Mám ukončiť autoškolu?
Ahojte robím si autoškolu na klasik manuál už mám za sebou 3 jazdy v premávke. Inštruktor skvelý, snaží sa všetko vysvetliť tak aby som tomu pochopila. Nejazdim absolútne že zle no môj problém je že vždy sa zaseknem na 2-3 sekundách a čakám. Keď dávam prednosť v jazde protiidúcim napríklad keď ide auto jedno tak ja úplne zabrzdim a zaradim 1ku čo nemusím pretože on na tých 10metrov prejde rýchlo. No problém je že ja čakám pokiaľ prejde úplne a až potom sa rozbieham na 1ke. A niekedy mám pocit pri hustej premávke že, do niekoho vrazim lebo stále mi inštruktor hovorí že mám ísť na stred po svojom pruhu no keď vidím auta tak idem viac doprava. Čo robiť ukončiť to ?
Nie, normálne pokračuj, nerobíš nič extra zle. To sú len drobnosti, čo sa doladia. Mne dnes zdochol trikrát motor, to je podľa mňa horšie. Ale tak ja som bola prvýkrát.
Vydrž, praxou sa to zlepší, budeš si istejšie
3 jazdy v premávke, to si na úplnom začiatku
Ďakujem vám za podporu. Nechcem ísť na automat zbytočne
3 jazdy 😆😆😆veď len začínaš a radšej byt opatrný šofér, ktorý má rešpekt ako sa hrať na majstra sveta a dupat na plyn
Len pekne pokračuj, získaš viac skúsenosti a prax a aj odvahu
🍀🍀🍀
Máš pravdu, urob VP na manuál, Potom môžeš šoférovať automat bez problémov
AK by si urobila autoškolu na automate, nedostaneš VP na manuál.
Vydrzat, neskor to pojde lepsie.
Úplne v pohode pokračuj ďalej, keby si videla mňa ako som začínala v autoškole 😀 aj inštruktor mal strach ... Ja tiež koľko krát čakám a rozbieham sa na 1. Radšej byť opatrná, však niektorí jazdia ako šialení.
Výdrž a nikdy nech ta už nenapadne blbost o skonceni! Ja som skončila pre blbosti a ľutujem veľmi. Vodca je úžasná vec. Praxou budeš ešte profil neboj 🙂
Mna vyhodil policajt z prvej skusky. Nevedela som zaparkovat do L….dnes mam 5m suv kravu a parkujem najradsej vsade do L s prstom v nose. 😅 vzchop sa, tresni po stole v zmysle “mna tu nejaka tretia jazda nezlomi!” zapni si pas a hor sa do premavky
Vydrž, to chce len prax. To pôjde, uvidíš.
A hlavne keď dostaneš vodičák, tak hneď začni jazdiť.
Ja rozmýšľam nad automatom iba vodičak máte niekto skúsenosť?
No čosi že skončiť 🙈😀 veď si na úplnom začiatku. Je to o praxi a skúšaní. Keď si tretíkrát v živote písala tiež si už vedela skvelo písať? Nie. Rovnako pri tretej jazde v aute je prirodzené, že ešte nebudeš vedieť skvelo šoférovať. 🙂 Daj tomu čas a hlavne prax, všetko príde postupne. Ja si pamätám, ako bolo pre mňa hrozne ťažké zautomatizovat všetky tie pohyby, že teraz stlačiť spojku, teraz preradiť, pustiť spojku, pridať plyn a popri Tom všetkom ovládať volant a ešte dokonca sledovať cestu! 😀 No prvé jazdy som mala pocit, že je to extrémne náročné a moje reakcie boli mega spomalené :D ... Ale postupne sa to dostane do rúk, nôh, mozgu a dnes mám najazdené tisícky kilometrov ;) ... Nič sa neboj, len smelo do toho, to zvládneš ;)
Čo si. Za takú blbosť skončiť. Všetko chce prax a poriadne sa rozjazdíš aj tak len časom.
