Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
ja sa k teme vyjadrovat nebudem, len ma zarazilo...nemal najmenší dôvod - som VS, mam super prácu, vlastný byt za 180 tis EUR v krásnom dome, nevyzerám zle (aspoň ........ este ze existuje chvala... teraz sa z toho vsetci a najma on pototo?? to je vsetko?? aky je clovek?? srdce??
na neveru je dovod vzdy a vzdy je to o oboch partneroch, nikdy nie je problem len u jedneho 😉
a to VS to je akoze vysokoskolak??? to my beztitulkovi sme nevhodny na zdrave strastne verne manzelstva??
kokso, to jaky argument, ze ja som VS 😅 😅 😅
ak to teda je ta skratka... k teme sa nevyjadrujem este raz, iba ma to trosku zarazilo, ze ja som ja som ja som...mam hento hento hento, toto, som to a to...
na neveru je dovod vzdy? to co je? ja mam na to iny nazor ja prave naopak na neveru dovod nieje nikdy a ked si dvaja nerozumeju nech sa rozidu a potom nech si kazdy robi co chce a nie nicit zivot niekomu druhemu popripade aj detom ked vo vztahu niesu deti tak sa znici zivot jednemu ale ak su deti tak je to uz pruser a mona tym podla mna chcel apovedat len tolko ze mohol byt jej ex stastny ze mal dobru zenu a on si to nevazil ja som to pochopila asi takto ale k tomu by sa mohla snad vyjadrilt len ona asi tak NEROB DRUHYM TO CO NECHCES ABY ROBILI ONI TEBE 🙄
ja neveru odcudzujem!!! aby som uviedla do spravneho obrazu! len na nu je dovod vzdy! a problem na oboch stranach, nielen na jednej... 😔
tak potom nechapem preco je na nu vzdy dovod
kto chce, dovod si najde veru vzdy... ono je lahke povedat, ze doma mi to neklape a skusat stastie inde... ale otazka je, ci je to spravne... problem podla mna je, ze dnesni ludia beru vsetko moc na lahku vahu... zoberu sa, casom si povedia, ze to neklape, hladaju stastie mimo manzelstva, ale na manzela/manželku kaslu, nesnazia sa napravit to, co nefunguje, skusaju ist lahsou cestou a potom to konci neverou, rozvodom... pritom keby bolo v nas viac zodpovednosti, vyzeralo by to inak...
@cruela plne suhlasim s tebou
proste, dovod je vzdy, bezdovodne to nerobi nik... len tak...nic nie je len tak, na vsetko je dovod...
opakujem, to neznamena, ze to podporujem.
cruela, ano, tak to je, proste clovek si vyberie tu lahsiu cestu...no nie vzdy je ta lahsia spravna, zial...
a opravit nieco co nefunguje ale fungovat moze sa nik nesnazi...
samozrejme su pripady nevery, vymyslim si len tak, manzel je fakt brutal alkoholik, nasilnik, zene ublizuje fyzicky, psychicky...v tom pripade je zrejme nevera aj namieste, proste zena unika a prirodzene hlada porozumenie, ochranu u niekoho ineho, je to prirodzena reakcia...
no nevera samotna ta bezna proste dovod ma vzdy, ufrflana manzelka, ktora den-noc furt len kvaka a stazuje si a frfle a je ofucana nonstop co sa o seba nestara, nema za potreby byt stale ta naj pre svojho...ci to iste aj u chlapov, co su drzi, ponizuju pred okolim svoje polovicky...atd atd...proste ten dovod je.
@hanka274 a to si ta zena nezasluzi, aby jej ten manzel povedal, co mu na nej vadi, aby mala moznost napravit sa? ak ma teda zaujem... ja som zaujem mala, ale manzel mi nepovedal, co mu vadi... mam trochu komplikovanejsiu povahu, iste som nebola idealna manzelka, ale mala som pocit, ze mojmu muzovi to nevadi, ze ma berie taku aka som.... az kym si nenasiel milenku a zo dna na den odisiel... az ked mi prisli rozvodove papiere som sa dozvedela, co vsetko mu vadilo... pritom keby mi povedal ako to vnima, iste by som sa snazila napravit to...
moj nazor je, ze sice vzdy je nejaky dovod na neveru, ale zaroven je a mal by aj byt dovod tu neveru nespachat
@mona777 ja sa nechválim, ja konštatujem a prepáč ale ako môžeš niekoho odsudzovať keď si nevidela do jeho manželstva, nevieš aký je človek on aký som človek ja a aká je jeho ex. Je veľmi ľahké povedať že on nemal dôvod alebo opačne že žena nemala dôvod podviesť ale do tej rodiny nevidí nikto takže tí dvaja musia najlepšie vedieť či je alebo nie je dôvod a cudzí človek to asi ťažko posúdi. Sme zasnúbení, máme spolu syna a svokrovci ma majú oveľa radšej ako jeho bývalú, jeho syn mi povie viac ako otcovi a mame, ale samozrejme v tvojich očiach som bola okamžite tá zlá ja...
