icon

Mám poslať len tak cudziemu peniaze za tovar z bazáru?

23. nov 2022

Caute baby. Mám dilemu doteraz som nič drahšie neobjednavala, no našla som vec (drahšiu) a nikde inde nie je, len na bazári… poslať peniaze vopred? Alebo dať na dobierku? A co keď vyplatim dobierku a v krabici to nebude? 🙈 sorry, doteraz som to neriešila, lebo som objednavala lacnejšie veci, ale začínam sa obávať 🙈
Osobný odber nie je možný, lebo ale každá inde. Cez správy sa udá byt normálna. Ale dnes už nikto nevie 🤷🏽‍♀️😂

Strana
z4
autor
23. nov 2022

@mimka2019 ani tento to nie je

zojazoja
23. nov 2022

@mariaveronikag vojak sa stará..vojak má 😃😁..hore vyššie písala ze na FB sú súkromné skupiny s odrbavacmi a udajmi

autor
23. nov 2022

@mimka2019 ani ten druhý

autor
23. nov 2022

@domak2 😂😂😂😂😂😂😂 ja to pre malého, hra nejaka

mimka2019
23. nov 2022

@mariaveronikag zo stránky o podvodníkoch na FB 😁

autor
23. nov 2022

@mimka2019 ani tretí 🙈😂

autor
23. nov 2022

@mimka2019 ale aj tu by sa take niečo zišlo 🤔 ale mám pocit že na MK tak neodrbavaju

mimka2019
23. nov 2022

@autor ... odrbávajú všade...ver mi...aj tu

123andy123
23. nov 2022

Dobre ze si sem napísala. Nikdy neposielaj peniaze dopredu.

autor
23. nov 2022

@mimka2019 🙄😭😭😭

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
domak2
23. nov 2022

Možno keby tu napíšeš tak to ma niekto doma. 😊 Ale ďakujem, cítim sa lepšie 😅

mariaveronikag
23. nov 2022

@karolinakr áno, mne prišli, to je trošku normálnejšie, že pýtajú platbu vopred, lebo urobia presný počet toho, čo chceš, a v prípade, že niekto neprevezme zásielku, čo s tým potom.

autor
23. nov 2022

@domak2 to som rada 🙈 ja tiež musím všetko vedieť 😂🙈

karolinakr
23. nov 2022

@mariaveronikag
jupí ! tak super.teším sa

chcemradu
23. nov 2022

Robíš drahoty, ako keby sme ti to mali prebrať. Neboj, kľudne aj daj inzerát na ten tovar, môžeme ho preveriť. Hneď budeš vedieť, či by sa ti oplatilo cez celé Slovensko hoci aj cestovať.

niekto2hy
23. nov 2022

Ked som kupoval tu na Bazare,peniaze som prevadzal z Revolutu.V aplikacii som priamo videl,kedy peniaze dorazili do banky predajcu. Myslim ze nie je problem spravit videohovor napriklad.

tanita007
23. nov 2022

Ked ti niekto napíše,že tovar má pri sebe stačí poslať len peniaze,je to určite podvod.Žiadne peniaze by som neposielala.Ved kludne povedz že ti to nenáhli a kámoška o den-dva preberie a prevezme osobne...uvidíš tú reakciu.😅Odkial je?Možno sa tu nájde niekto kto by ti po danú vec skočil ak žije v rovnakom meste ako predajca,alebo aspoň zistil či uvedená osoba je aj reálna......A vec vyriešená.Hlavne nebuď naivná.Nebudeš mať ani darček a ani peniaze.Sorry ak sa mýlim.

roxy2
23. nov 2022

By som sa na to vykašľala

karolinakr
23. nov 2022

No ale taketo omačky - idem s balíčkom na poštu, rýchlo pošli penia@e je jednoznačny podvod

dzejsik
23. nov 2022

este mozes skusit zistit ci niekto zo znamych by ti to nemohol prevziat (podla toho odkial by to bolo)

vilma7
23. nov 2022

Napíš mi, čo to je. Možno to budú mať v zahraničí.

zuzanka.zuzu
23. nov 2022

na dobierku by som nikomu nikdy nič neposlala ani keby som nemala mať na chleba 🙈 nech si to kúpi inde a mňa neotravuje...
@sono2 fotku občianskeho? supeeeer nápad 😂 čtjbe 😂
táto debata sa zvrhla na totálne psycho 😨

bilancia
24. nov 2022

neriskovala by som , skus popozerat na tom vinted.sk , ci to tam nenajdes

autor
24. nov 2022
autor
24. nov 2022

Na ďalšie správy už pani neodpisuje 🙄 takze som ušetrila 🙈

mariaveronikag
24. nov 2022

teraz Ti pomôžeme vystopovať tú hračku 🙂 možno aj lacnejšie ako za 150€ 🙂

maranco
24. nov 2022

Zverejni číslo účtu na ktorý chcela prijať peniaze. Tak pomôžeš ostatným keď to číslo účtu budú googliť.

kiki234
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4