icon

Mám dieťa so ženatým mužom

alexandra0409
24. apr 2010

co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?

tinika
27. apr 2010

alex ved teraz tiez musi byt platit či? tak by nejak zvladol aj iny a spolu s tebou ne?

alexandra0409
autor
27. apr 2010

no s materskej 256eur neviem co zaplatime ale byt platia spolu a to tie byty nie su drahe...cca 150eur + energie cca 40 eur ale podnajom je najlacnejsi 400eur a s coho

oacka
27. apr 2010

a ešte ti poviem,alex, buď pri všetkých radách opatrná,lebo tu nikto naozaj nevidí do tvojho vzťahu - ani tie kritičky ani tie radkyne - iba ty a tvoj priateľ, a radšej si všetky rady dobre zváž,či sú pre teba vhoodné. ja som len toľko naučila,že ja vo vzťahoch neradím ani najlepším kamoškám, lebo napokon to aj tak blbo vypáli...ak majú problém,vypočujem, poľutujem,ale kto môže radiť inému vo vzťahu? akurát tak psychológ...

latvia
27. apr 2010

alex, a byt v ktorom teraz byvas ty a tvoje deti plati kto?

alexandra0409
autor
27. apr 2010

latvia...platim mame nieco nie vela ale nieco jej dam...

alexandra0409
autor
27. apr 2010

oacka...jasne radit vo vstahoch sa neda...musim si to zariadit sama...uvidime ako dopadnem

tinika
27. apr 2010

oacka pravdu mas ale zase taky nestranny pohlad ineho moze navigovat 🙂 bo človek stale na to mysli a uz sa zamotava do nekonečneho kolotoča a uz potom nevie ako dalej 🙂)

alexandra0409
autor
27. apr 2010

tinka pravdu mas moja...este ze ta mam... 🙂

tinika
27. apr 2010

🙂 tak idem ja pa zajtra kuknem čo nove prajem vela sil

alexandra0409
autor
27. apr 2010

okik dobru noc zelam aj ja musim aspom sa vyhajat do 5.00 dufam ze potiahne ako dneska

alexandra0409
autor
28. apr 2010

nic nove dneska zatial...asi rozmysla 🙂

imarikai
28. apr 2010

aj na teba myslim deti maš krasne nezavidi ti tvoju situaciu ale ked som pozerala tvoje fotky aj ma hrialo pri srdci

henikav1
28. apr 2010

alexandra, drzim ti palce, viem ze je to tazke, ale vydrz, dala si mu ultimatum, vie o nom, prvy jeho postoj bol taky ze chce byt s tebou, tak ho teraz nechaj nech sa nakopne a zorganizuje. Ty mu davaj najavo lasku a to ako sa tesis, ze budete konecne spolu, aj to aky krasny budete mat konecne zivot spolu. On mal teraz mozno mensi sok z toho ze si sa vzburila a dala ultimatum, potrebuje chvilku aby si to ulozil v hlave a rozhybal sa, nenahanaj ho, vie dokedy ma cas. V kazdom pripade sa chovaj, akoby si ani chvilu nepochybovala o tom ze bude vsetko prave tak ako to chces. Bude to dobre, neboj 😉

olifcek
28. apr 2010

ali stale nic?

alexandra0409
autor
28. apr 2010

imarikai...dakujem ti krasne...aj mna hreje pri srdiecku ked si pozeram foto ked bol este malilinky

henikav..no dufam ze sa nakopne a ja vydrzim tie tri mesiace byt tvrda a neustupim zasa...chvilku urcite potrebuje ja ho ani nenutim aby mi volal alebo aby chodil za nmou nech je chvilku sam a poouklada si to v hlave...uz aby sme boli spolu

olif...nie nic nevolal asi rozmysla ved vcera mi povedal ze dnes mi zavola a ja som mu povedala aby nevolal ze bud alebo...

tinika
28. apr 2010

ahojte tak ja az teraz amm čas
heni si to vystihla presne ako by som aj ja pisala 🙂

alexandra0409
autor
28. apr 2010

tinka ahoj...presne tak ako pises...aky bol den? tinka ,mne sa maly uz prevracia s bruska na chrbat nie je to skoro?

tinika
28. apr 2010

alex neviem či skoro zase som mala pocit minule ze neskoro ked som sa rozpravala s jednou maminou, ja ho nenutim dnes sa fakt uplne sam pretočil ale ručka este zavadzala :ˇ
dnes bol namahavy den behačky po lekaroch uradoch a nakupoch .)

tinika
28. apr 2010

a aj s tym suhlasim aby si ho teraz nechala nech sa nastartuje 🙂

alexandra0409
autor
28. apr 2010

tinka...musim ho nechat chvilku viem aku ma v pomto povahu...nechcem do neho rypat stacilo vcera...citila som aky bol smutny...ale chcel to sam...inak dneska som tu citala nieaku temu o alimentoch tusim...a bolo tam pisame co milenky kupuju detom ich partnerou...aj ja som niekolko krat kupila jeho detom nieco a on mi na to povedal ze ,,ich vlastna mater im nic nekupi ako je rok dlhy a ti im budes kupovat ved to nemusis,, az mi bolo do placu ako sa ku vlastnym detom chova...

tinika
28. apr 2010

alex tak len vela sil čakat ako sa to skonci .)

alexandra0409
autor
28. apr 2010

je to straaaasne dlho cakania ale tak cakam uz vyse dvoch rokou tak preco nie este tri mesiace 🙂

tinika
28. apr 2010

alex veru tak, čo uz su tri mesiace hlavne ked sa uz niečo bude diat

henikav1
28. apr 2010

alex, ak ti mozem poradit, cely ten cas bud velmi mila a pozitivna, ale stoj si za svojim, ale nie hadavym sposobom, ale takym normalnym, proste chces byt stastna a mat kompletnu rodinu
a teraz fakt netlac, na zaciatku by to malo skor odpudivy ucinok, aj ked viem ze je to tazke, chcela by si odpoved co najskor, ale on sa nemoze zlaknut, elbo zdupka, chlapi su casto zbabeli, ked musia riesit neprijemne veci

tinika
28. apr 2010

tak tak heni hovoris mi z duse 🙂

alexandra0409
autor
28. apr 2010

tinka len nech sa nakopne please...

henikav...dakujem krasne cloveka take slova posilnia...bojim sa ze nebudem mila a vybuchnem...ale musim sa snazit kvoli detom a stastiu a laske a kompletnej rodine...

zelam dobru nocku---deticky hajaju musim aj ja...ked uz v posteli ma caka iba moj malinky syncek

tinika
28. apr 2010

alex papa

alexandra0409
autor
29. apr 2010

dobre ranko...stale nic a nic...uz sa mi to akosi nezda... ☹

tinika
29. apr 2010

alex bud kludna, neurob niečo čo potom olutujes, daj mu čas, chlapom to trva kym sa rozkyvu ver mi a hoci tebe sa to zda uz večnost jemu určite este stale malo času bolo

alexandra0409
autor
29. apr 2010

hm... 😒 no okik teda budem sa snazit fnuk...chyba mi