Mám autistické dieťa. Cesta a výzva zároveň
otvaram tuto temu kedze podobnu som nikde nenasla....
u nas to vyzera , ze asi ano. len cakam na vysledok je to ako cakanie ,ako na kata ☹
velmi sa trapim kvoli tomu uz dlho a bola by som rada , ak by s atu nasli mamicky ktore maju podobny problem...
myslim si ze by sa dalo o tom vela rozpravat a mne osobne dobre robi ak mozem o tom rozpravat a hlavne s niekym kto uz ma doma podobny problem alebo poznal niekoho...
bude to ako skupinova terapia, inak to ani nazvat neviem ale myslim ze sa tu snad niekto najde.. a budem esi mat co povedat...
myslim si ze je to tema, novodoba , ktora zacina trapit mnohe rodiny a nasu spolocnost...
nehovori s ao tom lahko , ani medzi partnermi alebo v rodine, tak uvitam , dobru diskusiu na tuto temu..
dakuejm Vam , vopred ak sa zapojite.. 🙂
Dakujem, no ja uz som tu dlho registrovana, ale uz som tu roky nebola, teraz sa snazim predat kocik po druhom dietati, tak som sa tu rozhodla trosku prebrusit cez konverzacie a nasla som vas 🙂
moj syncek je v tom modrom tricku, toto je moj blog http://kissinka7.blogspot.sk/2013/12/mikulas-pr...
@janina81 maly je aky zlaty, sa tesili deti co ? 😉 ale to je hrozne ze sa o nase "ine" deti nikto nezaujima 😠 . ja som na mamaaja tiez isty cas chodila, ale ked to tam zacali byt iba zabomysie vojny tak som prestala ☹ . a na fb chodim fakt iba obcas, hlavne pozriet co vymysla moja 17 rocna krstna dcera ☹
@kabulko diky, je to cislo. tu sme vsetci http://www.rimmel.sk/rimmelky/blogy-edit/6731
Tak ja chodim casto na fb, inak by som sa zblaznila, tolko rokov som doma, Stanko chodi do skoly na 2hod denne. A na mikulasa som sa rozhodla im zhanat spomzorske darceky tak som pisala a pisala a otravovala.
@janina81 no ja som doma uz 3.5 roka a tiez mi uz obcas preskakuje 🙂. ked nieco chces dosiahnut tak musis otravovat, bez toho to bohuzial nejde. a hlavne nie v tejto dobe. ono je hrozne lahke zatvarat oci pred problemamy inych ludi, preto chce podla mna aj malo ludi pomoct. mas aj ine deti?
@kubasa2005 gratulujem, a moj ma ze prospel s vyznamenanim :D asi vie dobre jest chleba :P
@kubasa2005 veru, ked su tak blizko veku mohli byt kamosi, moj ani nerozprava, to je tu asi taka rarita
@janina81 moj mele ustami stale/ale len tie echolalie/a vety ktore potrenuje a je hyperaktivny
@kubasa2005 moj nic, moj krici a hlavne ked sa tesi tak krici, a ruakmi sa tesi, take zvlastne pohyby, vsetci kukaju na nas jak blazni, ale ja ich mam v pazi. Ked chce vie byt sikovny, na kecanie mam druheho syna, ten bude ukecany po mamine :P

@pinap v andreasi sa dala kúpiť publikácia Vidieť znamená vedieť, tam sú kartičky, viacero druhov aj dobre úlohy na krabicový -od najlahsich po ťažšie, aj nafotené postupnosti napr obliekanie kabáta, nákup a iné.
Z inetrenetu sa dá stiahnuť zdarma ABC autistickej triedy, tam je tiež väčšina karticiek, ktoré sú aj v tej knižke.