icon

Mám vôbec šancu nájsť si manžela?

bielavlcica
31. okt 2019

Snazim sa zvladnut ten rozchod lenze chyba mi niekto ku komu sa mozem peitulit necha ma vyrozpravat a bude ma mat rad aj kvoli mojim chybam. Ze ked budem smutna rozosmeje ma a nebude mi nadavat ze som nenormalna a blba. Bude ma lubit, bude vediet kedy mam meniny a narodeniny a bude si ma chciet vziat ci ozaj nemam pravo na kusok stastia? Pomaham ludom ale ja nemozem najst nikoho k sebe. Problem je ze neviem kde hladat. Von moc nechodim do fitka sa hanbim. Ked si z niekim pisem je somnou tazka komunikacia lebo uz nikomu neverim. Navyse ja pritahujem len zufale existencie. Ked mne sa paci nejaky chalan on nechce mna ja ked sa niekomu pacim nie je to zas moj typ. S terajsim byvalym som si rozumela a navyse bol fesak. No teraz neviem co dalej. Chcem muza chcem svadbu velmi sa tuzim vydat ale mam uz moc rokov a mam zase vkladat nadej do dalsieho vztahu ktory nevide? Ja som svadbou priam posadnuta chcem sa konecne vydat ja jedina nemam partnera a buduceho manzela. Strasne kazdej tu zavidim ktora napise,ze sa ide vydavat a ja som zas na ocot :(

Strana
z2
majka99999
1. nov 2019

@bielavlcica poucenie, nic v cudzom byte nehlasit na seba, nekupovat partnerovi notebook/pracku/nabytok/auto na splatky, ja by som to isla zrusit. ja som platila internet v byte, kde som mala podnajom, potom som sa odstahovala, ale teda platit som musela, lebo to bolo na moje meno. nastastie to boli len nejake 3 mesiace, tak som zaplatila asi 40 eur navyse, isla som to zrusit, lebo bola mesiac vypovedna doba, aj ked mi koncil o 3 mesiace. pokuta vtedy bola nejakych 200+, preniest sa to sice dalo, ale kedze ten internet nebol az taky spolahlivy, tak do bytu sme si dali ineho operatora. porovnaj si, ci viacej zaplatis na splatkach alebo tych 99 eur. potom zvaz, ci chces platit internet svojmu byvalemu. ja by som sla a router si vzala so sebou, neviem, ci este mas pristup. ja som si vtedy router vzala, kedze aj ostatne 2 baby sa stahovali v tom case, ako ja a cudzim som to nechcela nechavat.

lilitela
1. nov 2019

@bielavlcica Zaciatky su tazke, vo vsetkom, aj zmena v praci... mozno potrebujes aj taketo zmeny (pracu), trochu stresu v inej oblasti - bud ta to polozi, alebo naopak, konecne presmerujes pozornost inde, na ine problemy.
Nechodis von, a ani do fitka - tak to zmen, vyber si nieco, co ti je aspon trosku po voli. Mala prechdzka po nakupnom centre, alebo na hriby ti neuskodi, ani ked ta to nebavi. Do fitka naozaj nemusis. Pozri si nejake akcie v okoli a vyber sa sama - hody, vinobrania, vystavy, muzea. Halloweenske noci, divadlo... najst nejaky lahky konicek, nepises ci si doma sed, sportovy typ, a pod - bicykel, beh. Chod vencit psa do utulku, chod pomoct do charity. Pohladaj si inzeraty na starostlivost o deti, ci nieco ine, brigada - proste vypln cas. Nad dalsimi vztahmi teraz nerozmyslaj, nelutuj sa, ani nestracaj nadej -to sa vyriesi casom samo. Ale nesed doma, lebo sa nic neudeje.

sense
1. nov 2019

@bielavlcica zober si ho so sebou.a internet prehlas adresu na adresu kde byvas

bielavlcica
autor
1. nov 2019

@sense ale ja u seba internet mam navyse ten byt sa bude predavat a popravde neviem ako to riesit vyvalit teraz 99 eur aby som to vyplatila mi pride blbost kebyze sa to da prepisat v pohode ja som myslela ze im staci vratit ruter

sense
1. nov 2019

@bielavlcica ja by aom mu ale rooter nenechala ak ti je to moc vyplatit maraz tak.plat mesacne ale maj ho doma...

deti95060810
1. nov 2019

no vidíš a ja som vždy mala v živote šťastie na "blbov" čo svadbu chceli...nikdy som o to nestála, vydala som sa prvý krát len preto že som ostala tehotná a moja mama stále rumázgala že čo teraz čo povedia nato všetko ľudia a susedia....Vydaj stál samozrejme za figu.. bol fešák, aj bohatá rodina - len sme si vôbec nesadli povahovo...

deti95060810
1. nov 2019

šancu? samozrejme že máš....starí ľudia tvrdili, že partnera si máme hľadať v kostole, v divadle alebo v práci...
ja poznám toľko starších mužov čo nevedia nájsť partnerku....

veronikaszabova
1. nov 2019

@bielavlcica ved zmluvu si podpisovala ty, tak si snad vedela na aku dobu mas viazanost a ze to nejde len tak lahko zrusit.
Teraz to musis hold splatit.

andrea_82
Autor odpoveď zmazal
hrajka
3. nov 2019

@bielavlcica ahoj mam znameho co hlada priatelku

madames
6. júl 2020

33 rokov... ty si mladica pocuvaj, nechapem tu depku, cely zivot pred sebou👍

veronikaszabova
6. júl 2020

@madames uz nema ucet na MK, admini jej ho zrusili