icon

Mám 30. Som už stará?

28. jan 2020

Dievčatá, včera som oslávila 30-ku, pravdupovediac cítim sa ako kus starého železa. Akoby už všetko skončilo, na bláznivé veci som už stará, už sa nevrátia tie bezstarostné roky. Takisto fyzicky už budem len starnúť a postupne o mňa už nebude záujem, lebo je plno mladých a krásnych dievčat. Na 30 rozhodne nevyzerám, ale tiež už nie som tá nevinná 18ka. Aj mi to už známi dávajú najavo, poznámkami typu: No, už nie si mladá. Mladosť je už za Tebou - a takéto podobné reči. Viem, že to možno nemyslia zle, ale tnú do živého. Ako sa s tým zmieriť? Dúfam, že nedopadnem ako všetky tie ženy, ktoré začnú chodiť na kliniku plastickej a estetickej chirurgie s cieľom byť čo najdlhšie mladé :(

limetka69
28. jan 2020

@gaaspi vam chlapom chyba rozum, uvidime ci s tym budes spokojny o 15 rokov 🙂

dominikamacakova
28. jan 2020

@basullinka ja si zdriemnem poobede vždy keď sa dá a keď sa zobudím, neviem aký je rok 😀

autor
28. jan 2020

@limetka69 No vidíš, každý sme iný.

limetka69
28. jan 2020

@janinka007 moja mama ma toh roku 50 a fakt sa sprava jak mladica, az kukam, ci rozum nepotratila, tiez sa citi na 25 a vyzaruje to z nej, je magnet na chlapov aj s par vraskami 🙂

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@fokuska Tak mladé dievčatá sú žiadanejšie, neriešila som to doteraz, lebo mladá som bola. Teraz 30ka na krku, plus včerajšie blbé reči. Hlavne chlapi mali blbé reči.

autor
28. jan 2020

@perdulka7 Áno, ale žena už nie je tak žiadaná ako za mladi.

limetka69
28. jan 2020

myslim, ze sa o 10 rokov budes smiat na tom ako teraz premyslas. pozri na studenkovu? sa ti paci? ja myslim, ze chlapom sa nepaci, je vyzehlena, ale ze je stara nezakryje, ani mazikova ani ina, ale pozri sa na milku vasaryovu, ako starne s graciou, este je stale aktualne herecka ziadana, lebo aj take treba hrat, studenkova moze hrat zlatokopku jedine. ty mas problem so sebauctou a asi aj ziarlivostou, nie s cislom

lussyl5
28. jan 2020

😁😁😁😁😁😁To nemyslíš vážne toto🤦Neblbni a začni žiť,a keď to budeš brať že chlapi chcú iba mladé tak to budeš vyžarovať.Veľa báb sa po 30 vydalo v 40 majú deti a žijú si celkom dobre.Treba si užívať prítomný okamih.Robiť z 30 tragédiu je fakt úlet🤦Ako čo máš v pláne,ľutovať sa do dôchodku a potom v dôchodku sa hojdať v kresle a plakať za mladosťou?Nie je to o veku je to tvojom nastavení.A keby si aj ostala bez chlapa zrúti sa svet alebo čo?Ja mám 35,deti nemám,stihla som sa vydať aj ovdovieť a som tu na,nie som na liekoch,mám sa celkom fajn,mám už aj priateľa ak to dospeje k svadbe a deťom bude super,budem sa veľmi tešiť,ak nie nič sa nedeje,moja zásada radšej byť sama a bez detí ako sa trápiť v nešťastnom manželstve, najhoršie je začať riešiť že si stará lebo potom strácaš zdravý úsudok a narobíš zbytočné chyby.Treba žiť,každý vek má svoje výhody.Tak prestaň fňukať a začni žiť! Snáď nechceš skončiť na antidepresívach len preto že 30.🤷

janinka007
28. jan 2020

@limetka69 takú kamošku by som brala 😉

kittykat22
28. jan 2020

Ja by som nemala ani za nic znova 18. Najhorsi vek. Zaujem muzov totalny - ale len preto lebo som bola pekna, mlada a hlupucka. Chceli ma bud na sex - dokazat si, ze na to maju, alebo mat doma ako male roztomile zvieratko ktore mozu ukazovat okoliu, aka som pekna a mlada. Nemala som rozum, nevedela som sa orietovat v zivote poriadne, nevedela som varit, casto som sa nevedela rozhodnut, nevedela som comu verit a comu nie. Este v obdobi ze som si hladala partnera, neustale problemy. Teraz mam 36 a citim sa super. Mam dlhorocny vztah, dieta, som sebavedoma v rozhodovani, nebojim sa vsetkeho, nenecham sa vyuzivat, viem povedat co chcem, a hlavne viem co chcem. By som znova mladucke teliatko nebola ani za nic.