ja som feministka takze v prvom rade je deb.. on 🙂
@hanka274 na neveru nie je dôvod je to zbabelosť - drzosť - neúcta voči tomu druhému. A že sa chválim - ved nevieš kto som - píšem to preto v tomto fore aby bolo jasne že nepíše nejaká otrhaňa. NIKDY NIE JE DOVOD NA NEVERU. NIKDY BY SOM NEPODVIEDLA PARTNERA - ani keby bol alkoholik, na drogách, vrah, hocičo ale bol by moj muž - NIKDY by som ho nepodivedla. A ak to niekto spraví tak NEMA CHARAKTER, Nedokáže sa kontrolovať, je to nezodpovednosť, bezohľadnosť
ešte som zabudla na ten komentár VS od hanka274
nemyslím si že VS je niečo viac. Moj oco hovorí že na vysokú školu chodia len tí čo sa im robiť nechce. Ja som VS robila popri zamestnaní a uuurčite nie som múdresia ked mam titul. somarina. Jediným ktorým vzdávam úctu čo skončili nejakú VS je lekár, elektrotechnik, jadrová energetika,
ostatné školy sú o nicom a ja patrím do tých škôl o ničom - len pre istotu aby som zase nevyznela ako fiflena 😝
no vidíš, tak to by si mala povedať jeho bývalej že ho nemala podvádzať kým n bol doma s ich synom, učil sa s ním keď bol prvák a venoval sa mu kým ona mala lepší program.... ako hovorím, je jednoduché myslieť si že vieš ako to bolo, ale to vie len ten koho sa to týka. Ja som mimochodom tiež chodila na VS popri zamestnaní a môj priateľ tiež.
@katecameron no nato ze si VS tak gramatika nic moc 😕
mona, celkom ma zaujima, co je to overovat si 6 rokov muza ? 😕
no....kokso 🙂 riadna debatka 🙂 pobavila ma ta VS ... 🙂
...ja si myslim ze ten čo chce si ten dovod nájde aj ked v podstate žiaden nieje...a ta zena otom niekedy ani vobec nevie....to je na tom to najvacsie svinstvo....a naopak....muz o tom nevie a ani by na to neprisiel.... 🙂
aj muz vie podviest aj zena a nie vzdy je na chybe iba jeden aj ked si to možno ten druhy neprizna.
ale tiez si myslim ze ta alexandra tuto temu nezalozila NA TO aby ste si odskočili od detí odbit nervy...je to tu prave koli tomu aby našla kočky ktore su na tom podobne a aby sa podporili . skutočne je tu stovka inych tem tak nech sa páči.
Alexandra ja ti drzim palce . tiez som sa raz ocitla v situacii ako ty. sice nezostalo babo a ani babo nemam ... ale viem to pochopit a myslim na teba urcite to zvladnes 🙂 IGNORUJ neprajnikov pretoze si vytvorila skvele miesto pre ripacie povahy 🙂
ps : tiez som zazila to ze som bola podvadzana moj dva a pol rocny vztah sa zo dna na den rozsypal ako domino a moj drahy vymenil Kaviar za Hamburger ....ale zato nebudem odsudzovat kazdu ktora to spravi pretoze kazdy sa nachadzame v inej situacii.. asi tolko 🙂
no uz sa to tu popisalo, tak sa opakovat nebudem a vyjadrit som sa uz vyjadrila.... 😀 😀
no ja mám na neveru trocha zvláštny názor.
Ja si myslím že nevera je vždy problémov manželov a nie manželky verzus milenky.
Milenka v podstate s problémom medzi manželmi nič nemá, ona je zväčša slobodná a teda nikoho nepodvádza. Väčšina žien nadáva na milenku ale mali by svoj hnev otočiť na manžela ak je oprávnený. Sú typy chlapov ktorý vás budú podvádzat aj keby ste sa na hlavu postavili a robili pre neho prvé a posledné, tam to treba ukončiť v rámci svojho zdravia. K milenke si pôjde odskočit, ale vždy sa bude vracať domov do zázemia.
Potom je však taká nevera ktorá spustí alarm a ukáže druhému partnerovi že niečo nie je v poriadku v manželstve, niečo robí zle a ak chce manželstvo zachovať tak niečo treba riešiť. V tomto prípade je nevera dôsledkom nespokojnosti jedného z partnerov ktorý doslovne uniká z nešťastného manželstva.
