icon

Mám pekný deň

antoniatonka
3. aug 2021

..lebo mi ho dnes niekto spríjemnil 💝 milým slovom, skutkom, úsmevom, darčekom, a pod.
Budem rada, ak táto diskusia nezapadne prachom, a podelíte sa o príjemné zážitky, čo vás denne postretnú, nech je deň hned krajším 👍 nech nezabúdame, že každý deň je na čo sa tešiť

(Negatívne zažitky nie sú povolené👻)

Strana
z2
nikayla
4. aug 2021

@petka3012
@veronikakojdova baby, tak asi je niečo "vianočné" vo vzduchu 😆 Medovníčky by sme si aj my dali, tak krasne traslavo hakybaky ozdobené 😋

nikayla
4. aug 2021

@antoniatonka ja sa kazdy rok dusujem, že od leta začnem hackovat biele ozdoby na stromček, veľmi sa mi to páči. No skutek utek 🤷‍♀️ a potom si nadávam, keď vidim tu krásu, co pridávajú ženy v hackovacich skupinách.

anjelaa
4. aug 2021

Mna potešilo toho veľa 😁 úsmevy a objatia od mojich deti, dobra polievka, ktorú sme dostali (a nemusela som variť), moj pes že ma počúval 😁, že som telefonovala s priateľmi, že v práci všetko šlo ako po masle, že som stihla upratať doma, že som dostala čokoládu, že som našla v obchode úžasne tričko a kúpila si ho 😊 a že moje deti už spia a ja este stíham do polnoci dorobiť zameškané 😂👍

hippovka
5. aug 2021

@antoniatonka mňa potesilo, že sa mi podarilo ziskat pracu snov ☺

miadi
5. aug 2021

Mna tesi kazdy den nejaka malickost. Dnes ze deti dobre jedli 😂ze sme boli na obed v bazene a bolo mi cudne ze taky hic a voda nie je extra tepla🤣slnko nevyhrialo! pozrela som na mobil a ze 21C . ( u nas ked svieti slnko je to pocitovo hnet ako 26C) potesilo mà to lebo tento rok u nas bolo max 29C a niekde inde je 34C voda by bola ako čaj a deti by chceli byt vnutri v klime sa chladit. ( taka blbost ale potesilo ma to) poobede stupla na 26C a voda bola fajn. urobila som si radost a objednala malemu postelne pradlo dinosaurs 🦕 a podusky v tvare listu skalnej ruze a kaktus.. idem mu urobit izbu tematicky podla jeho najoblubenejsej veci Dino 🦕. A spomenula som si ze mam na povale jeden dreveny nocny stolik na ktory mu zajtra namalujem dzunglu . ( teraz mi tu zo sna hovori dinosaurie zvuky roar roar.)🤣Tak sa uz tesim ako rano ten stolik pomalujem. Inak aj Moja mala sa dnes pytala kedy budu vianoce 😂

hennyinnsbruck
5. aug 2021

Vcera dcera(2,8r) polozila svoju hlavu mne do lona a povedala:hallo mein Schatz (ahoj poklad moj)♥️

Povedala to 1x takze som sa roztopila☺️

sarinka2012
5. aug 2021

@jaja20 Nie nie, v Parkour tabore ešte 1,5 hodiny od Brna 🙂 Brno je len nejakých 150 km, neprehaňala som ked som písala že je 300 km ďaleko 🙂

habibim
5. aug 2021

Dnes má potešil môj 2r.syn,ked povedal, mama chod na WC, ja postrazim bábätko..otocil sa k nemu a začal s nim komunikovať tou detskou rečou, a guu, gugu gu.. A bábätko sa na neho smiali nadšene.. No zjedla by som ich...
@malinoismum takéto lístočky sme si nechávali aj my na oddelení medzi sebou😉 a naposledy si pamätám kompliment od direktora, keď som vo februári bola na oddelení napísať žiadosť na materskú a riaditeľ, keď ma videl (po skoro dvoch rokoch, keďže reťazovka) vravi - Maja, vy ako dobre vyzeráte, omladla ste...a ja mu na to, no, takže nič iné mi nezostáva, len klamať roky tým, že budem každé tri roky tehu🤣

marzuz89
5. aug 2021

@nikayla nieco bude vo vzduchu, moj 2,5rkcny dnes z obycajnej drevenej stavebnice skladal Vianocny stromcek aj s hviezdou 😅

malinoismum
5. aug 2021

@habibim Zlatíčko evidentne idem v tvojich šľapajách ❤️

habibim
5. aug 2021

@malinoismum som si všimla a gratulujem, len ja mam o skoro 10 rokov viac než ty🤫😄

jaja20
5. aug 2021

@sarinka2012 Ja som si len teraz pozrela,že si z BA 🙂
No škoda,lebo keby bola tam,tak by som dcére povedala,aby jej dala zo svojho mobilu zavolať.

sarinka2012
5. aug 2021

@jaja20 to je milé ďakujem 🙂 musím to vydržať 🙂 ako keby som chcela možem zavolať veducim samozrejme ale je tam na 7 dní, už jej ostávajú len 3, nebudem robiť paniku, musí sa vedieť postarať sama o seba aj v zlých časoch napríklad ak sa tam nudí, nemá kamaratov, nebaví ju program....aj keď toto vobec nie je bežné u nej takže skor ja si musim priznať že zbytočne panikarim 😂

jaaanka21
6. aug 2021

Dnes máme naozaj pekný deň 🤗 vonku ju síce škaredo a chladno, ale dnes som doma deťom dala skladať 3D puzzle, ktoré som im kupila odtiaľ z MK.... nielenže sa pekne s tým hrajú už vyše hodiny a pol a skladajú, ale ešte ma syn pobavil. Dostal skladať eiffelovu vežu a druhý dostal skladať biely dom. Zavolal ma, že mamka pod pozrieť ako sa nám darí. Prišla som pozrieť a vraví mi mamka ten Albus Alfel by bol na mňa hrdý....😆😆😆 a ja mu hovorím, že to nieje Albus Alfel,.ale Gustave Eiffel a potom mi vraví, tal.prepac, ten Guzman Alfel by bol na mňa hrdý.😆
Také hlášky si treba pamätať 😆

antoniatonka
autor
12. aug 2021

Dnes ma potešil obrovský balík od ľudí, ktorých som spoznala iba tento rok, už pár mesiacov nevidela

sticker
antoniatonka
autor
24. aug 2021

Dnes som sa schuti zasmiala na tomto .. 😂

michellemary
24. aug 2021

Skvelý koncert Pavla Hammela v nedeľu u nás na hrade, a dnešný karfiol, ktorý som dostala, práve sa varí, a budú z neho placky, ktoré milujem, mňam. Také možno pre niekoho hlúpe maličkosti, ale mne vážne urobili náladu. 🙂

antoniatonka
autor
24. aug 2021

@michellemary vyprážaný by som si hneď dala🙈

Strana
z2