icon

Mám uňho ešte šancu?

24. nov 2019

Ahojte,
priateľ sa so mnou po roku rozišiel pretože ma už nemiluje. Posledný mesiac som si to začala všímať, necitila som z neho tú lásku čo kedysi a ako hlúpa som sa tvárila, že je všetko v poriadku namiesto toho aby som sa s ním porozprávala. Ja si myslím, že aj napriek tomu čo povedal stále nejaké city ku mne prechováva. Mam pocit, že ma od seba len chce odohnať a neviem prísť na to prečo, sám sa mi s tým priznal. Keď sme sa rozchádzali plakal aj on, aj keď to unho nie je zvykom a nikdy predo mnou dovtedy neplakal. Možno si to len nahováram, ale čo ak si tým, čo povedal stále nie je istý a je za tým niečo iné? (Na 100% som si istá, že ma nepodvadza) Chcem ho získať späť- nie preto, lebo bez neho nedokážem žiť, ale preto, lebo si myslím, že keby to riešime hneď od začiatku a nie až keď sa to už nedalo zachrániť, tak sme stále mohli byť spolu. Možno bola chyba aj v tom, že sme spolu boli každý deň a nemali čas sami na seba. Keď sme spolu začali chodiť stretávali sme sa 3krat do týždňa, on mal čas na bicykel, ja na kamaratov a oveľa viac sme si vážili, keď sme mohli byť spolu. Viac ľudí mi povedalo, že im pripomíname takých “starych manželov” alebo súrodencov. Keďže sú spolu denno-denne lezú si na nervy a často sa hádajú, ale aj tak sa nadovšetko milujú.
Čakám odpovede typu že nemám žiadnu hrdosť, nevážim si sama seba, som sebecka a pod. a uvedomujem si, že sa možno budem snažiť zbytočne, ale za skúšku nič nedam a určite chcem dať tomu najprv čas kým si obaja usporiadame myšlienky a rozhodneme sa, čo vlastne chceme.
Ďakujem vopred za pomoc.

Strana
z2
autor
24. nov 2019

@lucyluv aj mna to napadlo, preto som sa ho to narovinu spýtala, ale povedal že nie. Verím mu, nemám dôvod mu neveriť, nikdy by mi neklamal..

autor
24. nov 2019

@kikaaa444 neprosím ho to a už sa mu ani nevnucujem dám tomu čas

kikaaa444
24. nov 2019

Si ešte veľmi mladá .ale ich stretneš neboj . Chapem že tento je momentálne pre teba stredom vesmíru ale takto vzťahy nefungujú . Nemôžeš vzťah porovnávať so vzťahom brat a sestra ktorí si lezú na nervy . Navyše rok je ešte veľmi krátky čas aby sa akoze z ponorky “ odmiloval “ . Po ročnom vzťahu by ste mali mat ešte motýliky v bruchu . A keby ste aj spolu boli 10 rokov , a liezli si na nervy nikdy sa to nerieši takto že “ už ta nemilujem “ lebo sme spolu dlho . Proste v tom bude iný dovod . Zrejme sa s tebou nudí . Alebo proste chce byt sam . Ak je v tvojom veku nič perspektívne by som od takého vzťahu neočakávala , stále je to skoro podľa mna na vážny vzťah . Tiež som sa s ex rozišla po 2 rokoch , plakala som , mala som 22 , chcela som byt len s nim deti svadba atd a až teraz keď som staršia a mám naozaj poriadny vzťah si uvedomujem že ako som mohla takto rozmýšľať veď som bola ešte úplne decko . Hlavu hore a netráp sa, nečakaj naňho a hlavne ho nepros o lásku 🙏🏼 Velka rada do života , ja som sa tiež ako mladá takto ponižovala a celu situáciu to len zhoršilo lebo chlap pochopil že ho prijmem za každých okolnosti a tympadom bol on na koni

bielavlcica
24. nov 2019

Nikdy nie je neskoro. Podla mna zivis v sebe nadej ktora uz davno vyhasla. My sme chodili stale von napriklad vecer pred spanim sme sli na vychadzku tam sme sa pohupali,povypravali o vela veciach a isli domov spat. Pokial sa on nechce vypravat nespravis s tym nic. Podla mna ten ,,vztah" nema ani zmysel

kittykat22
24. nov 2019

Potom nam napis, ako si dopadla.

babina_33
26. nov 2019

Toto veru je to najhorsie @bielavlcica a fakt, ze to mnohe robime, ze dufame v nieco sco sa nestane a zivime nadej, ktora uz proste nie je.
Ale neviem preco si to robime, preco si ublizujeme este viacej :/

autor
26. nov 2019

@kittykat22 Zacali sme si pisat, chvilu to aj vyzera, ze by ma aj chcel spat a potom napise nieco co zas vyzera ako keby uz so mnou nechce nic mat spolocne

kittykat22
27. nov 2019

☹️ tak ako som ti radila skor. Napis mu, ze mas zaujem sa dat dohromady, ze by si chcela spravit nejake zmeny, a ci by to nechcel skusit. Jedine co ti moze napisat je nie. A ked napise nie, tak je cas pohnut sa dalej. Ono pokial nema zaujem, tak to nie je pre teba ten spravny partner. Pretoze ten spravny by ta nenechal odist 🙂

Strana
z2