Mám priateľku z Detského domova a nevie doma porobiť veci
Ahojte potrebujem radu. Mam priatelku ktora je z DD. Obaja mame nieco po 30+ no odomna je mladsia o 2,5 r. Ked sme sa spoznali bola to pre mna zaujimava zena ktoru som chcel spoznat. Byvame spolu raz u mna raz u nej no poslednu dobu mi zacali vadit niektore veci. Som zviknuty mat do roboty nachystane veci jedlo a ostatne. Priatelka zrejme asi nebola pripravena tak ako zvycajne matky ucia dcery. Upratat vie, varit no to je katastrofa bud to pripali alebo sa to neda jest neni to dochutene, prat tiez nevie musel som ju to naucit no aj tak kolko krat to dopletie a zehlenie jej vobec nejde. Snazi sa vidim to na nej,ze ju to stve,ze jej to nejde ale ja som sa s nou nedal dokopy aby som ju mal na okrasu. Taktiez ked sa namaluje je pekna baba ale maluje sa sporadicky,do prace nestiha.
No poslednu dobu to zacina skripat. Vkuse mi nieco vycita. Ze ked pride domov je tam bordel,ze preco ked pridem nemozem aj ja upratat alebo navarit prip. dat prat a taketo hluposti. Uz sme sa viac krat povadili som jej 100x vysvetloval,ze na to je tu aby to vsetko robila. Ja som unaveny z roboty a musim si oddychnut jej jedinou starostou je aby tu bol poriadok a navarene. Ked jej nieco vycitam alebo zvysim hlas alebo jej pohrozim rozchodom tak sa rozplace.
A co sa tyka sexu tiez ziadna slava. Dost pribrala na moj vkus jedine co je na nej pekne su jej prsia inak nic moc. Ale ako na poradenie a vypravanie je to s nou fajn.
Co mam spravit aby nieco zo sebou robila aby sa zbadala,ze takto to nefunguje?
A este poslednu dobu zacala vymislat,ze aby sme niekam chodili, ako ja nikam nejdem ona furt kdesi do kina s kamosmi atd. Nech si ide ale mna to nebavi.
Jedine stastie, ze prestala konecne vypravat o svadbe. Lebo som jej povedal,ze na to moze zabudnut. Ze nikto by si taku lenivu a tlstu zensku nevzal ako je ona.
@simsalabim no neviem či by zapadli tie kolieska.. toto vyzerá na nenapravitelne škody podľa toho ako píše.. 🤦♀️
@diana20 👍🤣
Ono je to sice zřejmě vymyšlené,někdo si tu dělá legraci, ale jsem si jistá, že řada žen se v tom teď našla, respektive vidí to, co mají doma za " gentlemany". Skoro každý druhý den je tu diskuze, jak manžel doma nepomáhá s ničím, jak se nestará ani o děti, jak manželce vyčítá, že třeba přibrala, jak manželé nepracují nebo o tom, že tu řada žen marně čeká na svatbu, protože ten jejich vysněný muž po deseti letech vztahu pořád není připravený na závazek. Myslím, že tohle téma je dobré k tomu, aby si některé ženy uvědomily, že tohle není normální, že existují i normální chlapi, kteří se doma podílejí na úklidu, starají se o své děti, milují svou ženu i přes to, že třeba po porodu pár kilo přibrala, váží si jí, nenadavají jí, nebijou ji, jsou jí věrní, chodí do práce, najdou si čas i na společné chvíle s rodinou,netráví čas jen na telefonu, v hospodě nebo u televize, prostě normální muž, který si vzal svou ženu s láskou, pořídil si s ní rodinu a věnuje se jí a dokonce jí je věrný. Zní to možná jako pohádka nebo teď budu já vypadat jako úplna naivka, ale já takovýho chlapa doma mám a věřím, že nejsem sama. Jako občas mě taky naštve, stejně tak já jeho, nekdy musíme oba dělat kompromisy, někdy zatnout zuby, protože se samozřejmě ne vždycky shodneme a každý z nás máme své chyby. Ale milujeme se, milujeme svoje děti a vážíme si jeden druhého! A o tom to je! Není to utopie!!!
