Mám doma ducha alebo zvláštne javy?
Ahojte neviem ami kde začať.
Nevieme či sa mi budete smiať alebo si myslieť že mi hrabe. Tak idem skúsiť a skôr si pre nejakú radu ako postupovať.
S priateľom a synčekom si postavili domček. V 2017 roku sme sa i nasťahovali pred letom. Keď sme sa sťahovali na stene v synovej izbe som zbadala portrét mojej mŕtvej mami. Nikomu som nič nepovedala až pokiaľ som nezostala na rizikovom tehotenstve doma a po pôrode to všetko začalo do tej doby som nič neriešila ani s priateľom s nikým. Dcérka má už päť rokov od pôrodu a minulého roka to bolo iba nejaké dupkanie na dlážke sem-tam nám sa prepol televízor, či svetlo zaplo vyplo. Ani vtedy som to neriešila
Až do minulého leta keď som počula pár krát klopkanie na okná tri krát. Priateľ taktiež neveril mi pokiaľ to nezažil na vlastnej koži keď nám niekto klopkal na okná znova tri krát za sebou praskanie dreva, periférne videnie akoby niekto prešiel, pár dní do zadu mi padla na zem celá potravinová skriňa aj s trúbou ( nechápem ako mohla padnúť do predu keďze sa zlomila spodná časť skrine. ) spadla o druhej v noci.
Včera s priateľom tiež sme pozerali TV a z ničoho nič sa pohla zatriasla plechovka na sklenenom stole hneď sme sa pozreli s priateľom že to čo.
Od začiatku Nového roka, neprešiel deň kedy sa u nás niečo nerobilo tanier, sklenená misa, o pohároch ani radšej nehovorím ešte chvíľu a budeme piť z plastu.
Takže u nás sa deje toto
@majcamartinko ak zijete v novom dome tak to prislo jedine s vami. Treba si poriadne zrekapitulovat svoj zivot a hladat, kde sa to vpustilo, preco je to pri vas vitane. Vestice, vychodne nabozenstva, joga, liecitelky, vyvolavanie duxhov alebo snaha ,,carovat,,? Nejake ezotericke predmety doma? Praktiky? Cistenie salviou, tibetske misy, kyvadlo, mandaly, vestecke karty...Budha sosky..
@majcamartinko najskor som chcela napisat nieco racionalne, potom si vravim, ze fuha, ale vratim sa k tomu racionalnemu, zavolala by som najskor statika, nech sa pozrie na budovu pripadne inych odbornikov, moze ist o zlu stavbu, nejake mikrootrasy cojaviem, a az potom by som zvazovala nadprirodzene javy. vypinanie svetiel a tv, porucha v elektrine.
Kedysi by som ti napisala, ze to musi mat racionalne vysvetlenie, ale dnes uz nemozem.
Pred rokmi sme sa v kupeloch zoznamili s velmi milym parom Rozumeli sme si a dohodli sme sa, ze sa navstivime. Pozvali nas, ale bolo k nim dakeko, tak sme to odkladali na jar. Lenze nas priatel zomrel, kym sa navsteva uskutocnila. Jeho nestastna manzelka nas velmi prosila, aby sme prisli, tak sme sa vybrali. Trvala na tom, aby sme u nich prenocovali. Suhlasili sme. V noci som mala zivy sen. Zosnulý priateľ ma vodil po okoli domu a vysvetloval, kde mali jablonovy sad, kde sklenik, kde bolo koryto potoka, a pod.
Rano som sen vyrozpravala priatelke. Ona aj jej syn potvrdili, ze vsetko bolo presne tam, kde som im to podla sna ukazovala, hoci nic z toho tam uz nebolo. Uplne ma to vyviedlo z miery. Po raňajkách sme v obývačke pili kavu a hovorili o tom. Z kuchyne sa ozvala rana, aky keby spadlo nieco tazke, kovové a dlazka sa otriasla. Rozbehli sme sa tam, na zemi nic nebolo, vsetko bolo na svojom mieste.
Odvtedy verim (hoci nerada, vzdy som stala nohami pevne na zemi), ze existuju veci medzi nebom a zemou, ktore nevieme racionalne vysvetlit.
@majcamartinko aký portrét ? Máš foto?
Áno mám dve deti syna 12 a dcérku 6 rokov.
Tieto veci nemajú racionálne vysvetlenie.
Klopkanie na okno tam nerastie tráva ani nič podobné tam nemáme, keďže meter od domu máme garáž takže je tam iba ulička.
Potravinová skriňa s trúbou ktorá v noc spadla taktiež racionálne vysvetlenie nemá
V skrini sa zlomila polička spodná v rohu, na spodu skrine mám konzervy, zaváraniny, sklenene fľaše nad nimi som mala elektrickú rúru, nad ňou bolo mikrovlnná rúra, a na samom vrchu boli lieky.
Skriňa spadla dopredu keby som ju chcela zhodiť, nezhodim ju pretože bolo cca 20cm od stropu výška strine 2.05m a dĺžka 0,8m a keby aj sama spadla tak nám oderie strom a ani by tak nespadla nezmestí sa, dokonca za nerobila žiadna fľaša, ani zavareninovy pohár
Plechovka čo sa pohla a buchla o sklenený stôl bola poloplná
Žiadny prievan ani nič podobné s priateľom sme ležali na sedačke deti spali už v dome bolo ticho.
Plynový sporák ktorý včera len tam cvakal iskru, všetky 4 horáky išli. Priateľ vypol ho zo zásuvky pre istotu. Dnes sme ho zapli a bez problémové ide.
