Mám problém s aknóznou pleťou. Poradíte mi niečo?
mam 25 rokov a dost velke problemy s akne už som vyskusala vsetko možne ale nič mi nezabera.nemate niekto nejake dobre rady.som stoho zufala.manželovy to nevadi ale ja som stoho nestastna..dakujem za rady
Ahoj kacickah...myslim, ze by si mala ist na kozne, lebo tvoj problem nemusi byt len akne...mam dve dobre zname takymto problemom....kozna lekarka ich poslala na odborne vysetrenie a zistila, ze maju ,, zaludocny bacil,, ktory sa ziskal pri jedeni,,, prejavuje sa ako akne...nejde liecit akne- vodickami...ale len tabletkami...
...no mozno to nebude tvoj pripad, ale ked pojdes k doktorke a vesetri ta, mala by ti pomoct...
Kym sa rozhodnes k nej ist, sprav si ocistujucu kuru...trochu diety, malo mastneho a sladkeho...a zihlavovy caj...
@raimulienka ahoj.bola som uz u kožne bola dala mi vodičku a krem na tvar.ale vsetko zaberalo len chvilu potom od znova.zistily mi helikobaktera a nato som sa liecila o mesiac mam ist na kontrolu.s krvy mi zistily ze mi chyba nejaky homon.tak so zacala brat antikoncepciu a stale nic.mam navyse dost velke problemy s jedenim niekedy nejem aj 5 dni.doktorka mi povedala ze to mam stoho.a ked sa snazim jest tak je to to iste.tak neviem asi prechadzam neskorou pubertou
no to je ten bacil o ktorom som pisala- helikobakter...jedna z mojich kamosiek sa z toho dostala za pol roka...ta druha sa lieci doteraz...
v kazdom pripade to suvisi zo zaludkom...skus tu ocistnu kuru...a mozno by ti pomohlo more...slnko a morska slana voda je na vela koznych chorob...
...takze - k moru, a jest len zeleninku - ovocie... no a prinajmensom pri mori zabudnes na problemy 🙂 🙂 🙂
PS; aj mne by sa zislo...
s manzelom sme vcera rozmyslali ze by sme predsa na dovolenku isli tak uvidime.chystam sa nabuducy tyzden na 7 dnovu kuru nera.sice sa pri tom nemoze jest ale to mne nevadi.mozno mi to pomoze.

@kacickah Skús mrknúť sem, prípadne sa popýtaj: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/mate-skusenosti-s-liekom-roaccutane/