Mám pekný deň
..lebo mi ho dnes niekto spríjemnil 💝 milým slovom, skutkom, úsmevom, darčekom, a pod.
Budem rada, ak táto diskusia nezapadne prachom, a podelíte sa o príjemné zážitky, čo vás denne postretnú, nech je deň hned krajším 👍 nech nezabúdame, že každý deň je na čo sa tešiť
(Negatívne zažitky nie sú povolené👻)
@antoniatonka ja sa kazdy rok dusujem, že od leta začnem hackovat biele ozdoby na stromček, veľmi sa mi to páči. No skutek utek 🤷♀️ a potom si nadávam, keď vidim tu krásu, co pridávajú ženy v hackovacich skupinách.
Mna potešilo toho veľa 😁 úsmevy a objatia od mojich deti, dobra polievka, ktorú sme dostali (a nemusela som variť), moj pes že ma počúval 😁, že som telefonovala s priateľmi, že v práci všetko šlo ako po masle, že som stihla upratať doma, že som dostala čokoládu, že som našla v obchode úžasne tričko a kúpila si ho 😊 a že moje deti už spia a ja este stíham do polnoci dorobiť zameškané 😂👍
@antoniatonka mňa potesilo, že sa mi podarilo ziskat pracu snov ☺
Mna tesi kazdy den nejaka malickost. Dnes ze deti dobre jedli 😂ze sme boli na obed v bazene a bolo mi cudne ze taky hic a voda nie je extra tepla🤣slnko nevyhrialo! pozrela som na mobil a ze 21C . ( u nas ked svieti slnko je to pocitovo hnet ako 26C) potesilo mà to lebo tento rok u nas bolo max 29C a niekde inde je 34C voda by bola ako čaj a deti by chceli byt vnutri v klime sa chladit. ( taka blbost ale potesilo ma to) poobede stupla na 26C a voda bola fajn. urobila som si radost a objednala malemu postelne pradlo dinosaurs 🦕 a podusky v tvare listu skalnej ruze a kaktus.. idem mu urobit izbu tematicky podla jeho najoblubenejsej veci Dino 🦕. A spomenula som si ze mam na povale jeden dreveny nocny stolik na ktory mu zajtra namalujem dzunglu . ( teraz mi tu zo sna hovori dinosaurie zvuky roar roar.)🤣Tak sa uz tesim ako rano ten stolik pomalujem. Inak aj Moja mala sa dnes pytala kedy budu vianoce 😂
Vcera dcera(2,8r) polozila svoju hlavu mne do lona a povedala:hallo mein Schatz (ahoj poklad moj)♥️
Povedala to 1x takze som sa roztopila☺️
@jaja20 Nie nie, v Parkour tabore ešte 1,5 hodiny od Brna 🙂 Brno je len nejakých 150 km, neprehaňala som ked som písala že je 300 km ďaleko 🙂
Dnes má potešil môj 2r.syn,ked povedal, mama chod na WC, ja postrazim bábätko..otocil sa k nemu a začal s nim komunikovať tou detskou rečou, a guu, gugu gu.. A bábätko sa na neho smiali nadšene.. No zjedla by som ich...
@malinoismum takéto lístočky sme si nechávali aj my na oddelení medzi sebou😉 a naposledy si pamätám kompliment od direktora, keď som vo februári bola na oddelení napísať žiadosť na materskú a riaditeľ, keď ma videl (po skoro dvoch rokoch, keďže reťazovka) vravi - Maja, vy ako dobre vyzeráte, omladla ste...a ja mu na to, no, takže nič iné mi nezostáva, len klamať roky tým, že budem každé tri roky tehu🤣
@habibim Zlatíčko evidentne idem v tvojich šľapajách ❤️
@malinoismum som si všimla a gratulujem, len ja mam o skoro 10 rokov viac než ty🤫😄
@sarinka2012 Ja som si len teraz pozrela,že si z BA 🙂
No škoda,lebo keby bola tam,tak by som dcére povedala,aby jej dala zo svojho mobilu zavolať.
@jaja20 to je milé ďakujem 🙂 musím to vydržať 🙂 ako keby som chcela možem zavolať veducim samozrejme ale je tam na 7 dní, už jej ostávajú len 3, nebudem robiť paniku, musí sa vedieť postarať sama o seba aj v zlých časoch napríklad ak sa tam nudí, nemá kamaratov, nebaví ju program....aj keď toto vobec nie je bežné u nej takže skor ja si musim priznať že zbytočne panikarim 😂
Dnes máme naozaj pekný deň 🤗 vonku ju síce škaredo a chladno, ale dnes som doma deťom dala skladať 3D puzzle, ktoré som im kupila odtiaľ z MK.... nielenže sa pekne s tým hrajú už vyše hodiny a pol a skladajú, ale ešte ma syn pobavil. Dostal skladať eiffelovu vežu a druhý dostal skladať biely dom. Zavolal ma, že mamka pod pozrieť ako sa nám darí. Prišla som pozrieť a vraví mi mamka ten Albus Alfel by bol na mňa hrdý....😆😆😆 a ja mu hovorím, že to nieje Albus Alfel,.ale Gustave Eiffel a potom mi vraví, tal.prepac, ten Guzman Alfel by bol na mňa hrdý.😆
Také hlášky si treba pamätať 😆
Dnes ma potešil obrovský balík od ľudí, ktorých som spoznala iba tento rok, už pár mesiacov nevidela

Skvelý koncert Pavla Hammela v nedeľu u nás na hrade, a dnešný karfiol, ktorý som dostala, práve sa varí, a budú z neho placky, ktoré milujem, mňam. Také možno pre niekoho hlúpe maličkosti, ale mne vážne urobili náladu. 🙂
@michellemary vyprážaný by som si hneď dala🙈

@petka3012
@veronikakojdova baby, tak asi je niečo "vianočné" vo vzduchu 😆 Medovníčky by sme si aj my dali, tak krasne traslavo hakybaky ozdobené 😋