icon

Mama odmieta môjho priateľa.

emilia456
28. jan 2020

Dobry den, alebo skor ahojte ,ak mozem.... mam 17 rokov, tento rok v novembri budem mat 18. Mam pristela 3 roky, byva v tej istej dedine pri BB ako ja. Par krat sme sa od seba odlucili ale aj tak sme spolu. Mozem povedat ze nie som nezodpovedna, dobre znamky v skole, v domacnosti pomaham ako sa da. no prisiel cas kedy by sme chceli s priatelom spat pri sebe. Samozrejme dnes som sa to opytala mojej maminy, nedovolila, vraj ked tak tak v obyvacke. Chapem ze sa boji a chrani si ma, ale naozaj? Priatel k nam chodi skoro kazdy den, cez vikend je u nas do 12:00 (vecer) a odide o par domov dalej.... (?!!) uz mi to pride naozaj blbe, mama vie ze spolu zijeme aj po sexualnej stranke, a to chape vraj mam nato vek, samozrejme som zodpovedna v tom zmysle. Ale toto mi naozaj vadi, vraj tomu nechapem a ine veci. Viete mi prosim nejak poradit? uz som zufala..... nechcem sa s nou ani hadat ani podobne veci, ale toto ma naozaj dost stve a mrzi... za kazdu odpoved dakujem 🙂

0silvia0
28. jan 2020

@emilia456 ziadnemu rodicovi nie je az take prijemne obchadzat vo vlastnom dome cudzieho cloveka. Niektory rodic to stoleruje viac, niektory menej, ale my tu s tym nic neurobime, toto si musis vykomunikovat s vlastnou matkou...

janka2273
28. jan 2020

@emilia456 píšeš na stránke,kde sú asi v prevahe matky a staršie ženy a pomenej "násťročnych",takže si ani inú odpoveď nemohla dostať 😉
Treba doštudovať a osamostatniť sa a potom môžeš byť s frajerom 24/7 😘

missviolet
28. jan 2020

Myslim ze mas cely zivot na to aby si spavala vedla cloveka ktoreho lubis. Ved si po mature teda prenajmite byt. Mam 26rokov, nemam deti a aj tak suhlasim s vyjadreniami tu. Cudzi clovek obmedzuje sukromie rodiny. Mne by to tiez nebolo po voli. Neboj sa, tolko rokov ta caka, ked vam to vydrzi... co uz je jeden ci dva navyse. Byvas u rodicov, treba ich respektovat. Podla mna je uz mega cool ze matka uplne akceptuje tvoj sexualny zivot.

sara07
28. jan 2020

@emilia456 ale tebe do toho nič nie je , že oni dovolili
tvoja mama má pravo sa riadit podla toho ako ona uzná za vhodné, proste to nedovolí tak to akceptuj ved po tebe nechce nobelu cenu
proste má na to právo
a aký to má vyznam že bude spat 5 metrov v inej izbe v jednom dome ako kde spíš tak to má nejaky ako vyznam alebo vplyv na niečo
ano jasné že sa nuka k spojeniu k sexu, lebo ako normálny dôvod na to aby len spal a ty inde ako logicky nerozumiem
nedup si na svojom, ona zase po tebe až tak šialene nechce a ver že ked spustiš pesničku ale oni to dovolia inde nedosiahneš nič to by si snád mala poznat v tomto svoju maminu
ona nie je povinná robit to čo robia rodičia kamošiek, ona je zodpovedna za teba, ona ta zivý nie oni, a tiež ak je to na dedine ani sa nečudujem, nie každa matka má naladou na drby o svojej dcére

sara07
28. jan 2020

@janka2273 hej môže aj na nervičky jej pôjde😝

basullinka
28. jan 2020

@janka2273 ja som teda neni starsia a ani mama, mam 25 ale pamatam si, ked segrin frajer u nas prespaval. Lenze on byval 400 km od segry, preto to nasi zvladali. Ale pamatam si, ako mama bola z toho unavena.

janka2273
28. jan 2020

@sara07 frajer môže prespať doma u rodičov len na "tajňáša" a ráno zmiznúť skôr,ako sa rodina pobudí😋😂😂😋

@basullinka tak hej,to sa dá ešte pochopiť,ale asi by som ani takéto návštevy nepodporovala🤔určite minimálne,kým sa neukončí stredná škola 😉😘

basullinka
28. jan 2020

@janka2273 ano moja segra bola uz na vyske a kazdy spal inde :D nas drzali rodicia na kratko :D

lubi40
28. jan 2020

@emilia456 v 17 by som to asi nedovolila ani ja. Myslim, ze ked uz budes pracovat, resp. ked pojdes studovat, tak je to trosku ine. Predsa len, si maloleta a mama za teba zodpoveda.
Nemyslim si, ze to mama mysli nejako zle. Skor ta chce chranit...