Chudatko tvoja priatelka, akoby nestacilo, ze ju rodicia okaslali a mala taketo nahovno detstvo, este aj takehoto vola si najde😔
Este dievca mevie ake bude mat stastie ked ju nechas. Taki primitivi ako ty by mali ostat sami a nemmozit sa dalej
@simsalabim veu....tento endemit...ktorý sa nazýva mužom...dokonalým...by mal byť vobec rád že stretl takú chudinku a ma mu kto zadok umyť....neverím že je toto pravda...nebudem sa tu zavzdušňovať....ludia su všlijaký....rozmanitosť nepozná hraníc a pán sa si prebudil a vyskočil z nejakej kryogenickej komory o tristo rokov neskor a nevie sa čudovať aké nemožne ženy tu vobec žiju...ked mu nevie navariť ,obriadiť ho aj dom...a všetko to ešte velkoryso zafinancovať z 600eu platu....na nič gazdina je to....veruže na nič
😂🤣😂🤣😂🤣to je tu na 😂🤣😂🤣😂 spestrenie nedele, lepšia sledovanosť MK🤣😂🤣😂🤣😂
Myslim,ze najlepsie,co sa jej v zivote ty mozes dat je,ze ju nechas.....
A ty si najdi modelku,kt.v cistom zarobi 600,zaplati svoj najom,polku tvojho,stravu a nebude si poziciavat na benzin,nic si na seba nekupi,ani si nezaplati ziadnu plastiku,ani sminky,ani do posilky chodit nebude...bude iba zo vzduchu zit,super vyzerat,behat okolo teba a lubit ta.
@lapalma tiez si.myslim,ze vymyslena tema na vikend....dokonca uz adminov upodozrievam,ze tu hadzu nezmysli
@terezka1947 😂 a nakoľko bude žiť zo vzduchu , 20kg zhodí a bude mať z nej ako bonus modelku 😂🤣😂
Ja nevravim, ze som bez chyby ano som vybusny a skoro v kuse podrazdeny ale ked ona je jak tupelo. Pyta sa ma ci ma parky varit v studenej ci teplej vode. Jedine co vie je uvarit caj ked si pisem s babami na pokeci porovnavam ci je lepsia a horsia. Ja som jej to toleroval 3 roky. Ked ozaj,ze nic nerobila som nakrical nareval...ona plakala potom upratala, umyla, akoze navarila. Bolo chvilku ok a potom zasa nic. Aj sme sa rozisli ale potom sme sa zas dali dokopy ale asi ozaj to s nou nema zmysel. Urobil som chybu,ze som sa s nou dal dokopy stoji za nic a zrejme zostane uz aj tak sama vsak kto bi ju chcel?
bi????kto bi??????teba biť a riadne.....
Tak ty si píšeš s babami na pokeci a porovnavas 😂😂 ty aj keď si asi len vymýšľaš, si sprosty riadne, toto nirmalny človek ani vymyslieť nemôže.. ty ostanes sám, a neboj sa, chybu si neurobil ty, chyba sa musela stať niekde v predchádzajúcej generácii, keď sa (ne)podarilo takéto individuum ako si ty vychovať...
Nemám rada, keď sem niekto bohorovne napíše, že nejaký príbeh je určite vymyslený. Ale teraz to napíšem ja. Tento príbeh je určite vymyslený. Zrejme za účelom rozhádania všetkých prítomných. Nikto normálny by takéto niečo nenapísal. A ani 99% nenormálnych.
Tak dievčatá, neviem,či je toto vymyslená téma alebo nie. Verte mi ale,že takýto jedinci naozaj po svete behajú. Pár takých poznám a je to všetko presne len a len zrkadlom výchovy. Tu presne vidíte, čo sa stane z človeka v dospelosti, keď mu je v detstve všetko dovolene. Rodičia dovolia deťom úplne všetko, resp.im v detstve nedajú žiadne hranice a takto to potom dopadne. Z človeka vyrastie drzý a arogantný sebec, ktorý si o sebe myslí,že je najmúdrejší a nikdy sa nemýli.
No ja mam takehoto kamarata. Uplne akoby hovoril sam o sebe.
