Mám strach ísť do práce
Dobrý deň žienky.Ani neviem kde začať .Moje stavy sa začali asi v dobe ,keď to na mna bolo vela.Praca ,vysoke naroky a tempo+rodinne problemy , kazdej strany a milion veci a situaci este dotoho.
Stavy asi take ,ze rano niekolkokrat na wc ked som sa zmohla ist do prace konecne ,nocne budenie ,nedospatie ,z noci napatie,nervozita,uzkosť, unava,samozrejme z toho to zle travenie ,cize som aj schudla.Vsetko to vyvrcholilo zrejme z toho ,ze som stale potlačovala seba a svoje pocity.Brala som rozne lieky na travenie ale to nieje vyhra.Som rozhodnuta dať vypoveď.Uz nevladzem takto fungovať.Mala som odsledovane ,ze pocas dovolenky a hlavne v stave korony mi nic nebolo len to trvalo dokym travenie nabehlo spravne.Samozrejeme som si pobehala aj vysetrenia.Tam sa nic nevyriesilo.Cize to je psychicke.Ja vas prosim o radu ak poznate dobreho psychologa cez internet co by ma trosku naviedol alebo ako by ste postupovali.Nevladzem uz zit v takomto stave .Ma to dopad asi na vsetko v mojom zivote..Bojim sa aby nieco nezostalo zablokovane a mala by som problem z toho aj v novej praci co dufam nie .😞.Ďakujem
@juliet86 ďakujem 💗 aj ked trocha som v otaznikoch skrz korony ..ale nestoji to zato prist o zdravie
@daisylucky napisem ti ak môžem

Jaj a ešte som zabudla, teraz veľa psychoterapeut ov začalo robiť sedenia cez Skype kvôli korone, aj ja tak mávam.