Mám ho rada, ale nemilujem ho
Dobrý deň,
rada by som sa chcela z niečim zdôveriť čo ma dlhšie trápi. Týka sa to vzťahov. Nieje to ľahká téma, ale potrebujem názor druhých. Aspoň trošku mi to pomôže.
Takže takto na úvod som žena a mám 25. Pred pár mesiacmi (4) som sa spoznala z jedným mužom. Je odo mňa starší 8 rokov, ale nevadilo mi to. Stretávali sme sa a pomaličky sme sa spoznávali a rozumeli sme si. Máme toho veľa spoločného. No lenže on pracuje v zahraničí a je aj mesiac preč odo mňa. On nemá problém za mnou cestovať, ale aj tak je to veľa.
Zo začiatku mi to nevadilo, lenže časom zisťujem, že to nieje dobré. Už sme sa aj pár krát pohádali ale len cez mobil.
čo sa týka jeho, je naozaj veľmi dobrý. Vidno, že ma ma veľmi rád. Chodíme na rôzne výlety a veľmi si to vážim. Ale zrazu tá láska ktorá bola u mňa na začiatku taká veľká, tak zrazu ako keby pomaličky vyhasínala. A tiež sa chcem spýtať jednu vec možno ja som divná, ale kde vám muž vyznáva lásku cez mobil, ako napríklad že ma miluje, že som pre neho všetko, že sa mu splnil sen že je somnou a podobne zaľúbene veci (a je toho viac) či si myslíte že po troch mesiacoch spoznávania sa je normálne takto vyznávať lásku žene. Ja si myslím že ani nie. Už mi to aj také zaľúbené slová idú aj kus na nervy, lebo neviem či to myslí vážne, alebo to píše len tak....
On bol už aj u mňa. Pozná moju a zase aj ja jeho rodinu. Prijali ho. Ja ho beriem ako kamaráta, len on už chce niečo viac. Ja nedokážem sa zamilovať po troch mesiacoch ... som divná?
Dakujem ak ste si to prečítali a napíšete mi názor na to vďaka 🙂
@evica01 ja viem, ale ono to je tak že to je vzťah na diaľku. On pracuje v zahraničí príde za mnou, vidíme sa 10 dní za mesiac. A nieje to jednoduché takýto vzťah na diaľku.
Pokial to nie je taky ten vztah, že o nom rozmyslas kazdu sekundu a cely den cakas len na to, kedy sa zase uvidite, tak to nie je ten pravy. A pokial ide o vztah na dialku, tak sa to bude len zhorsovat. Mozno by bolo lepsie ukoncit to skor ako sa zacnes trapit este viac ako teraz.

@kaktusik77 ano, tak isto ako aj ty nie si jedina na svete 🤷
Prehodnot myslenie.