A nech to vyznie akokoľvek, pre mna bola "nevera " krok vpred a pohnutie sa vecí tým správnym smerom.
dobra debatka, aj ked trosku uz mimo temy zakladajuceho umyslu, tazko povedat, ako to s @alexandra0409 dopadlo... len este par komentarov:
@hanka274 viac menej vo vsetkom s tebou suhlasim, mam podobny nazor
@mona777
@cruela nikdy by si nepodviedla svojho manzela???? ehm... moj zivot ma naucil jednu vec: nikdy nehovor nikdy... otrepane, ale pravdive....
k tym manzelkam a milenkam - bola som na oboch stranach... manzelstvo nefungovalo a toto bol dosledok, je jedno, ci sme sa snazili ho potom zachranit, proste ked je tam uz nevera a ten druhy o nej vie, je brutalne tazke to prekonat... nakoniec som to manzelstvo ukoncila - resp. suhlasila som s tym, ze ked chce, nech poda ziadost o rozvod... mala som vtedy 24rokov, no a ta, ktora mojmu manzelovi opantala hlavu, mala 17... boli spolu asi tri roky a uz ma zase inu, pretoze sa vyjadril, ze jedno manzelstvo mu za zivot stacilo... tak ho nechala 🙂
ked som mala 25, zamilovala som sa do zenateho... ono si vzdy budes vraviet, ze tebe sa to nemoze stat, mozes tie baby odsudzovat, ale podla seba viem ze aj ked som s tym v podstate rok bojovala, nakoniec som podlahla.... ono taky zenaty muz ked ta chce, tak ta proste ziska, mozes robit cokolvek... niektori su neskutocne trpezlivi, chapajuci, a ked ty si zdeptana relativne cerstvym rozvodom, tak.... v podstate som na ten rok, co som odolavala, celkom aj hrda 🙂 - v konecnom dosledku ten chlap je ten, kto je chudak... nejdem sa tu o nom vyjadrovat, nestoji mi za slova a pismenka, ale ublizil mi neskutocne..... ale nie preto, ze je zenaty, ono paradoxne su zenati chlapi, ktori maju viac casu ako slobodni.... na tych si manzelky davajte pozor 🙂
ale ako to v zivote byva, co ta nezabije, to ta posilni.... no a o par rokov som stretla mojho terajsieho manzela, ani som neuvazovala, ze by som sa druhy krat niekedy vydala, ale vidite... prastila som do toho a som v stastnom manzelstve, mam synceka, a teraz si fakt neviem predstavit, ze by som ho podviedla, alebo ze by on podviedol mna.... to je proste nepredstavitelne, ale je to tiez o tom, ze toto manzelstvo je o niecom uplne inom, ako bolo to moje prve...
takze zaver - happy end, aj ked to nan teda fakt nevyzeralo.... ale v zivote sa stavaju take veci a vzdy sa stane len to, co sa ma stat.... ak by som to ako milenka a manzelka nezazila, asi tazko by som si vedela vazit ten vztah, ktory mam teraz, a nebrala ho ako samozrejmost..... aj o tom to je....
ale uz koncim, uz som napisala toho teda brutal vela 😉 - ja len ze proste neodsudzujem zeny, ktore su milenkami, a musela som sa vyjadrit k tomu, ze ony nikdy... 😉
@mirka285 ty si tu nato aby si skumala pravopis?alebo co? nechapem bud si pani ucitelka alebo niet o com clovek sa moze pomylit skoncena skola nezarucuje ze clovek vie na 100percent pravopis s touto temou to nema nic spolocne aj mudry schybi take nepoznas? alebo ty si taka genialna ze si sa nikdy nepomylila
@katecameron som VS je tiez mimo temy 😉
@mona777 mas moje sympatie v nazoroch 😉 adetto
@mirka285 vytrhnute s kontextu tiez som VS nieje to iste ako som VS nieje podstatne ci VS alebo MS pointa bola v tom ze mona 777 ma take iste nazory ako ja to ma len tak povzbudilo ze je VS ako ja tot pointa toho VS 😉
@kaktusik007 plne súhlasím so všetkým čo si napísala 🙂 a tiež sa k tejto téme viac vyjadrovať nebudem, pretože niektoré sem prispievajú len aby odsúdili všetkých naokolo, čo ani nebolo cieľom tejto diskusie. Tak nech si len píšu....

@mona777 tak to je fakt tragedia ked si ja predstavim ze by sa mi to stalo ze moj muz by pretiahol inu a este aj nabuchal fuuuj hruza ja ho milujem porodila som mu 3 deti tak tiez som VS tak ja by som asi tu dotycnu ale uz aj na cele s manzelom snad poslala na druhy svet death 😠 to je ine ked su rozvedeny ale toto zenaty a zo zavazkami?