Ďakujem vsetkym
Nikto učený z neba nespadol
Základ je dobrý inštruktor
Ja som mala veľmi zlú inštruktorku zároveň majiteľku autoškoly ktorá ma úmyselne stresovala chodila som nervózna prepotena s ňou na jazdy a dala som
Netreba sa báť kľud , na to si tam aby si sa naučila
Smelo do toho získaš prax a bude dobre
Hlavne sleduj tabuly počúvaj inštruktora
Dáš to len si viac ver
Je to len v hlave. To sa poddá. Ja som sa modlila, len aby som neostala stať v kopci. Držím palce
Nesranduj, že ukončiť. Veď časom ti to pôjde lepšie a lepšie. Určite to všetko zvládneš, myslí na to, ako budeš sebestačná a nebudeš odkázaná na nikoho, aby ťa niekam odviezol. Potom už len sa dnes a ideeeeees 😉👍. Držím ti palce a veľa šťastných kilometrov želám 😍
Ahoj, mne išla autoškola veľmi zle. Robila som si ju pri dvoch malých deťoch krátko po pôrode. Bála som sa, nevedela som v rýchlosti rozlíšiť pravú a ľavú stranu. Raz som zostala stáť lebo v protismere išiel autobus 🤦. Pri jazde a radení som sa nesústredila na premávku, ale kukala som si na ruky a nohy 😫. Ja som mala inak nahovno inštruktora, len na mňa reval a bola som z neho v kŕči. Zmenila som autoškolu, kde boli super ľudia a nemala som z nich nervy, mala som navyše kondičné jazdy a skúšky som dala na výbornú. Testy na 100 bodov, aj cvičisko a jazdu.Vidíš nevzdala som to a bolo to veľmi zlé....proste som pri deťoch potrebovala jazdiť a nebyť závislá na mužovi. Predtým to bolo nepredstaviteľné, že by som to zvládla . Teraz mám vlastné auto a jazdím. Akurát som si zaobstarala automat, nejazdím na manual. Je to jednoduchšie, môžem sa viac sústrediť na premávku. Ja som vystresovaná za volantom ešte niekedy aj teraz, hlavne z vodičov okolo, keď sa na mňa lepia 🤷. Ale s každou jazdou je to lepšie. A jazdím sama, aby ma nikto nestresoval vedľa. Nikdy nič nevzdávaj a výsledok sa dostaví. ❤️
Po tretej jazde to chceš vzdať??? Práve to je dobre že si taka opatrná. Nevzdávaj to
Počula som od jedného chlapa, vraj je štatistika, že ženy jazdia viac napravo vozovky lebo sa boja stretu s inými autami. Neviem ako jazdim...ale asi nebudeš jediná.
Vodičák je boj na dlhú trať a oplatí sa.
Pokračuj. 👍
Nevzdavaj sa... tiez som mala pred 2 rokmi kadejake myslienky, skor z toho ze instruktorka menila si jazdy ako chcela.. tak som si nevedela nikdy nic naplanovat. Ale nechcela som to nechat tak.. tiez mi to bohvieako neslo zo zaciatku.. potom uz pohoda a teraz zas jazdim na automate a to je uplna pohoda. Rada soferujem a teda uz vyse 2 rokov. 🙂
Určite to nevzdávaj. Moje prvé jazdy v autoškole boli des a hrôza. Tiež som po dákej tretej/štvrtej prišla domov s revom, že končím, že vôbec neviem co robím, ohrozujem ostatných a neviem, čo všetko. Mala som okolo seba super ľudí, čo ma povzbudili. Po cca polovici jazd sa to začalo lámať k lepšiemu. Skúšky som nakoniec dala na prvý sup a ešte ma dal policajt ostatným ako príklad na cvicisku a aj po jazde. Všetko je to len cvik a veľa trpezlivosti. Aj potom ako dostaneš vodicak to bude trvať stovky možno až tisícky kilometrov, kým sa skutočne výjazdis a budeš skutočne pokojná za volantom. Je to úplne prirodzené, prešli sme si tým mnohé. Základ je nejazdit s inštruktorom a potom neskor ani iným spolujazdcom (partner, rodic...), ktorý ťa viac stresuje než tí pomáha.
A ty si myslis,ze v autoskole jazdia vsetci bezchybne od prvej jazdy? Vsak preto sa to vola autoSKOLA,ze sa to ucis.

Čím viac praxe, tým lepšie to pôjde, budeš smelsua a budeš zabehnuta. Po 3 hodinách jazdy jasne ze nebudeš vedieť všetko dokonale. Ani po skúške nebudeš vedieť všetko dokonale. To len jazdiť s jazdiť a so stovkami kilometrov to postupne príde.