Mám neobmedzené možnosti a som obklopená/ý príležitosťami
🙂 ahojte,som mamina troch detičiek, umelecká a citlivá duša 🙂 , toho času pri detičkách mi veľa nezostáva,ale tak asi ako každý človek potrebujem trochu vypnúť a načerpať nové sily 😝 a pred cca.2 rokmi som si na facebooku založila stránku s citátikmi po jej prerušení ( kvôli plneniu si materských povinností detičky majú 10, "skoro" 3 a "skoro" 1 rôčik 😉 som si uvedomila, že síce ma detičky napľňajú ,ale potrebujem aj presmerovávať energiu a "rásť" aj ja 😉 popri svojich detičkách-lebo tie teda rastú veeľmi rýchloo 😀 a tak som Vás chcela poprosiť, ak ste na tom niektoré maminky podobne, motivujú vás citátiky a vaša dušiška pri nich pookreje ako tá moja 🙂 pridajte sa k mojej stránke, každučký jeden"lajk" ma poteší, povzbudí a motivuje 🙂
názov facebookovej stránky: Mám neobmedzené možnosti a som obklopená/ý príležitosťami
ďakujeeeem
takze moj pozitivny odkaz na dnes:
Šťastný nebude ten, kto hovorí: "Budem šťastný až keď..." Šťastný bude ten, kto hovorí: "Som šťastný, že..." 🙂)
@lyzzy ano dolezite je si to hovorit v pritomnom case.
Takze za mna:som stastna,ze mam pracu,strechu nad hlavou...
@anatalia77 ..pekne 😀
Za mna: Som stastna, ze som prezila krasny vikend s mojim drahym,ze som sa vela smiala a ze ma zajtra caka kraaasny den s mojim synom. 🙂
@mpg ďakujem veľmi pekne, za peknučké citátiky, ktoré si rozpísala, si naozaj milá! 🙂
ty si nerozmýšľala nad tým, že si urobíš stránku( teda v prípade voľného času) a budeš si ich tam vytvárať pre potešenie ako do knižôčky? 🙂
..ja si niektoré zdieľam, ale viac si ich už tvorím sama, vyberiem si obrázok z netu, ktorý sa hodí k textu a sama si ich píšem a upravujem v picase
@secret skúšala som aj sama niečo napísť - básne, aj som ich zverejnila na stránke mamtalent.sk, pod menom Mária G / je to pod písmenom G/ ak by si si ich chcela prečítať.
Niektoré úryvky z nich mi často prídu na rozum, napr.
- Taký je život, on často zháša
plamienky lásky, ktoré nás krášlia...
alebo
- Do ticha nocí, do hluku dní
desať božích prikázaní mi šepká: nezabudni...
alebo
- V dlani ti nesiem kúsok neba,
keď naučil si ma sa nebáť
priniesť ho z výšky len pre teba.
Také pozitívne afirmácie ako je aj názov tejto tvojej témy sú zaujímavé a iste si je lepšie ich často opakovať, len si myslím, že preto treba ja niečo konkrétne urobiť a buď to bude z hora požehnané alebo ak by nám to neprospelo tak nie.
@mpg jéé,to je super, tak si ich už aj takto zverejňovala? určite si ich teda rada prečítam, teším sa na to 🙂 a určite máš veľký talent, vidieť z týchto úryvkov ,ktoré si napísala 🙂
len teraz som si iba v rýchlosti pozrela tú stránku, nenašla som ťa 😒 v akom žánri by to malo byť- poézia?
..vieš celá rodinka sme nejako"nachcípli" 😝 prechladli, tak sa liečikujeme, keď budem viac času , tak isto rada pozriem
@mpg peknučké! 🙂 vidieť , že si naozaj poetka 🙂 aj citlivá duša
...ja som tiež vždy rada dávala svoje pocity na papier a občas zvyknem robievať podľa príležitosti na požiadanie svojej rodiny,alebo známych prejavy- napr.na rodinnú oslavu jubilanta,poďakovanie detí,svadobný prejav, alebo aj smútočný
môj syn bude mať 10 rokov a tiež si stále si niečo píše a veršuje a potom si to aj spieva a rapuje 😀
a mojim cieľom bolo vždy potešiť 🙂 😵 a tiež milujem farby
neviem, či je to v rámci témy, ale dostala som sa k jednej informácii, tak kto ma záujem, nech si prečíta:
http://www.cestyksobe.cz/sdeleni-ab3702/

@ajka006 ano,tieto negativne veci nas paralyzuju.