Toto všetko sa udialo za pár dní. Z piatka na sobotu to začalo s trúbou
Dosť náhod za pár dní
@majcamartinko daj si do google biela šalvia očista
@majcamartinko skus napisat do skupinky na MK
https://www.modrykonik.sk/group/2096/
Medzi nebom a zemou
@majcamartinko Mne osobne pomohla svätena voda a modlenie.
Kontaktujte kňaza, ideálne exorcistu, aj keď tých je na slovensku ako šafránu. Skúste si na nejakého Vám najbližšieho vypýtať kontakt. V takejto podobe to neodíde hneď na prvé sedenie, pravdepodobne to bude chvíľku trvať. Neškoď tomu ešte viac nejakou šalviou a podobnými blbosťami, to je ako snaha zahnať medveďa smiechom. Duchovia neexistujú - duša keď zomrie, ide do neba/pekla/očistca. Nevracia sa na zem. Nechcem ťa strašiť, ale nedajte sa tým oklamať. Pomôže ruženec/modlitba k Arch. Michalovi.
Pre všetkých smiechomilov, prečítajte si niečo od pátra Amortha.
Chodíš mame na hrob zapáliť sviečku? Alebo kedy si tam bola naposledy? Ak sa tieto veci dejú, hneď otvor v danej miestnosti okno a rázne musíš povedať aby daná osoba čo nežije odišla preč.
Ja ti verím. Treba svätenu vodu do rozprasovaca a vystriekat každý roh v izbe ;) ja som videla aj ducha , nebolo mi všetko jedno 🙄
@brigitte93 ako kde😬
@majcamartinko áno mám podobnú skúsenosť po smrti otca stávalo sa mi to tiež je už tomu 10 rokou no aj teraz sa mi občas stane niekto róby klucikom v dverách ako by otváral,tanier treskol o zem z celej sili akoby niekto hodil ,svetlo blikalo ,podlaha praskala a v deň keď zomrel mala dom smuhu od krvi na vipinaci na svetlo aj bolo počuť.
@majcamartinko v tejto prednaske, kdesi okolo polovice som pocula zaujímavu vec. Týka sa to duše z očistca... https://www.youtube.com/live/7xXYCZ_du4s?si=DmE...
Ahoj, ako sa píše v diskusii skôr to prišlo s vami, keďže máte novo postavený dom. Určite si ho dajte posvätiť. Aký si mala vzťah s mamou? S mŕtvymi príbuznými? Možno chcú aby si sa za nich pomodlila. Mne tak zomrela babka, nebola som na jej pohrebe, pretože som bola odcestovaná v škole a stále sa mi s ňou snívalo, až keď som sa za ňu poriadne nepomodlila a venovala jej svoje odpustky, prestalo to. Dajte si zavolať aj kňaza alebo exorcistu, ale skôr si myslím že koreň v probléme budú nevyriešené vzťahy alebo modlitba.
@majcamartinko Ja tomu čo píšete verím a nie preto že by som bola poverčiva ale hoci mnohé mamičky dávajú logické vysvetlenia.. ktoré áno..môžu aj byť ...to čo máte vy mi príde už naozaj duchovné. Nie som žiaden bojko ale som veriaca a viem že toto môžu byť duchovné veci. Môže to súvisieť s vami ( ak ste vy alebo vaši rodičia, starí rodičia boli niekedy u veštice, vykladali karty , tarot, a kopu iných veci,.proste čokoľvek z bielej mágie. Človek často nevedomky vstúpi do tejto oblasti a potom si to berie svoju daň. Ďalej to môžu byť generačné veci..prekliatia a tak ďalej.). Na druhej strane môže byť aj zaťažený dom ,pozemok okultne.
Ja som kedysi vyvolávala duchov, iba tak že na strednej a zo srandy, a viem že duchovný svet je reálny. Vydesilo ma to,ale tiež som už otvorila nevedomky dvere zlemu. Potom som to musela riešiť. Ďalšiu podobnú vec sme mali v rodine. Ak vás viac zaujíma môžem napísať viac do mailu. Tu by to bolo nadlho.
Všetko má racionálne vysvetlenie, treba trošku pohnúť rozumom a neveriť hneď na duchov a zháňať šialených exorcistov.😁 Uz je 21. storocie.
@majcamartinko Ahoj. No mne by tiež nebolo všetko jedno. Mamina bola cirkevne pochovaná, ako má byť? Nič zlé sa jej nestalo? To je prvá otázka, keďže si mala také videnie. Ďalej..aj sama sa môžeš modliť modlitbu odpustenia. Je to vlastne odovzdanie zosnulého Bohu. Všetko s pokorou a pokojom. A môžeš dať ešte raz vysvätiť byt, najmä miestnosti, kde sa dejú veci. Nesmieš sa báť, to je základ. ❤️
Vydymit bielou salviou, vykropit svatenou vodou
@majcamartinko my sme to mali vo firme. Obesil sa byvaly zamestnanec. Nejprv som si myslel ze mi iba prepina,ked so zaregistroval ze niekto poza mna presiel......ani som to nikomu nevravel. Az potom povedali ostatni tak mi spadol kamen zo srdca ze mi neprepina........ale zacali sme ho zdravit,kecat k nemu ,robili sme si srandu a prestalo to samo........ale na porazenie vecer ked po tme zatvaras a odchadzas😄

@majcamartinko ahoj. Predtym, nez zajdeme do roviny duchov
Nemate nieco s elektrinou? Vysvetlovalo by to to blikanie svetiel, blbnutie televizora.
Dala by som skontrolovat aj plynovy sporak.
Klopkanie na okno- vtaky ste na okne nezbadali?
Plechovka. bola prazdna? Nedvihali ste sa akurat? Nenapravali deku? Kludne moze aj zavan roztriast.
Drzim palce