icon

Mám priateľku z Detského domova a nevie doma porobiť veci

17. nov 2019

Ahojte potrebujem radu. Mam priatelku ktora je z DD. Obaja mame nieco po 30+ no odomna je mladsia o 2,5 r. Ked sme sa spoznali bola to pre mna zaujimava zena ktoru som chcel spoznat. Byvame spolu raz u mna raz u nej no poslednu dobu mi zacali vadit niektore veci. Som zviknuty mat do roboty nachystane veci jedlo a ostatne. Priatelka zrejme asi nebola pripravena tak ako zvycajne matky ucia dcery. Upratat vie, varit no to je katastrofa bud to pripali alebo sa to neda jest neni to dochutene, prat tiez nevie musel som ju to naucit no aj tak kolko krat to dopletie a zehlenie jej vobec nejde. Snazi sa vidim to na nej,ze ju to stve,ze jej to nejde ale ja som sa s nou nedal dokopy aby som ju mal na okrasu. Taktiez ked sa namaluje je pekna baba ale maluje sa sporadicky,do prace nestiha.
No poslednu dobu to zacina skripat. Vkuse mi nieco vycita. Ze ked pride domov je tam bordel,ze preco ked pridem nemozem aj ja upratat alebo navarit prip. dat prat a taketo hluposti. Uz sme sa viac krat povadili som jej 100x vysvetloval,ze na to je tu aby to vsetko robila. Ja som unaveny z roboty a musim si oddychnut jej jedinou starostou je aby tu bol poriadok a navarene. Ked jej nieco vycitam alebo zvysim hlas alebo jej pohrozim rozchodom tak sa rozplace.
A co sa tyka sexu tiez ziadna slava. Dost pribrala na moj vkus jedine co je na nej pekne su jej prsia inak nic moc. Ale ako na poradenie a vypravanie je to s nou fajn.
Co mam spravit aby nieco zo sebou robila aby sa zbadala,ze takto to nefunguje?
A este poslednu dobu zacala vymislat,ze aby sme niekam chodili, ako ja nikam nejdem ona furt kdesi do kina s kamosmi atd. Nech si ide ale mna to nebavi.
Jedine stastie, ze prestala konecne vypravat o svadbe. Lebo som jej povedal,ze na to moze zabudnut. Ze nikto by si taku lenivu a tlstu zensku nevzal ako je ona.

calendula321
17. nov 2019

Ty si riadny kus vola. Od takého chlapa utekať svinským krokom. Ty z nej nemáš partnerku, ktorá sa o teba môže oprieť, ale obyčajnú slúžku. A za všetko ju len kritizuješ. Život v DD je ťažký a tí ľudia nie sú do života tak pripravení ako ľudia, čo boli vychovávaný v normálnej rodine. Trpezlivosť treba. Nikto učený z neba nespadol. Si špekulant a máš ju iba účelovo, keby si ju skutočne ľúbil, tak ju tu neprepieraš a neurážáš.

retatka
Autor odpoveď zmazal
diana20
17. nov 2019

@retatka možno sa tu nehráme, možno sme sa tu len stretli tie normálne, ktoré s týmto problém nemajú.. ani som nevedela, že existuje skupina ach ti chlapi..

calendula321
17. nov 2019

A ešte si aj protirečíš. Píšeš, že ju nemáš na okrasu a na druhej strane kritizuješ, ako sa nevie namaľovať a že je tlstá. No môžeš sa hanbiť.

dilino
17. nov 2019

kto by chcel teba ty tupý ty len o nej snivaš aby sa k tebe vrátila a nechce nema ti kto platiť byt a veci okolo toho tak si nasratý tak ti treba najlepšie by bolo že by si sa s ňou rozišiel ked ma rozum ona tak hádam to dávno ukončila.

