Mám kúpiť notebook od spoluobčanov?
Ahojte ,naši spoluobčania teraz kšeftujú vo veľkom.Núkajú v dedine noteboky tablety.Pýtam sa,môžu?Nieje to trestné?Ako mne by sa zišiel nový notebok za 100e.Mi sme nárok nemali a nemáme ani notebok ani tablet.Čo si o tom myslíte?
@lilka121
A nie je to jedno? Vieš koľko živnostníkov už je X rokov s daňovým na nule,ale stále fungujú? Vieš koľko "podnikateľov" používa služobné auto na súkromné účely?Vieš aké nehnuteľnosti sa rekonštruujú pre doškolovacie a vzdelávacie stredisko a nakoniec im nevyde podnikateľský zámer? Vieš koľko € sa odpisuje na cestákoch na súkromné motorové vozidlo? Vieš aké podvody sa robia v tomto štáte? A tu ide niekto moralizovať pre 300€. Áno,samozrejme že by som kúpil,možno aj dva. Ak by sa dalo,pošli mi nejaký kontakt na nich do súkromnej správy.
@nepic kto kradne v malom, bude aj vo veľkom. Nebuďme ako Fico. Inak sme stratená krajina
Ja nechcem posobit ako rasista, ale od spoluobcanov by som nekupila nic. A uz vobec nie nieco take. Radsej hladaj inde. Ak mas maly rozpocet, mozno kup repasovany. Vela firiem vyraduje vypoctovu techniku po 3 rokoch a tie vyradene notebooky sa daju kupit za zlomok ceny, pricom su v celkom dobrom stave. My sme rodicom podavali uz dost notebookov, ktore sa vyradovali u nas alebo u manzela v praci.
radsej si pozri neake chromebook na nete -su lacne a dobre .. a hlavne so zarukou
Dalsia Matovicova nepremyslena "atomovka". Idiot vymysli hlupost a my vsetci sa skladame a vychcalkovia na tom zarabaju. Dufam, ze zrusia vsetky nezmyselne prispevky.
@lilka121 ja by som nekúpila. Furt nadávame na vládu, na politikov, že kradnú a od...vajú a pri prvej možnej príležitosti sa chováme rovnako alebo také chovanie minimálne podporujeme. Potom to v tomto štáte tak aj vypadá. Ten notebook mal slúžiť nejakému konkrétnemu dieťaťu, ktoré bude zas len viac v prdeli oproti svojim spolužiakom, lebo jeho rodičia tú stovku zaň najskôr preflákajú.
@stanulienkat mnohym rodinam to pomohlo,takze az taka blbost to nie je. To,ze sa najde par vychcalkov,ktory vyuziju system,to sa najde vzdy.
@marca12 zvýhodňovaní majú byť pracujúci rodičia. Ak si niekto urobí dieťa a nemá na jeho výchovu, tak je niekde chyba. Teraz suplujeme rodičom rôzne príspevky-100e pri nástupe do školy, zadarmo obedy, zadarmo notebooky..... O chvíľu tu budú topánky zadarmo, oblečenie zadarmo... O deti sa majú starať v prvom rade rodičia. Prečo mám ja z môjho mizerného platu prispievať niekomu, kto nepracuje a urobí si deti?
@stanulienkat ved ale aj deti pracujucich rodicov mali narok na notebook.

@lilka121 že nie. Narobis si zbytočne problemy a podporis zlodejinu
Za chvíľku bude Black Friday a predvianočné zľavy. Dokonca niekde si môžeš zobrať notebook na splátky bez akontácie, tak nevymyslaj a nepodporuj toto