janinka007
28. jan 2020

že neni žiadaná??? prosím ťa, neopúšťaj sa...

limetka69
28. jan 2020

a zivo si pamatam ako chalani na strednej slintali nad mamickami a nas mali za zaby, chceli starsie, a su aj mladi co chcu prirodzene zrele zeny, su vselijaki

gaaspi
28. jan 2020

@janinka007 džana ty to ako robíš? veď si ako vondráčková že na tebe nebude badať ani 70-ku.

autor
28. jan 2020

@limetka69 Tak Studenková, Máziková to sú fakt karikatúry, Vášaryová je pekná, ale je už stará. Ak pri ňu postavíš inú, mladú ženu, tak Vášaryová nemá šancu.

limetka69
28. jan 2020

@janinka007 ako mna? 😅 asi sa cervenam 😝

limetka69
28. jan 2020

a kde nema sancu? uz ti tu pisali, ze chlapov pritahuje zrtelost, a nie postava, co z toho, ze je krasna ked ma v hlave nasrate? to je tak na pobavenie, nie na vztah, ale ked hladas len romaniky tak ta chapem no, :D

simina127
28. jan 2020

Vyhladaj psychologa dobre ti to je....

mareka49
28. jan 2020

Fyzicky a mentalny vek su rozdielne. Jedno je cislo a druhe je postoj k zivotu☺

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2020

@simina127 Ja nikoho neurážam, tak to nerob ani Ty

simina127
28. jan 2020

Napriklad keby si aj bola pekna ako neviem kto po precitani tychto kometov by som o teba ani nezakompla, skor by si sa mi zhusila ako zena..
Zena ma byt silna a ma si vazit sebe... Mozno sa ja nepacim niekomu ale hlavne ze sa pacim sebe nie?

derdia
28. jan 2020

No prav3 ze clovek sa citi tak ako ma staru dusu...ja mam 32 a keby mozem tak sa blaaaaznim ako sialena a tesim sa nesmierne prave tomu,kde som teraz...a uzivam si to naplno..
A taktiez sa tesim, dufam,ze budem zdrava poriadne alson do 65 a v 40 chceme s manzelom precestovat na motorke kopec miest😉😉😊😊😊😃😃😃😃takze ja len chcem mat to co mam a byt zdrava....

majkeel
28. jan 2020

Mladost vzhladovo je do 40, mentalne do 55-65 rokov (podla jedinca). Mas kopec casu stihnut vsetko, co clovek chce. Skor ta bezstarostnost je prec, uz prichadzaju starosti, povinnosti - byvanie,...
Z muzskeho hladiska mlade baby 20 su s prepacenim este blbe (rovnako ako vela muzov v tom veku), 30rocna je 20tka s rozumom. Skor mysli, ako nepresvihnut tu druhu polovicu mladosti. Ze v 40tke zistis, co vsetko ini dosiahli, kde boli, ze maju rodinu, alebo aspon deti a ty nic.

limetka69
28. jan 2020

@janinka007 jaaaaaj mamu moju, doplo mi :D

naya89
28. jan 2020

@basullinka kks, idem sa asi zabit🤣 30 na krku, život v pr.... No preč🤣

gaaspi
28. jan 2020

@limetka69 k tomu chybajucemu rozumu ... ved neni nad bezstarostny zivot, potvrdi to aj kamos ktory tak isto povie ze roesit vztahy to su len bolesti hlavy a zit s niekym obmedzovanie sa... Takze rozum nechyba praveze je je prilis na mieste.

milanm_
28. jan 2020

Pokial si nekupis mačku, mas nadej.

wena
28. jan 2020

Po týchto príspevok čo tu píšeš ti môžem povedať, že ty absolútne nemáš problém s vekom ani so starnutím, ale so sebahodnotou keď ťa k takémuto uvažovaniu dovedú poznámky druhých. Ty potrebuješ pracovať na sebavedomí, nie na mladom vyzore.

janinka007
28. jan 2020

@limetka69 nieee...tvoju mamu ojašenú 😀 😀