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
diana20
17. nov 2019

@retatka určite sú velmi hlúpe, že v takomto vzťahu ostanú, aj som to napísala, že je hlúpa, tento chlap ma šťastie, že takú našiel, ak je toto celé pravda ale vážne dúfam, že nie, lebo mi je smutno z toho ak toto existuje 🤦‍♀️🤦‍♀️

calendula321
17. nov 2019

@diana20 Môže to byť aj nejaký TROLL, aby tu "víril hladinu ".

diana20
17. nov 2019
kristina0909
17. nov 2019

Ja by som chcela vidieť ako vám stačí na stravu 250 € ... 😂 pridaj pridaj ...

sasanka605
17. nov 2019

@dilino tak toto môže byť pravda zas, mohla to byť práca v inom meste s dochádzanim a väčším stresom. Poznám taky prípad kedy chalan radšej menej zarobí v mieste bydliska a ešte nemá ten stres co mal v predošlej robote. Niekto vyhori skôr.

dilino
17. nov 2019

@sasanka605 no ved áno ale nešla by za lepšim zarobkom keby jej bolo málo určite išla ked nemajú deti ale ja to vydim tak že mu všetko platila a teraz ho kopla do zadku a nemá mu kto platiť nájom piše pod anonymom podľa mňa preto lebo ta dotýča tu chodi na MK a dozvedela by sa tu o sebe

sasanka605
17. nov 2019

@dilino veľmi pravdepodobné a posramotene pánske ego je sviňa 🤣🤣 aj tak furt odmietam uveriť že takí chlapi existujú, radšej by som keby to bolo vymyslené.

lanczi
17. nov 2019

Ja si moc želám aby si toto tvoja priatelka našla a prečítala. Zaslúží si omnoho lepšie ako teba. Zostan sám prosím si absolútne nepoužitelný pre partnerský život.

1sally12
17. nov 2019

"Ja som unaveny z roboty a musim si oddychnut jej jedinou starostou je aby tu bol poriadok a navarene"......a čo je tvojou starosťou?? že si musíš oddýchnuť hej?!! kks ...!! tieto vety ma riadne vytočili 🙄

lalenka33
17. nov 2019

Môj zlatý,chlapa ako ty by nechcela ani posledná osadníčka z Giraltoviec.

nefertiti5843
17. nov 2019

Odkedy sa sem dá anonymne hádzať diskusia, tak sa roztrhlo vrece s úchylákmi....aj tento bude nejaký sociopat, šlahnutý s demenciou :(

qetka
17. nov 2019

@retatka preco by som mala mat takeho doma za to, ze pisem, ze je to vymyslene? Co to s tym ma spolocne? Vsak sa pozri ako je to napisane, ozaj to tu v poslednej dobe vyzera, ze anonymne sa tu niekto bavi a skusa... Naco by tento clovek posal anonymne? Vsak jej aj tak naklada ocividne aj u susedov a je to vycita, tak naco by tu pisal anonymne? A pise somariny, co vobec nesedia 🤦‍♀️ Ze 250 eur plati sebe najom a 200 jemu??? to ma aku logiku? a preco plati jemu internet? no proste mi to pride ako blbost...

retatka
Autor odpoveď zmazal
cacianka
17. nov 2019

Tento exemplár chlapa su zaslúži lopatou 2x.
Po gebuli aby sa mu rozsvietilo a po vajciach aby sa nemnozil
Naozaj su prečítajte desiatky - stovky príbehov žien v skupine Ach ti chlapi.......

dajna11
17. nov 2019

@qetka moja reč.

kassandra25
17. nov 2019

No mas pravdu. To treba uznat. Uplne ta vnimam celeho, aky si a nemoze to takto dalej fungovat. Mal by si konecne nabrat odvahu a gule, povedat jej, ze presne z jednej desatiny jej celej ti iba vyhovuje a kedze zvysnych 90 zo sto sa k tebe nemoze rovnat, musite to ukoncit, aby ta uz viacej netrapila. Bude ti bez lepsie, ty zabudnes na nu rad, a co bude s nou, ta uz zaujimat nemusi. A uz ked budes bez nej, mozes sa povenovat aj viacej sebe samemu, konecne si lepsie porozumiet, lebo pri nej si na svoj zivot nemal cas a aj gramatiku sa mozno naucis. Tak sa uz netrap pri nej a ukonci to, uvidis, aky budes stastny. 🙂))

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Autor odpoveď zmazal
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
lavender273
17. nov 2019

Zeny...to ako fakt davate seriozne rady? Ved si Anonym robi srandu.
Aj ked samozrejme verim ze taketo individua sa vyskytnu ..

som_ponorka
17. nov 2019

🤣🤣🤣 Pobavilo. Rozid sa s ňou. Zaslúžiš si k sebe seberovnu 👍 nekaz jej život už viac, ako ho ma.

richard1991tt
18. nov 2019

Ďakujem teamu Modrý koník za odstránenie môjho príspevku. Predpokladám že autor článku sa v ňom našiel. 😉