icon

Je v poriadku nemať vážny vzťah v 22 rokoch?

16. sep 2026

ahojte mozno bizarna otazka a viem ze kazdy ma svoj cas ale myslite si ze je pohode ked som v 22 este nemala poriadny vztah? mala som len vztah na dialku s cuzdincom vydrzalo to 3 mesiace lebo potom odisiel pracovat do ameriky a casove pasmo atd nam nevyhovovalo navyse bol dost busy co ja sice tiez skola ale mam rada istu davku pozornosti som predsa len zena...viem ze by som sa mala venovat sebe a budovat si k sebe vztah a lasku ja akoze vztah nepotrebujem len mi mozno uz naozaj chyba ta blizkost a teplo...a mat voci niekomu silnu doveru chcela by som dat vela lasky muzovi ktoremu by na mne zalezalo ale bojim sa ze ta nasa gen Z je na tom biede kazdy ci uz nielen pekny ale aj s rozumom je bud zadany alebo gay a ostavaju tu len taki ktori neberu nic vazne a ja chcem stretnut cloveka s ktorym si vybudujem a budem citit domov a lasku s ktorym mozno raz budem chciet mat deti a svadbu ved vysoka je pre mna za viac ako polovicou a citim ze je cas zacat premyslat nad tymito vecami ak nechcem zhnit ako 30 rocna so psikom u rodicov. A dalsia vec je ze niektori mi to davaju tak najavo ze je nieco somnou zle ked nemam partnera lenze ja som vyberava nevezmem hocikho aby som mala..niektori to zvaluju na moju introvertnost co je este vacsi bizar za mna su introverti este viac milujuci ludia..a nemyslim ze muzom vadi ked je zena introvertna..aspon z mojho pohladu keby si to obratim ma zaujme muz ktory sa nepotrebuje pretrcat a byt stredobodom ... plus to riesim aj preto lebo vsetky kamosky mali/maju vztah a ja sa citim tak zvlastne ked riesia vztahy a tie typicke problemy..viem ze mozem byt stastna ze mam pokoj od tychto veci ale predsa len ako kazda mam tuzbu riesit vztahy a muzov..co si myslite o tom? a prosim ziadne hlupe alebo vysmesne odpovede.

anonym_c652d3
16. sep 2026

Preboha, to uz 22 rocne idu vykladat, ako su vsetci schopni uz zadani??? Tak si si mala niekoho hladat v desiatich. 😅

anonym_8f32f3
16. sep 2026

@anonym_autor Ok?😂😂😂

sevrin
16. sep 2026

Ja som mal poriadny vzťah ako 29 ročný. Keď sa obzriem späť, tak v 22 som veľa vecí bral príliš vážne. A úplne zbytočne.

euka210
16. sep 2026

@anonym_autor ja som nemala do 25r a tu som...stastne vydata 15r, 3deti. V 22r su muzi vacsinou este deti. Moj si ma tiez bral ked mal 31r.

valria
16. sep 2026

Je.

anonym_3e0003
16. sep 2026

@anonym_autor ja som mala prvý vzťah ako 26-ročná

anonym_ed99ee
16. sep 2026
@anonym_c652d3

Preboha, to uz 22 rocne idu vykladat, ako su vsetci schopni uz zadani??? Tak si si mala niekoho hladat v desiatich. 😅

@anonym_c652d3 No nesmej sa, ja mám 23 a babka mi na každej jednej rodine hovorí, že som stará dievka. Musím sa čím skôr vydať lebo bude neskoro. 😅😅
V dnešnej dobe sa vydávajú aj neskôr.

anonym_c652d3
16. sep 2026
@anonym_ed99ee

@anonym_c652d3 No nesmej sa, ja mám 23 a babka mi na každej jednej rodine hovorí, že som stará dievka. Musím sa čím skôr vydať lebo bude neskoro. 😅😅

@anonym_ed99ee to je ale uloha babiek. Davat pozor a pripominat, aby sa vnucka vydala. 🙂

anonym_d9dd60
16. sep 2026
@anonym_ed99ee

@anonym_ed99ee a bola alebo je babka v manželstve stastna ?

anonym_ed99ee
16. sep 2026
@anonym_d9dd60

@anonym_ed99ee a bola alebo je babka v manželstve stastna ?

