Mám kvapavku. Čo povedať manželovi?
Ahojte , volám sa Miša, mám malého syna a dnes som sa dozvedela na gynde že mám kvapavku. Som dva roky vydatá. Doktor mi povedal že kvapavka sa dá preniesť len sexom. Ja som neverná nebola a tak to vychádza len na muža ......
Som psychicky úplne na dne, a o dve hodiny má prísť zo služobky. Ani neviem čo mu mám povedať. Prosííííím poraďte mi, nechcem byť hysterka
zhrozena kolko r ma vas syncek?
velmi smutny pribeh, velmi smutny. Muz chodi na swingers party s milenkou a k tomu sa nechrani? Doma zena a rocne dieta? Nechapem, vobec nechapem.
Uff uff.... tak toto je sila. Pripájam sa aj ja k názoru, že keď je tvojmu mužovi prednejšia 20-ročná k......, a väčšiu hodnotu má pre neho zúčasťňovanie sa sexuálnych orgií ako príjemné rodinné zázemie, treba ho poslať preč. Okrem toho - to bude pre neho najväčší trest. Myslíš si, že nejaká dvadsiatka ho bude doma čakať s navarenou večerou, ožehlenými košelami,uprataným bytom, obriadeným dieťaťom a ešte k tomu celá zmordovaná sa musí tváriť, aká je spokojná? Tieto krásky sa pred rande, na ktorom chcú vyzerať krásne, mlado a neodolateľne máčajú tri hodiny vo vani s piatimi vonnými soľami, pol dňa si robia makeup a vlasy - ale o tom nie je život. Ja by som ho poslala za ňou aj s jeho kvapavkou, nech si pekne vymieňajú choroby. Nezabúdaj na to, že ak praktikujú gruppen sex, môže tam vzniknúť aj riziko iných pohlavných chorôb. Odpútaj sa od neho, pretože možno to, čo k nemu cítiš nie je láska, väčšinou to už býva len praobyčajný návyk na osobu, s ktorou dlhodobo žiješ. Prajem ti veľa sily, aby si to zvládla s hrdosťou a silou ženy. ☹
a ešte som chcela dodať, že veľa žien umiera na rakovinu krčka aj kvôli svojim neverným a promiskuitným partnerom.
Boze tu sa len utvrdzujem v tom, ze clovek partnera spoznava cely zivot a obcas ani to nestaci😒 Pri tomto sa mi jednorazova nevera zda este riesitelna vec, ale toto je silne kafe. Keby sme boli niekde v zahranici, tak by z neho vytlkla take peniaze ze dovidenia.
Zhrozena len naznakom mu povedz ze mu k jeho 20 tke pridas aj dieta a jeho 20 tka zdrhne.
PIA ani v zahranici by si nevytlka viac ako mas narok a tiez je to bieda. Jednoducho tento clovek ti nestoji za to. Je nezrely a ty si zasluzis niekoho co ma rovnaké hodnoty v zivote ako ty.
musela som tento pribeh riadne rozdychat..a nedokazem si predstavit co musis zazivat ty ☹
nedokazem pochopit ako ten muz moze vobec pouzit slovo"laska"? nema o nom ani potuchy co to znamena..
lebo okrem seba tento clovek tazko miluje aj niekoho druheho..
ako niakemu dospelemu cloveku nedojde comu vystavuje svoju rodinu,a v prvom rade svoje male dieta?
ved pohlavna choroba nieje to posledne cim sa moze nakazit pri svojich orgiach,co hepatitida,AIDS?
bude vobec nieco citit ked s tymto obdari svoju rodinu, DIETA?
ked uz si nemohol rozkazat svojmu vtakovy,aspon nanho mal lavlict prezervatyv,lebo toto svedci o
absolutnej demencii,fuj...
prajem ti vela sil,viem ze to zvladnes,a aj to ze este budes stastna vo svojom zivote 😵
Lanczi, prezervativ si nenavliekol, lebo by mu pokazil jeho uzasny zazitok 🙄 🙄 😝
mne napada, len jedna vec, co s jeho vtakom, ale asi by ma zmazali 😉
rozvod je tazky hlavne ked clovek mysli na babo, ze bude vyrastat bez otca atd...ale v tomto pripade jednoznacne radim partnera opustit...
to uz nie je o zaletoch a zakopnuti, ale o ohrozeni tvojho zdravia....predstav si, ze by si otehotnela a na krvnych testoch by ti zistili, ze mas hep.B alebo este nieco horsie 😨 ja osobne by som ho asi zabila...
to uz nie je len o nom a tebe, ak sa ucastni nejakych sex.orgii, ako pises, je velmi pravdepodobne, ze skor ci neskor donesie vacsiu pliagu ako kvapaku!
