Mám problém s kupujúcou
Dobry den mamicky, budem rada ak mi pomozete. Zacnem od zaciatku, predala som jednej mamicke na dobierku topanocky - sandalky next s visackou. Pani sa pytala lne na podrazku ci je pevne, napisala som, ze ano. V inzerate som mala, ze topanoky maju taku a taku vonkajsiu a vnutornu dlzku. V podmienkach mam ze tovar spat neberiem, pretoze aj ja mam 100 chuti viackrat tu zakupeny tovar vratit ale to takto nefunguje... Pani sa mi vyhraza, ze som jej predala poskodene topanky, pretoze nejde o standard velkost ale ona asi nepozna next, kde nejde o slov.velkost.
Toto je text interatu:
uplne nove, nestihli sme vynosit, C4
Vnutorna ma 12.5cm.
Vonkajsia 13cm
Su s pevnou podrazkou
Zena sa mi vyhraza sudom a inspekciou obchodnou a SOI, pretoze mi ich poslala na dobierku spat a ja som ich neprebrala, pretoze som ich predala uplne nove a bez vady, cize som mala ciste svedomie. Admin mi odpisal, ze ak som predala tovar taky aky som mala v inzerate nemam co riesit ale ona ma napada, ze som ju ako z pohladu ochrany spotrebitela neupozornila na to, ze tovar je poskodeny tym, ze nejde o standard velkost - C4 je oznacenie pre next, absolutne nerozumiem.
Chce ma navstivit doma ako pisala a ist ma "udat".
Stretli ste sa uz s takou milou zenou aj vy???
tu su fotky POSKODENYCH topanok

@zajkka no, hodinky aj e-shopy posielaju postou, ja sama som hodinky kupovala aj cez sukromny predaj niekolkokrat a vzdy prisli v poriadku - zabalene v bublinkovej folii, v krabicke vylozenej papierom… nie je dôvod, aby sa im takto zabalenym nieco stalo.
takze ak boli zabalene dobre, pani len vymysla a to vyhrazanie sa sudkynou si moze dat zaramovat a na policii pri sume 50 e nepochodi. Taktiez vam zrejme nepredlozi doklad o predpokladanej cene opravy hodiniek, pretoze taky mat nemoze.
ale je to stale len tvrdenie proti tvrdeniu - vy nemozete preukazat, ze hodinky boli pred odoslanim funkcne, ona nemoze preukazat, ze hodinky neposkodila sama. jedine, ze by bola schopna preukazat, ze hodinky sa pre nedosledne balenie mohli pri preprave poskodit, potom tahate za kratsi koniec.
Osobne by som skusila navrhnut ciastocnu financnu kompenzaciu.
@janulienkamm katastrofa...no nie?a nakupujúce si možu pískat...no ja by jej daal,krave jednej.Ked sa jej nieco nezavidí,moze poslat na na klady predavajucej spat.To nech si tie primitívky idu kupovat do obchodov a drahych butikov ☹ .....a adminovia aby mali pokoj to riesia takto...no pekne 😠 ☹ 😒 😝 🤐 🙄
dobry den, chcem sa opytat, predavala som jednej pani kabatik .. bol velkosti M, no pani sa stazuje ze jej nesedi velkost a vraj ani kabatik nieje taky ako v inzerate no ja som poslala presne taky kabatik ako som dala na fotku .. no stazovala sa a stazovala ze na mna posle policiu ze som ju oklamala, proste nevedela som uz ako mam argumentovat na tie nezmysli ktore pisala len aby kabat vratila, ja som kabat samozrejme s5 vziat nechcela, ja nemozem zato ze jej kabat nesedi, ja som chcela kabatik predat a velkostne sedel na cislo ktore som napisala.. proste som s nou prestala komunikovat. dnes mi zvoni telefon dvihnem a ohlasi sa mi policia ze mali staznost od danej pani ze dostala kabat inej velkosti a znacky a ze potrebuju aby som sa k danej situacii vyjadrila .. no ja nerozumiem preco, ked som poslala kabat ktory som inzerovala a normalne som slecne vsetko povedala o nom .. neviem co mam robit, maily som pomazala podaci listok mam, ale je to tvrdenie proti tvrdeniu.. prosim poradte mi lebo s takouto kupujucou som sa fakt este nestretla a pritom vecicky predavam uz dlho ..
@katkaa222 A TO NORMALNE POJDES NA VYSLUCH,

Dobry vecer,potrebujem surne poradit.Predala som hodinky samozrejme original jednej pani,aj sme spolu volali,a navrhla som jej aj tu moznost,ze osobny odber,nech si ich pozrie,povedala,ze poslat.Tak som jej ich poslala a pisala mi asi takto...haloooooo hodinky nejdu,bola som u hodinara, oprava 120 eur,tak ze mi ich chce vratit.Podla mna to bola blbost posielat postou,lebo tam urcite robia stymi balikmi kadeco a ona sa mi teraz vyhraza policiou ,ze uz ide na policiu a chce naspat 50 eur za dolce gabbana hodinkami....co mam robit?lebo mi neustale pise,ze pride a ze uvidim,ze ma sestru sudkinu.... prosim poradte ako sa zachovat