Mám 30. Som už stará?
Dievčatá, včera som oslávila 30-ku, pravdupovediac cítim sa ako kus starého železa. Akoby už všetko skončilo, na bláznivé veci som už stará, už sa nevrátia tie bezstarostné roky. Takisto fyzicky už budem len starnúť a postupne o mňa už nebude záujem, lebo je plno mladých a krásnych dievčat. Na 30 rozhodne nevyzerám, ale tiež už nie som tá nevinná 18ka. Aj mi to už známi dávajú najavo, poznámkami typu: No, už nie si mladá. Mladosť je už za Tebou - a takéto podobné reči. Viem, že to možno nemyslia zle, ale tnú do živého. Ako sa s tým zmieriť? Dúfam, že nedopadnem ako všetky tie ženy, ktoré začnú chodiť na kliniku plastickej a estetickej chirurgie s cieľom byť čo najdlhšie mladé :(
Keď budeš mať 45 a stretneš 30 ročnú povieš si ah mať tak tvoj vek....a vtedy ti dockvakne že si riešila banalitu.....
joooj ako k comu ste sa to zas dostali, to ani jedna tema nemoze byt bez takychto hadok
Neviem síce, o čo presne v tejto téme ide, ale som sa v sobotu pobavila. Mala som akurát narodeniny (32) a moja dcérka 3-rocna mi oznámila, že teraz uz som stará 🙈😀 hovorím, nie som stará, len skôr narodená. A odpoved, nie maminka, nieeee, už si stará 😂 zlaté dieťa...no ja mám pocit, že pri deťoch skôr mladnem a vraciam sa až do deckeho veku.
A odpoved na tvoju otázku, no nie sme síce po 30-tke práve teenagerky, ale kazdy vek ma určite svoje čaro. Ja si práve myslím, že v tomto veku sú práve ženy aj muži najpríťažlivejší. Máme čo to za sebou, rozbehnutú kariéru, vlastnú rodinku, bývanie...čo ja viem, určite sa cítim lepšie ako pred 10 rokmi, keď to tak celkovo zhodnotím. A záujem ostatných mužov ma nejak netrápi, hlavne že má o mňa záujem môj manžel 😉
Za seba mám 33 rokov, 7 rokov vydatá, 2 zdrave krásne dievčence 😊, a cítim sa skvele 😊vek je naozaj len číslo😊a ako tu už niekto spomínal teším sa keď dievky trošku podrastu (majú len 3 a 4 roky) že bude väčšia zábava, (nebudeme ich musieť nosiť na dlhších výletoch 😂🙈) takže treba sa tešit to života a nie plakať 😉
Stara??? Stara si tak, ako sa citis! Ja mam už 44 a teda.. nikto mi tolko nehada a citim sa skor blaznivo a vek si nejak nepripustam.. aj kamosky mam skor mladsie, aj 20rocne.. zapadnem, neberu ma vobec ako mamu..ale fakt ako rovesnicku..
A mam male deti, teda..prvostupniarov.mozno aj kvôli tomu.
V 30som sa naucila lyzovat, v 43 sme skusali snowboard..
Ano, obcas človek moze citiit vek..ale zdravotne problemy maju aj mladi.
Si taka stara ako sa citis. A ja navyse este k tomu aj chora,ale seriem na to,chcem si uzivat a vyuzit kazdu volnu chvilu na zazitky s mojou rodinou. Napriklad ked nasnezi,jasim sa s malou ako o zivot,staviame snehuliaka,lopatujem sa 😀 okoloiduci nechapu,ale mam ich na haku 🙂 chodime sa korculovat,sankovat a na tobogany,vsade si asi vsetci okolo povedia ze hentej hrabe,ale ja sa teda stara necitim,som za kazdu kravinu 😀 Ja sa skor stretavam s muzmi,ktori si povedia ze mlade su blbe a k..vy,mam par kamosov co sa takto vyjadrilo a nasli si zenu po 30ke ked aj s dietatom. Vek je fakt len cislo.
Ty máš problémy. Ide ti o vek ,či o to, aby ťa chceli chlapi? Lebo len o Tom píšeš. Týmto prístupom si bez charizmy s ozaj stará. Nie je to o veku
o vek jej ide, chlapa nechce. Ved sa jej uz ponukali viaceri, ja som jej ponukal cisto len kamaratstvo este aj to odmietla...
@perdulka7 čítať medzi riadkami, z toho že nereaguje na to tak už tuším že dačo nesedí ale žena ak dá na zoznamku inzerát tak má behom pól dňa 200 ponúk. Opačne to nefunguje.
Ja nemám problém povedať že chcem kamošku, na záluby, partiu na pokec, kľudne trebárs aj milenku ale nechcem vzťah. To je taký problém napísať?
A keď budem chcieť vzťah tak nepíšem že chcem vzťah ale určite nie tu kde je fórum zadaných a vydatých žien.
@gaaspi som na tom veľmi podobne, stále je vo mne ten tínedžer z 90-tych rokov 😊.
Ahoj, jasné, že si už stará! Ja som mala depku, že som stará, už keď som mala 25. Zato teraz som mladá, žiadnu depku nemám a žijem si super! Lebo už nemám 25, ani 30, dokonca ani 40, ale 44. 😁😁😁
No, tak tomu hovorim starosti !😅
30 rocna a stara......????
Ja mam 50 . A viete ako som na to prisiel?
Ze som musel doniest do prace chlebicky inak by ma ukamenovali 😅
Treba starnúť s gráciou....s úsmevom a s dobrou náladou 🙂 Netreba každé ráno počítať vrásky , ale tešiť sa zo života....Blížim sa ku dôchodku, ale až po štyridsiatke som si začala užívať život 🙂
@mandarinka555 ja mam 42. Asi po 40tke som si uvedomila, ze sa netreba nahanat za kazdou malickostou a zivot brat s lahkostou. Starnutie nezastavime, treba si brat z neho to pekne 😊

@miadi v pohode