Môj a ty si co mal na tej strednej z matematiky? Aspoň skus písať tak aby si si neodporoval keď si už takto za pochodu vymýšľas. Peknú nudnú nedeľu prajem 😊
Prečitala som to manželovi a ten len pokrútil hlavou so slovami že bohužiaľ aj takí muži existujú... Že to si nezaslúži ani komentovanie :D ale kľudne pokračujte dosť sa na tom zabavam..
a ty si kto že ty o nej hovoriš je tučna ,nevie prať, variť nevie nič ty tu netrep nevie prať určite neda biele s červeným do práčky alebo biele a čierne ona je Vysokoškolsky vzdelana a ty máš strednú školu viac zarabaš a necháš platiť priateľku nájom aj internet aj stravu v tvojom byte zobud sa a ty ešte na nu kydaš môj zlatý ja to vydim tak že ťa kopla do zadku si ohrdnuty kohútiky privod penazi do nájmu pre teba stopla ostal si nemá kačenky a flakače lebo normálny chlap ktorý zárobi viac ako jeho priateľka a necha si od nej platiť nájom je u mňa ubožiak a ty ked vôbec viac zarobiš o čom veľmi pochybujem tak si čo neplatiš polku nájmu asi si na nu pred niekým dobré nakydal a rozišla sa s tebou kopla ťa do prdele tak si ohrdnuty že sa na teba vykašľala urobila najlepšie ako mohla takých ako si ty nájde na každom rohu minimálne 2 vysrala sa na teba tak teraz ju obkydavaš zamysli sa nad sebou to čo si jej vyratal tak to presiahlo sumu 700 eur a 600 eur zarobí ty zarobiš viac a ty dávaš svoje peniaze kam s takým ako si ty by som ani sex nechcela mať a nepýtal si si ešte aj zaňho zaplatiť lebo asi pochopila že si chamtivý a platila ti všetko stopla kohútiky a už si ohrdnutý dobré urobila mať takeho magora to nájde na každom rohu a ešte jedna vec pišeš, je lenivá neperie, nevari neupratuje, je tučna, škareda ale o sebe si nenapisla nič som škaredý, špatavý, mám obe ruky ľave , ved to iba primitiv s 5 triedami ZDS môže toto napisať kúpil som jej auto pokazila ho čo sa da na aute normálne pokaziť pýta na benzin ved ked zarobí 600 a vydavky ma 700 eur a za ten benzín čo natankuje za svoje peniaze svojej vajcia aj z vtákom ty nevyvažaš aspoň netrep že si jej kúpil auto a pokazila čo sa take tam môžeš pokaziť kopla ťa do zadku zastavila svoje dfinánčne kohútiky nemáš ani na slanú vodu, pohovaral si ju pred susedmi došla jej trpezlivosť nič lepšie nemohla uroboť ako sa zbaliť a odijsť a ešte jedna taká vec ty by si mal isť na konkurz do Evita Press že budeš pisať sladké knihy pre 14 a viac ročne a nie bachorky pisať dospelým ženám si ohrdnutý lebo ťa opustila a dalšia vec nechce sa mi veriť že z VS ma len 600 eur možna tebe to tak povedala ked si na nej parazitoval a teba naučili čo doma že mama hotel ti skakala okolo riti a ešte ťa mala naučiť veľa inych veci aby si mohol fungovať a svojej priateľke si mal na stole nechať zoznám každé ráno vstanem vstaneš aj ty idem srať pod mi utreť riť, aj zuby mi umy, obleč, ma obuj, ma medzi ty pokiaľ budem srať mi prichystaj desiatku lebo stravne listky neexistuju och ty si si život vysnival takýchto ako si ty je na každom rohu aj 5 niesi ničim vynimočni iba svojim pyskovanim a skutek útek odišla od teba lebo nezvladla tvoju šikanú, ohovaranie, normálny chlap čo ma všetkych 5 pohromade neide vešať na nos susedom že nevie variť, prať, to asi máš IQ hojdacieho koňa a že jej susedia nezdravia pre toto no ty už fakt nevieš čo od rozkošu čim skôr sa pôjdeš dať liečiť tým to bude lepšie škoda že nepozname jej názor stavím sa že ťa kopla do zadku a teraz