otvorený vzťahu určite by som sám neprejavil iniciatívu lebo stále mám pocit že na vzťah neni klíma a skôr čakám že sa niekto objaví u koho to uvidím že o mna stojí. Nebaví ma a neznášal by som sa za to keby som sam prejavoval iniciatívu k niekomu u koho cítim že som mu lahostajný.
@hopsadobrandejsa Áno, súhlasím s tým ako si to trefne popísal. V dnešnej dobe sa ľudia zameriavajú na úplne iné veci ako tomu bolo dakedy. Čo sa týka randenie, tak aj to sa výrazne zmenilo za uplynule roky. Keď to sám osobne porovnám s obdobím spred 5, 10 či dokonca 15 rokov, tak je to sto a jedna. Minimálne z vlastných skúsenosti to tak vnímam, ale som presvedčený, že aj další by to vedeli potvrdiť. Nuz, co sa dá robiť, človek buď sa prispôsobí alebo nie. V mojom prípade uprimne uz to niekedy hranici s miernou rezignáciou, aj keď na druhej strane ešte by som nerád hádzal flintu do žita. Život je nevyspitatelny, dokáže svoj dej zasadne zmeniť a človek nikdy netuší, čo ho ešte čaká. Treba žiť a užívaj si ho ďalej 😊
Ked nechces mat, nemaj. Ked chces mat, vyberaj. Z narokov nezvolnuj, niekto sa ti zapaci a niekde sa aj stretne kompatibilita. Vek mas taky idealny na uz vztah zivotny, ale co s tym narobis, ked to tak necitis alebo ked by si aj chcela, ale... Ziaden stres, ono sa to nejak casom samo vyvrbi a ak budes chciet rodinu, zariadis si ju a s tym spravnym.
@hopsadobrandejsa devat z desat mladych zien vyzera ako tie krasky z tej skupiny o ktorej pises...pises, ze muzi sa takych boja a ze sam by si mal stres, ze si taka najde lepsieho...tak podla mna muz je muzom, ked je vnutorne zrely-zdravo sebavedomy a len ked pozna svoju hodnotu, tak si moze vazit hodnotu svojej partnerky a budovat s nou zdravy vztah. Nemoze fungovat nieco co vzniklo len preto, lebo niekto kalkuloval- napr. muz, ktory uprednostni menej atraktivnu partnerku, cudujem sa, ze taky muz je este aspon stipkou sympaticky. Myslim, ze autorka je krasna zena a urcite je aj dobra a sikovna a mozno by si na nu narazil v tej skupine...jej by som ale neodporucala narazit na teba...

@kk77 Je to ina generacia a s tym samozrejme prichadza aj iny zivotny styl, ciele, ambicie....
Pred 20-mi rokmi nefungovali socialne siete na takej extremnej urovni ako teraz. Taky instagram dnes ludom pekne nafukuje ega a problem narcisov je kategoria sama o sebe. Dnes muzi maju pocit, ze zeny ktore sa im pacia su uplne mimo ich dosah.
Vezmite si skupinu slovakwildgirl na instagrame. Pekne dievcata pozujuce v leginach s vypracovanymi zadkami na vrcholoch kopcov alebo s fotkami pri plesach s radovo stovkami lajkov na fotkach a tisickami followerov. Ktory slusny, priemerny muz si na take dievca trufne?
Na jednej strane ma clovek krasne zeny ktore o sebe tvrdia ake su mile, priatelske, hladajuce partnera ktory ich bude mat rad, ale na taketo kalibre si nejaki skromni alebo hanblivi chlapci netrufnu a samozrejme sa dostavame ku kamenu urazu ze zeny tvrdia, ze o nich javia zaujem len alkoholici, uchyli, burani a pod.
Sucasna situacia co sa tyka randenia vobec nie je zavideniahodna. Ludia maju na druhych obrovske naroky a mne osobne je to trocha stresujuce byt s dievcatom pri ktorom by som musel mat obavy, ze ma posle k vode len co sa jej naskytne cosi lepsie.
Dnes to maju obe strany velmi tazke a nech uz najdete akokolvek dobreho, kazdy si najde to svoje ale preco toho cloveka nebude chciet. Ak ma clovek na dosah tisicky ludi vo virtualnom svete, preco by sa uspokojoval s realnou osobou ktoru pozna?
Tie kocky na instagrame mozu byt naozaj aj velmi slusne baby, ale ich partner zrejme pre nich nikdy nebude prioritou pretoze ich zivot sa toci okolo instagramu a pseudolajkov.
Ludia si dnes viac cenia lajk na socialnej sieti ako uprimny kompliment od cudzieho cloveka na ulici ktory sa ich snazi spoznat a preto sa ani niet comu cudovat, ze sucasna situacia je aka je.
Vela ludi hlada partnera ktory neexistuje. Nikto nechce cloveka s chybami cize sa musia naucit akceptovat realitu, ze su prilis vyberavy.