zrozena,srdiečko,ja sa iba pripojím ku kočkám,čo najrýchlejšie preč....ohrozil tvoje zdravie,neskutočne ťa ponížil a postavil ťa do pozície domácej posluhovačky....máš nárok na šťastný život,toto by sa s vami ťahalo až do smrti,to sa nedá zabudnúť.Musíš byť veľmi silná,hlavne si nenechaj vnútiť názor,že za niečo možeš ty...chlapi sú v tomto veľmi šikovní..je mi zle z neho,naprosto bezcharakterný človek 😠
suhlas s haddasah a ziconom.
zicon, keby boli tie deti tri styri, tak by som mu ich zavesila na krk, ale jedno... to by nemalo ten spravny ucinok, okrem toho takemu nezodpovednemu by som ho nedala, predsa ked ich je viac, tak sa postaraju navzajom...
no a vyhodila by som jeho, aj keby to bol jeho byt, minimalne by som mu tym sposobila problem...
a nechapem, preco sexoval aj s tebou ked mal kvapavku... to musel vediet, ze na to prides, on chcel aby si na to prisla!
Je to naozaj nechutné a tento človek je veľmi nezrelý, nemá rebríček hodnôt a ešte stále hľadá. Nemá ani zodpovednosť, lebo nakaziť vlastnú manželku pohlavnou chorobou je veľmi vážna vec a keď takýto človek zareaguje na to slovami "čo z toho robíš vedu, stáva sa aj iným -a vôbec.... ožehli mi košeľu", dokazuje týmto jedine svoje prízemné zmýšľanie a aj to, že si absolútne neuvedomuje závažnosť celej situácie. Tvoj manžel potrebuje padnúť na hubu, aby sa konečne zobudil zo svojho pekného sna a zistil, čo stratil.
nemam slov na chovanie tvojho muza. len viem, ze taketo individua sa medzi nami pohybuju. ale nechapem, preco si zakladaju rodiny. aby im mal kto ozehlit kosele?
poznam taky pripad zaletnika. mali s manzelkou 3 deti, cely cas ju podvadzal. ako 38-rocna zomrela na rakovinu krcka maternice. a co on? deti su viacmenej u starych rodicov a on si pokracuje v radovankach. 😠
Ani ja ale ako hrozba pre jeho 20 je dobra, a este by som k segre povolal aj jej Svagra, keby prisiel manzelik moc vyskakovat nech si odnesie nastivenku pod okom.
zhrozena.. drz sa...
u nas v praci nas sef.. zenaty.. mila manzelka dobra starostliva dve male deticky.. a on si uzival a nielen na sluzobkach ale aj v kancelarii... s kazdou co bola ochotna.. ako no fuj a hnus...
a zena doma neviem ci nieco tusi... asi nie.. ale je to fakt ze niektori chlapi su horsi ako zvierata...
ja sa priklaňam k názoru,že nie ona by mala odísť,ale jeho vyhodiť.Ved nemôže ostať žiť pri sestre,raz by sa musela do bytu vrátiť a bola by zasa na začiatku.A rozvod,samozrejme,ja by som naňho podala trestné oznámenie,ved rozšíruje pohlavnú chorobu,to je trestny čin,či nie?Hlavne to robí vedome,kedže on sa už lieči.Tak si myslím,že to je trestné.Hrebienok by mu spadol.
zhrozena musi teraz prezivat peklo. Predstavte si, ze zijete vo vedomi, ze mate peknu rodinku, muz vas ma rad, mate krasneho syna. Jedneho dna idete k lekarovi a ten zisti ze ste nakazena pohlavne prenosnou chorobou. Vybuchne bomba a vsetko je inak. Nic z toho co platilo pred par hodinami uz neplati.
Neviem si predstavit, ze by som taketo nieco vedela odpustit. Tie okolnosti za akych sa to stalo su neodpustitelne. Promiskuitne spravanie, viem o tom, ze som nakazeny, napriek tomu so zenou spavam, sice jej navrhnem styk s ochranou ale uz je neskoro. Zena na to pride a ja jej hodim kosele na ozehlenie a odidem z domu niekam von. To je taky chlad az to mrazi. Ja by som to nepredychala.
to je to Macka, ze z bytu ho nemoze vyhodit, ak nie je len jej. musia sa majetkovo vysporiadat.
mozno maju spolocnu hypoteku.
napriklad druzstevny byt, ktory som mala s prvym manzelom, sud prisudil jemu, hoci som mala 2 rocneho syna...
nikoho nezaujima, ze matka s dietatom nema kde byvat. ak nemas rodinu, ktora by ti pomohla, mozes ist akkurat do azyloveho domu. zakony nie su ani logicke, ani ludomilne....
Z asi caka rozvod a az po rozvode majetkopravne vysporiadanie.
ale podla mna, na to este teraz ani nemysli, asi je este v soku...
twinflame pekne si to vyjadrila. Tak, ako pises. Zhrozenej sa zrutil svet a cely zivot v podstate. Zisti, aky bezcharakterny clovek vedla nej zil. Resp. zver, lebo toto clovek nie je. Mna by zaujimalo:
- ci nikdy nemal naznaky takehoto spravania, nielen zaletnickeho, ale aj bezcharakterneho (ako sproste hodil tie kosele a pod.)
