Mám poslať len tak cudziemu peniaze za tovar z bazáru?
Caute baby. Mám dilemu doteraz som nič drahšie neobjednavala, no našla som vec (drahšiu) a nikde inde nie je, len na bazári… poslať peniaze vopred? Alebo dať na dobierku? A co keď vyplatim dobierku a v krabici to nebude? 🙈 sorry, doteraz som to neriešila, lebo som objednavala lacnejšie veci, ale začínam sa obávať 🙈
Osobný odber nie je možný, lebo ale každá inde. Cez správy sa udá byt normálna. Ale dnes už nikto nevie 🤷🏽♀️😂
@mariaveronikag vojak sa stará..vojak má 😃😁..hore vyššie písala ze na FB sú súkromné skupiny s odrbavacmi a udajmi
@mimka2019 ani ten druhý
@domak2 😂😂😂😂😂😂😂 ja to pre malého, hra nejaka
@mariaveronikag zo stránky o podvodníkoch na FB 😁
@mimka2019 ani tretí 🙈😂
@mimka2019 ale aj tu by sa take niečo zišlo 🤔 ale mám pocit že na MK tak neodrbavaju
Dobre ze si sem napísala. Nikdy neposielaj peniaze dopredu.
@mimka2019 🙄😭😭😭
Možno keby tu napíšeš tak to ma niekto doma. 😊 Ale ďakujem, cítim sa lepšie 😅
@karolinakr áno, mne prišli, to je trošku normálnejšie, že pýtajú platbu vopred, lebo urobia presný počet toho, čo chceš, a v prípade, že niekto neprevezme zásielku, čo s tým potom.
@domak2 to som rada 🙈 ja tiež musím všetko vedieť 😂🙈
@mariaveronikag
jupí ! tak super.teším sa
Robíš drahoty, ako keby sme ti to mali prebrať. Neboj, kľudne aj daj inzerát na ten tovar, môžeme ho preveriť. Hneď budeš vedieť, či by sa ti oplatilo cez celé Slovensko hoci aj cestovať.
Ked som kupoval tu na Bazare,peniaze som prevadzal z Revolutu.V aplikacii som priamo videl,kedy peniaze dorazili do banky predajcu. Myslim ze nie je problem spravit videohovor napriklad.
Ked ti niekto napíše,že tovar má pri sebe stačí poslať len peniaze,je to určite podvod.Žiadne peniaze by som neposielala.Ved kludne povedz že ti to nenáhli a kámoška o den-dva preberie a prevezme osobne...uvidíš tú reakciu.😅Odkial je?Možno sa tu nájde niekto kto by ti po danú vec skočil ak žije v rovnakom meste ako predajca,alebo aspoň zistil či uvedená osoba je aj reálna......A vec vyriešená.Hlavne nebuď naivná.Nebudeš mať ani darček a ani peniaze.Sorry ak sa mýlim.
By som sa na to vykašľala
No ale taketo omačky - idem s balíčkom na poštu, rýchlo pošli penia@e je jednoznačny podvod
este mozes skusit zistit ci niekto zo znamych by ti to nemohol prevziat (podla toho odkial by to bolo)
Napíš mi, čo to je. Možno to budú mať v zahraničí.
na dobierku by som nikomu nikdy nič neposlala ani keby som nemala mať na chleba 🙈 nech si to kúpi inde a mňa neotravuje...
@sono2 fotku občianskeho? supeeeer nápad 😂 čtjbe 😂
táto debata sa zvrhla na totálne psycho 😨
neriskovala by som , skus popozerat na tom vinted.sk , ci to tam nenajdes
Pozor aj na tuto https://www.neznamecislo.sk/cislo/421910202132
Na ďalšie správy už pani neodpisuje 🙄 takze som ušetrila 🙈
teraz Ti pomôžeme vystopovať tú hračku 🙂 možno aj lacnejšie ako za 150€ 🙂
Zverejni číslo účtu na ktorý chcela prijať peniaze. Tak pomôžeš ostatným keď to číslo účtu budú googliť.

@mimka2019 ani tento to nie je