Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
ach jaj,takých už bolo čo čakali, kým sa otec ich dieťaťa rozvedie, ako to sľúbil,ja som mala susedu, ktorá mala ženatého milenca a s ním 2 deti,čakala kým sa rozvedie,potom kým jeho deti z manželstva vyrastú, aby im neublížil,deti dááávno vyrástli a majú svoj život a krava(pardon,inak to nazvať neviem)čaká doteraz,deti čo má s ním majú 16r a 19r a čuduj sa svete on je stále pri manželke, je to v jednom malom meste a manželka o tom doteraz nevie...no,každá hádam vie čo robí a kam až ľudská sprostosť siaha...
ahojte mame v rodine podobnu skusenost, moja mamina, sa zoznamila s chlapom, este ako slobodna, zacala si s nim, velmi ho lubila, no zistila,ze je zenaty a ma dve deti a tak, to s nim ukoncila. Potom sa zoznamila s mojim otcom, mala s nim tri deti, ja som najmladsia, no ten prvy bola jej zivotna laska a tak to nemohlo dopadnut inak, ako tak , ze sa k nemu po rokoch vratila a ked som mala asi 8 rokov otec od nas odisiel a nasi sa rozviedli, kvoli maminej znamosti. On jej slubil, ze sa tiez rozvedie, spravili si dieta, lebo on tuzil po dcerke, no a mam brata o 11 rokov mladsieho, jeho otec s nami byval asi pol roka, az raz na moju tehotnu mamu zdvihol ruku, tak ho mama vyhodila. No kedze ho stale lubila a znova uverila jeho reciam o rozvode znova sa vratil k nam, no netrvalo to dlho a tentokrat uz definitnvne ho mamka vyhodila ...on sa vratil k zene a k jeho dvom synom...a dnes? brat ma 16 rokov a je polosirota, jeho otec zomrel nedavno , a spravil zo zeny vdovu, bol s nou do konca zivota. ...a moja mama ? ma tri dospele deti a jedneho 16 rocneho.. je sama bez partnera, a myslim, ze znechutena zivotom, nikdy nemohla zit s muzom , ktoreho lubila , jedine co ju naplna sme my ...jej deti, moj otec si kupil domcek a zije s priatelkou pokojnym zivotom....chcela som tym povedat, ze v zivote sa stava naozaj vselico a netreba nikoho sudit! ja som to mame nikdy nevycitala, ze sa takto zachovala, sama viem, co je to niekeho velmi lubit, ale mam vacsie stastie, pretoze som stastne vydata 😵

mona777- jednoznacne NIKDY NEHOVOR NIKDY! 😉mam dost znamych ktory sa riadili takymto heslom a nikdy uz su rozvedene alebo maju ine vztahy a svata pravda je ze nikdy nevieme co nas v zivote stretne a ze baba ktora si zacala so zenacom nemusi byt zla a co ten zenac?a jeho rodina? 🙂 takze myslim rozoberat tu temy ako rozvody a nevery je uplne blbe a po dalsie vieme kde su naozaj nasi chlapi? a osamele manzelky? 🙂