@anonym_d9dd60 Myslím, že nemá zlý vzťah.
Poznám pár ľudí, ktorí sa veľmi ponáhľali so svadbou, mali ju po krátkom čase od toho čo sa spoznali a sú rozvedení.

anonym_ed99ee
16. sep 2026
@anonym_c652d3

@anonym_ed99ee to je ale uloha babiek. Davat pozor a pripominat, aby sa vnucka vydala. 🙂

@anonym_c652d3 To robia, asi všetky babky a po svadbe otázky kedy bude bábätko.

anonym_c652d3
16. sep 2026
@anonym_ed99ee

@anonym_c652d3 To robia, asi všetky babky a po svadbe otázky kedy bude bábätko.

@anonym_ed99ee 🙂
Na svadbe sa ma vzdy babky pytali, kedy bude rada na mne. Prestali, ked som sa ich pytal(a) to iste na pohrebe ...

sisamisaaa
16. sep 2026

Ja som si muža našla v 20, ale kopec mojich rovesníčok v 30, v 35, a niektoré majú už x-tý vzťah. Takže hlavne sa nikam neponáhľaj, netlač na pílu, keď to bude mať prísť tak to príde 🙂

grimnir
16. sep 2026

Ja mám 25 a nikdy som nebol vo vzťahu. A nemyslím si, že je so mnou niečo v neporiadku. Hlavne keď neustále počúvaš s akými magormi ľudia randia.

anonym_3977c2
16. sep 2026

Ja mám zachvíľu 25 rokov a tiež som ešte nikdy nebola vo vzťahu. 🙂

anonym_9f6622
16. sep 2026

@anonym_autor Čiže v preklade si smutná z toho, že ešte nemáš všetko v 22 rokoch 😁

anonym_c0b32f
Včera o 06:02

Ako 22roc. som si naplno uzivala studentsky zivot bez vaznych vztahov. Akoze mala som nejake vztahy, bola tam aj laska, ale pre mna nic vazne natolko, ze by to malo ist nebodaj do svadby. Naozaj vazny vztah prisiel v 28, nasledne svadba a deti. Niekto si najde skutocnu lasku v napr. v 20, niekto neskor. Vyberava bud a urcite si neviaz na hlavu nejakeho trapaka, len, aby si mala stutus- zadana 🙂 Vela stastia

anonym_b0d41d
Včera o 12:17

@anonym_autor ak by si tam nemala vek, myslela by som si že to píše žena 30+. Máš času habadej, absolútne sa nemáš kam ponáhľať. To, že kamošky majú a ty nie, áno, väčšina z nás to zažila a áno, aj my sme chceli. Ale to, že chceš alebo ti okolie tlačí kaleráby, že by si už mala je hlúposť. Ak chceš vážny vzťah, nie len úlet ale vážny vzťah tak vytrvaj so svojej vyberavosti a skôr či neskôr stretneš správneho chalana. Možno o rok, možno o 4. To sa predpovedať nedá. Len nechoď do vzťahu pre to aby si nejaký mala. To nikdy nefunguje.

anonym_e152ba
Včera o 15:08

Mam o 10 rokov viac a za sebou žiaden vážny láskyplny vzťah takže kľud.

anonym_fff2dc
Včera o 18:24

@anonym_autor A preco by nemalo byt v poriadku ? Su na to nejake tabulky, normy ? Ja som mala 1x vztah az po VS, ked som sa 1x zamestnala. Boli sme spolu 6 rokov, 2.vazny vztah bol a je moj manzel. Mame krasnec3 deti, dom, pracu, normalny rodinny zivot. Co by ti akoze malo utiect ? Ved nie kazdy stretne niekoho hned na strednej, nie kazdy je taky ten typ co vyhladava vztahy, niekoho to proste caka neskor
22r. Je nic. Ja som v takom veku ani nad vztahom este neuvazovala. Aj ked zalubena som bola.

anonym_136225
Dnes o 10:59

@anonym_autor ja som v tvojom veku tiež nemala vážny vzťah a ani mi nechýbal. Užívala som si školské časy, voľnosť, neriešila, či niekoho mám či nemám. V živote sú iné priority, skôr sa zameraj na svoje vzdelanie, aby si mala v budúcnosti dobrú prácu, keď si budeš chcieť založiť rodinu. Nič nestratis, ak sa budeš vydávať v 30- tke.