chodiš za nou ako pes a nereaguje na teba tak namiesto toho kydaš tu na nu špinu kto vie keby tu napisala ona že čo by o tebe napisal okrem toho že si vybyti a že si ju riadne využil s penazi určite 600 eur nezaraba ale ked vydela ako ťahaš od nej peniaze tak radšej povedala že má len toľko ja by som neplatila tvoj nájom 200 eur a ty bývaš kde tak isto stravu by som si kúpovala pre seba pre teba nie nevydim dôvod máš dve ruky dve nohy si zdravý tak čo a to všetko čo si tam napisal je suma 700 eur takže zarobi 600 eur a nič neušetri hlavné že ty ju zdieraš s penazi asi jej bud nejaka kamáratka alebo kolegyna dala rozum aby ťa opustila a svatbu s tebou nebud smiešny ved ona ani nechce kopla ťa do zádku našla si iného normálneho jej sebe rovného vzdelaného ako ona sama a nie takeho somára tak si to nezvladol a kto vie či je tučna a z DD ako to pišeš ty ked si taky inteligent veľa zarabáš, pekné vyzeráš čo si si nenabalil nejakú manažerku ale dievča DD alebo aby ťa vôbec nechcela taka by si o teba ani bicykel neoprela tak nerob zo seb to čo niesi treba si doma nastaviť zrkadlo dať si dve facky prebrať sa máš celý problém vyriešeni zobud sa čim skôr kopla ťa do zadku a nemáš kto by ti platil nájom len si ju využival tak si dopadol a ty máš viac ako 30 och bože mal by si byť samostatný nezavislý a nie ťahať peniaze od ženy čo je z DD iná by ťa zrejme nechcela mal som priateľku to sú tvoje slova nemohli sme mať deti lepšie povedane nechcela mať s tebou deti ked zistila aký si tak ti dala zbohom.
Prosím vás, komu z adminov treba adresovať žiadosť? A koľko asi tak platia? Ja mám v noci času dosť, trpím nespavosťou, kľudne budem podobné príbehy písať i ja.V poslednej dobe istú toho plno. Neexistuje, že to nie je nevydarený pokus o zvýšenie sledovanosti.
@richard1991tt mega super TOP páradne si to okomentoval
Bože baby prečo omielate,že je to vymyslená tema?Však takýchto chlapov je možno 60% aj to som ešte možno prešvihla...
Ktorý chlap doma nečaká aby mal navarené,upratané a ešte i žena má ušetriť peniaze?Ale budte úprimné.Možno máte takých i doma☹
neser si do huby zarobi 600 eur a mohla isť do roboty kde zarobi 1000 eur a nechcela isť ty si už na hlavu kto by nechcel isť robiť za 1000 eur ked zaraba 600 netrep trapošiny to vykladaj tomu čo seno žere viac by zarobila a nechcela bože sňád sám tomu neveriš čo pišeš kraviny.
@retatka no neviem, ty máš takého doma? Aj hovorí tvojim susedom, že si neschopná a tučná? Ja osobne fakt takého nemám ani v mojom okolí, asi mám veľké šťastie.. ani to nikdy u nikoho v mojej rodine takto nefungovalo, že žena všetko doma a muž nič len do roboty.. je to otras a ak to nie je vymyslené, tak by si jeho rodičia mali dať facku, že čo vychovali a potom aj jeho preplesnut a dúfať, že to pomôže.. aj keď toto je už asi stratený prípad...
@diana20 Nemám,vdaka Bohu,no je dosť takych sorry,stači si prečitať na čo sa tu večne ženy stažujú,nepomáhaju muži a nespávaju s nimi...atd., presne toto isté ako tento chlap čo tu píše,stačí sa pridať do skupiny,,Ach tí chlapi,,tak sa to všetky zrazu nehrajte ,akého máte doma úžasneho muža!

Dobre zazobaná je tá tvoja priateľka z DD. Svoj byt má a bez hypotéky, lebo pri výdavkoch to neuvádzaš, VŠ tiež nie je zadarmo. Alebo žeby jej ju financoval DD? No chlapče, tvoje vyjadrovanie je na úrovni neukončenej ZŠ, takže nájdi si inú zábavu, väčšina z nás ti nenaletela😨