Mám priateľku z Detského domova a nevie doma porobiť veci
Ahojte potrebujem radu. Mam priatelku ktora je z DD. Obaja mame nieco po 30+ no odomna je mladsia o 2,5 r. Ked sme sa spoznali bola to pre mna zaujimava zena ktoru som chcel spoznat. Byvame spolu raz u mna raz u nej no poslednu dobu mi zacali vadit niektore veci. Som zviknuty mat do roboty nachystane veci jedlo a ostatne. Priatelka zrejme asi nebola pripravena tak ako zvycajne matky ucia dcery. Upratat vie, varit no to je katastrofa bud to pripali alebo sa to neda jest neni to dochutene, prat tiez nevie musel som ju to naucit no aj tak kolko krat to dopletie a zehlenie jej vobec nejde. Snazi sa vidim to na nej,ze ju to stve,ze jej to nejde ale ja som sa s nou nedal dokopy aby som ju mal na okrasu. Taktiez ked sa namaluje je pekna baba ale maluje sa sporadicky,do prace nestiha.
No poslednu dobu to zacina skripat. Vkuse mi nieco vycita. Ze ked pride domov je tam bordel,ze preco ked pridem nemozem aj ja upratat alebo navarit prip. dat prat a taketo hluposti. Uz sme sa viac krat povadili som jej 100x vysvetloval,ze na to je tu aby to vsetko robila. Ja som unaveny z roboty a musim si oddychnut jej jedinou starostou je aby tu bol poriadok a navarene. Ked jej nieco vycitam alebo zvysim hlas alebo jej pohrozim rozchodom tak sa rozplace.
A co sa tyka sexu tiez ziadna slava. Dost pribrala na moj vkus jedine co je na nej pekne su jej prsia inak nic moc. Ale ako na poradenie a vypravanie je to s nou fajn.
Co mam spravit aby nieco zo sebou robila aby sa zbadala,ze takto to nefunguje?
A este poslednu dobu zacala vymislat,ze aby sme niekam chodili, ako ja nikam nejdem ona furt kdesi do kina s kamosmi atd. Nech si ide ale mna to nebavi.
Jedine stastie, ze prestala konecne vypravat o svadbe. Lebo som jej povedal,ze na to moze zabudnut. Ze nikto by si taku lenivu a tlstu zensku nevzal ako je ona.
@lavender273 podla mna je to mozne a dotycny fakt existuje a fakt takto aj uvazuje. A jednoducho si mysli a je v tom, ze to tak ma byt a ze to, co by chcela ona, je nemyslitelne a potreboval si precitat a potvrdit svoje nazory a pohlady na vec, no ale akosi nikto s nim tu zatial este nesuhlasil. Osobne si myslim, ze snad skor ci neskor ta jeho priatelka ho opusti a odide skade lahsie. Teda pokial on neurobi taku zlu vec, zeby si ju predsa len zobral, to uz by bolo tazsie opustanie a po rokoch, po dlhsom case. Je kopa takych chlapov, co maju rovnake nazory ako tento, takze zasa az tak uplne sam nie je. Vzdy taki boli, su a aj budu. Treba len od nich bocit, nic ine.
Ešte ma napadá mal by si jej pustiť pieseň Slúžiť ti chcem od Mullera aby konečne zistila aká by mala byť podľa teba a keď už potom s tebou nevyrazi dvere tak si ju nechaj lebo druhu takú sprostu už nemusíš najst

"Uz sme sa viac krat povadili som jej 100x vysvetloval,ze na to je tu aby to vsetko robila. "....a čo je ona tvoja osobná slúžka v domácnosti či čo?...este aj na to pi*ujes ze sex nic moc ale hlavne ze vtaka do nej ondis....boze si ty ale ch*uj korunovaný keby sa tak na teba steba vykaslat....