Mama ma nemá rada
Ahoj, mám 14 rokov a chcem sa niekomu vyrozprávať (Nie nevymýšlam si takže ak chcete rýpať tak choďte inam). Mama ma každý deň len poňižuje, priateľov nemám a s otcom nebývam. Keď každý deň mama príde z práce, začne rýpať. Nikdy ma nepochválila za to čo som urobila, skôr mi nadávala za to čo nie. Vraj som "Sprostá piča čo nič nerobí". Dnes mi povedala že ak by bola v mojom veku tak by sa so mnou nikdy nekamarátila pretože som "hrozne jebnutá" a že chápe že sa so mnou nikto nechce baviť. Ako haló? Toto ma dorazilo, mala som slzy v očiach. Keď niečo stratí, zvalí to na mňa aj keď s tým nemám nič spoločné. Môžem povedať že ju nemám rada, ani ona mňa. Neviem čo mám robiť, hrozne mi zhadzuje sebavedomie.
@karolinakr Nie to nie, ja mam život rada nikdy by som si nechcela vziať život
@karolinakr No ono niesom moc veriaca 😅
nemyslim si ze pomoze rozhovor ..skor jedine dobre si premysliet ako sa osamostatnit ..ked uz ti to vek dovoli a mozno ked uz nebudes s nou pod jednou strechou tak si ten "sok" uvedomi ale je dost mozne ze ani nie...treba ratat aj s tym ...mysli na seba a zariad sa tak aby si mohla fungovat sama a byt v pohode aj tej psychickej ..
@karolinakr pri kazdom nie, u nas nie sú, iba erko, ale asi tam by mohla ist. Nevadi, ze nie si veriaca.
...tvoja mama musi byt velmi nestastna ☹ skoda ze sa nevie ovladat a tebe tym takto ublizi. Jej sa ulavi ked na teba nakrici a tebe ublizi, pritom nie si pricina jej smutku, starosti,... Ale urcite ta mama lubi, len skoda toho ze sa nevie ovladat. Nie raz sa ma moja dcera spytala ci ju lubim, vzdy ma tato otazka strasne zabolela ☹ Ma 8 a mysli si ze ju nelubim ked jej nejde matika, niekedy pri nej ozaj stracam nervy, aj pokricim po nej ☹ Ja to beriem ako moje zlyhanie, ze vobec musi chudatko rozmyslat nad takou vecou ci ju mama lubi. Milujem ju a stale jej to pripominam, ze aj ked sa na nu niekedy nahnevam, aj ked pokricim stale ju lubim a vzdy tu pre nu budem. Verim tomu ze je to aj vo vasom vztahu podobne, ze mama to tak nemysli, lubi ta, boji sa o teba, je rada ze ta ma, ze si s nou...
Ahoj poradim ti, skus sa maminy spytat,ze ci nepotrebuje pomoct...skus jej pomoct vyvesat pradlo, utriet riad, prach, a take veci ktore dokazes spravit...urcite musi byt riadny uzlik nervov ,ked ti dokaze povedat az taketo skarede veci...asi je celkovo nestastna zo zivotom...mozno ta mala skoro, mozno ta mala sama a teraz to na nu dolieha...s tebou to asi naozaj ako s osonou nema nic spolocne...proste potrebuje vypustit paru a ked jej si po ruke schytas to ty...ale treba si uvedomit,ze ti dala zivot, ze si pre nu urcita zodpovednost , tak jej to skusat co najviac odlahcit..skus sa dobre ucit, snazit sa pomoct, aby ta videla robit aj dobre veci, nie len napr sediet pri telke a telefone...myslim,ze z toho maju teraz rodicia asi najviac nervy...vies my ked sme boli mali,tak sme boli od rana do vecera vonku...malokto sedel doma... A kto sedel doma tak si plietol naramky, cital knihu, skakal gumu...hocico ale nebol stale vo virtualnom svete...takze neber to osobne a skus jej co najviac pomahat...ahoj drz sa😊a este jedna rada, sameraj sa na seba, na svoj zivot,skus ho pevne uhopit do ruk, a skus sa dostat napr.na vs, a odist do zahranicia, alebo si najst tu dobrj pracu ktora ta bavi...poradim to vsak nehladaj utechu u chlapcov,lebo ostanes tehotna a potom si skoncila...takze v ziadnom pripade nezacni chlapcami...ale zacni skolou a studovanim...
@miriam11 Úprimne sme sa ešte nerozprávali. A je síce pravda že som stále skoro na mobile a neplním si povinnosti
podla mna sa to jej spravanie moze ospravedlnit jedine ak je psychicky chora ... ale ak nie tak proste ajkeby si bola s prepacenim fetacka takto sa matka k dietatu nesprava ani mu nepovie take veci ako tvoja tebe .. nieje problem v tebe podla mna ale v nej .. ale to je len moj nazor ..realne ty vies ako si zijete ..
Ozaj máš 14? Lebo tvoj štýl písania mi nesedi
@zdrsjsjiwwi tvoja mama nemá rada teba,čo je smutné,ale ani seba.Keď začne mať rada seba,začne ťa mať rada.Lebo podľa toho,čo tu píšeš si jej na príťaž a preto ťa uráža.Ona nemá vysporiadané svoje vnútorné problémy.Mamke treba psychológa.P.S.Isto máš iba 14?
@gabrielikta Ano. Len keď píšem na internet,tak sa snažím písať tak normálne aby sa môj "príbeh" dal poriadne pochopiť a aby neboli žiadne nedorozumenia