icon

Mám problém s duchmi v novom dome?

lucia190
5. sep 2024

Ahojte v januári sme kúpili starší dom do polky apríla sme ho prerabali. Posledný aprílový týždeň sme sa do domu nasťahovali. Prvé dva týždne bolo všetko v poriadku. Začiatkom tretieho týždňa občas niečo v noci buchlo v kuchyni o mesiac neskôr manžel počul pred izbou za dverami sa rozprávať v noci dve ženy. Chvíľu bol pokoj pred večerom v noci som ja počula v spálni čudné zvuky a včera v noci sa mi na spálni otvorili same dvere.

Strana
z6
lucia190
autor
17. okt 2024

Ahojte ďakujem všetkým za rady doma máme konečne pokojne noci

krasolienka1
17. okt 2024

@lucia190 čo pomohlo

lucia190
autor
17. okt 2024

@krasolienka1 ahoj každý deň za pálená šalvia Hromnične sviečky vysvetlenie kňazom a dala som na 10 omši za duše

krasolienka1
17. okt 2024

@lucia190 tak To som rada že sa to podarilo
Ja som z takých veci 💩💩
Aj keď niekto zomrel v rodine som sa bála či sa niečo diať nebude ale chvalabohu nič
Ja mám zas sny také že viem že sa niečo v blízkej dome stane
Neviem si predstaviť také niečo prežívať
Prajem vám aby sa vám pekne bývalo a mali len pekne zážitky

barbor83
17. okt 2024

Pozerala sim to, posielam diagnostiku:
V energetickom poli na uvedenej adrese je 5 usadlych duši ,entity, negatívna a čierna energia, démonická bytosť
Všetko čo som písala odoberá energiu všetkým čo tam žijú. Ovplyvňuje to myšlienky, náladu, spanok
Ak máte otázky kľudne píšte ( toto bol vysledok diagnostiky 1 pani) v byte mojej mamy ktora uz nezije..moj syn tam nedokazal byt a ja som sa tam citila velmi zle... ta pani to robi aj na dialku mam na nu fb kontakt iny pytali cez 300€ tato to dala za 50€ pisem narovinu, odkedy sa to udialo a vycistilo je tam brat ovela spokojnejsi..mizli mu veci, vselijake cuda sa diali a bol ozaj velmi unaveny...takze ano da sa aj takto aj bol byt knazom vysvieteny aj pravidelne posvietenou vodou cisteny..zial nepomohlo..pomohla az pani, co duse odviedla boli tam cez 20 rokov ( ano este pred nasim nastahovanim sa) ale teda krestania to beru ako nejake " porobenie" ci co mi bolo povedane ale ak dobre porobila tak ozaj tym nazorom nechapem... ( sama.mam 3 deti) a nemohla som do toho bytu ani vojst...najmladsi strasne plakal a nechcel dnu opakoval prec, prec....takze deti to citia najviac.este su ciste dusicky

alkamalka
17. okt 2024

@lucia190 okrem tej šalvie..to naozaj netreba, si dobre urobila tie omše sú najviac za zomrelých, vysvätit dom je tiež potrebné aspoň raz za rok na
3 Kráľov sa davaju väčšinou 🙂

Strana
z6