- ci Ta vnimal skor ako sluzku a holku pro vsechno viac ako manzelku
- ci taketo spravanie nevidel doma, napr. otca k matke a podobne
Zhrozena vela psychickych sil Ti prajeme vsetci si myslim.
to je fakt,uplne ho asi nemôže vyhodiť,ale to trestne oznámenie,nad tým by som uvažovala.A lekár,ktorý takéto ochorenie zistí,nemusí to nahlásiť???Ale prstom by som preňho nepohla aj ked budu bývať v spoločnom.Nemusel sa nijako prejavovať predtým.Niektorí ľudia su neskutoční herci.Sa mu zaľúbilo niečo,čo predtým nemal a úplne osprostel.Tá jeho harpia musí byť tiež potom nakazená,nie?No kiež by si poriadne dlho nemohol vrznúť,oplan jeden. 😠 😝
a ja naivna husa som si myslela že mišku(zhrozena) bude odprosovať na kolenach....no a teraz som uplne ale uplne zhrozena....ja som asi žila v nejakych ružovych mrakotach ale ani by ma nenapadlo že taketo niečo može mangel urobiť svojej žene,lebo doteraz nežily zle,kristove rany a miške sa aso fakt zrutil svet,takto sa v niekom sklamať no normalne nemam slov,sanka mi klesla až niekde k prsiam.....ja by som ho vyhodila 100% či je to družstevny byt alebo nie,vysporiadať sa možu aj potom,predsa by som sa nesačkovala ja k niekomu s dieťatkom ktore je ešte malučke,sestra určite pride rada hoci aj každy den aby ťa utešila,zajtra by som podavala rozvod aj keby som si nanho mala požičať,všetko by som mu dala do tašiek pred dvere,a navrch tie košele na ktorych si sa mala asi podla neho odreagovať,a jasne že by som o tom povedala každemu v rodine jeho rodičom proste každemu aby mal z toho hanbu ako hrom.....je to bezcitny sprosty chrapuň dufam že sa mu to raz v živote vrati a potom si spomenie na teba že čo ti spravil.....fuj idiot takže on sa v pohode lieči a nasadi si ochranu aby to zase od teba nedostal a veselo si uživa dalej???ja by som sa na jeho mieste od hanby prepadla pod zem a asi by som sa odsťahovala na druhu stranu zemegule.....no teraz ma len toto napadlo......posielam ti objatie,budem na teba myslieť aby si mala silu toto všetko dotiahnuť do konca......drž sa dievča.....
dsnadja
mas uplnu pravdu!
zda sa, ze Misku poznas.... nevies, ci je v poriadku?
filipal aj ja dufam ze je v priadku
a chcela by som vedieť ako sa zatvaril ked prisiel domov a zufala tam uz nebola, či to necha tak abo akoze aspon trocha to s nim otrasie
s takýmto to nezatrasie,určite sa bude cítiť on urazený,dotknutý,tak takéto indivídua žiju medzi nami.A to má byť normálne,ako on tvrdí,robí sa to bežne v rodinách?to by sme boli rýchlo na pokraji vymretia,vdaka chorobám.Do basy s takým,nech si tam z neho urobia šlapku a rohožku 😠
veru veru macka pravdu vravis
jednoznacne macka moja rec! alebo ho vyhnat na nejaky opusteny ostrov stou cundrou bez liekov nech sa
tam pozabyjaju! tento pribech je fakt najbrutalnejsi zo vsetkych co som tu citala! ta baba sa este ani to nemoze
dovolit aby sa na cas zrutila a vyplakala,ved sa musi postarat o male,hroza..
mali by tomuto chrapunovi odrezat čumbrlaka...!

Ta 20 rocna ho pekne os..e este neboj sa. Dopraj mu to on potom dolezie, ty si zachovaj hrdost, takyto chlap je jeden nedozrety, bezcharakterny debo co sa nechal opantat mladou babou, ale neboj sa vsetko nové sa zunuje a tento vztah nema buducnost. Je to smutné ze to musis zvladnut s tvojim dietatkom ale musis, zachovaj si dostojnost a posli ho kade lahsie a hlavne mu nezehli kosele, nech mu ich zehli ta mlada. Miesto toho aby lutovat, ospravedlnil sa, ze ta nakazil tak sa k tebe sprava bez respektu a este ti povie tam su kosele? By som mu ich vyhodila z balkona a s nim vyrazila dvere. Musis si v prvom rade vazit samu seba aby si aj on vazil teba. Drzim palce, zvladnes to a najdes si chlapa co sa k tebe hodi, lebo tento je fakt strata casu. To nebolo jednorazové posmyknutie. ☹ 😠