Mám záľubu v rybolove
Som žena a ľúbim chytať ryby s mužom mame toto rovnaké hobbi aj detí to baví svokra ma ohovára že od kedy ženy chytajú ryby pritom mám veľa známi h kamarátok co tak isto chytajú mne sato laci som v prírode počúvam vtáčiky opekáme pri tom varíme guláš stanujeme chytíme aj rybku 🎣deti sa tešia neviem co je na tom zlé
Po navrate domov skontroluj, ci ta neuhryzol kliest ... a to je asi tak vsetko, ostatne mozes pokojne ignorovat.
S tvoja otázka je?
@klarissa25 že čo je na tom zlé že som žena a chodím na ryby
Nic na tom nie je zle.vzdy lepsie akoby si sedela v krcme...vobec nikoho nepocuvaj, je to tvoj zivot, rob si co chces.
Nic vsak rob co ta bavi, a co je na tom, ze ja milujem tuningove porobene auta a chodim na zrazy vsak nech si robi kazdy co chce, ostatni ma netrapia co je zenske a co je muzske
Ved rob, co ta bavi. Iba ovce chcu vždy zapadnut do šablony.
Nic na tom neni, svokra zavidi, ze si nezavisla zena aka by aj ona isto chcela byt, lenze nemoze no.
vždy ked sa zeny daju na rybolov, alebo na hokejove zapasy alebo na nejaku zalubu ktoru ma ich muž, nemozem si pomocť ale príde mi to tak, že akože "vypestovali si tiez tú zálubu" v zálube ich manželov, pri ktorých možno zvykli vypadnuť z domu a namiesto zakazovania sa prekonali a presvedčili samu seba, že je to tiez ich zaluba a budu chodiť s manželmi :D ja by som dopriala a aj doprajem chlapovi svoju zalubu a slobodu. ale to su naozaj len take moje "deep thoughts"
Dúfam že svokra ani nechce aby ste jej niekedy doniesli rybu z rybačky keď robíš niečo tak strašné 😅
Nič natom nieje. Neviem odkedy je rybolov mužský šport a vôbec.. nepoznám mužský šport, všetky sú aj pre mužov aj pre ženy. Jedným uchom dnu a druhým von

a?