zuzka1117
28. jan 2020

Ja si tiež myslím že tvoja mamina má pravdu. Skús ju viac rešpektovať , veď bývate blízko seba tak môžete byť spolu dlho do večera. Už len to že si ho vodievas domov je podľa mňa od tvojej maminy dosť veľkorysé.

katkati
28. jan 2020

@lubi40 Dopraj mame aspoň trochu súkromia vo vašom byte. Toleruje ti dosť a ty namiesto toho, aby si jej bola vďačná, máš ďalšie požiadavky. Trochu empatie voci rodičom by neuškodilo. Mladí ľudia, odkázaní na rodičov, ale chceli by žiť ako manželia.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
lintu
28. jan 2020

Ste dvaja mladi, zalubeni ludia. Bolo by dost naivne ocakavat, ze jedneho vecera, ked budete lezat v objati, vam nenapadne zajst aj dalej. To riziko je tam proste vzdy. Je to fakt, s ktorym sa aj napriek slubom mladych pocita. Nie kazdy rodic je v pohode s tym vyjavom pod svojou strechou. Na obycajne spanie (zavriem oci a spim) predsa nepotrebujete zdielat jednu postel. Ak sa chcete v noci spolu rozpravat, prijmite ponuku s gaucom.

ajka0207
28. jan 2020

@emilia456 tak byvas u mamy, platia jej pravidla, moj manzel spal u nasich na gauči, az do kym nebol ozaj manzel, ja som bola v tej dobe uz tehotná. Ak chces spavat s frajerom, odporucam odstahovat sa (ako ja v 18).

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
28. jan 2020

Chápem tiež tvoju mamu. Moja taká nebola a nebolo to dobre... Ja chcem byť ako tvoja mama, ak nie prísnejšia.. 😂😂😂

0silvia0
28. jan 2020

@evamarek77 tak to je samozrejme, ked syn nemal vlastnu izbu, ze si nedovolila. Ak by mal vlastnu izbu a mal by 18 rokov, mozno by ti to neprekazalo.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
28. jan 2020

@evamarek77 co tym myslis, preco by mi mali deti klamat do tvare? 😲
Ja som pisala, ze ak by tvoj syn mal vtedy 18 a mal by svoju vlastnu izbu, mozno by si nebola taka striktna...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
eriksonka1234
28. jan 2020

@emilia456 môj prvý a zároveň posledný partner (manžel), spal u nás 1x po svadbe. Tiež som to vtedy nechapala, ale nič sme nestratili. A tiež som s nim bola od 14 tich.

janka2273
28. jan 2020

@0silvia0 18 rokov predsa neznamená,že si môže robiť čo sa mu zachce 😉hlavne,ked ešte je na strednej ..je to stále decko

0silvia0
28. jan 2020

@janka2273 ja nehovorim, ze si moze robit co chce. Na toto ma kazdy rodic iny nazor. Moja kolegyna dovolila 15 rocnej dcere aby u nej prespaval frajer, to uz bolo pre mna cez ciaru, ale doverovala jej.
Kazdy si snad pozna svoje decko, kazdy ma iny nazor.

erickatt
28. jan 2020

@emilia456 ale ano. Ono je krásne rano sa spolu zobudit. A nemusíte presexovat celu noc, ale mama je asi ešte stará škola.. boji sa ze, preboha predsa keby sa niečo stalo a u nej v dome!!! Skúste ešte chvíľu vydržať,. A sem tam nájsť v Zľavomate víkend niekde.... Inak ja v 35 tich, dve deti rozvedená , našla som si slušného človeka, robotny ako kôň, a tez som bola pre mamu piip , ze naco mi je chlap a spat u nás nemohol...

emilia456
autor
28. jan 2020

@erickatt dakujem konecne niekto kto pochopil 🙂

janka2273
28. jan 2020

@emilia456 je vidieť,že si ešte mladučká 😘😉lebo stále chces,aby niekto pochopil teba,ale ty naše odpovede pochopiť nechceš,či nevieš 🤔pozri sa na to aj očami tvojej mamy,nie len svojími zaľúbenymi😉ja ti plne rozumiem,že chces byť s ním nonstop,ale všetko má svoje hranice a čas...

zuzi0911
28. jan 2020

Ja som sa so svojojim mužom dála dokopy v 15 r.
Do 18 r som mohla byť vonku do 22 00 aj to buď v sobotu, alebo v piatok inak o 20,00 h doma.
K nám chodiť vôbec nemohol, max ma prísť vypytat von 😅. Až po 18 roku už som mohla ist dlhšie von ci prespať mimo domu. No opäť priateľ mohol prísť max na hodinu ku nám. A ked som mala 18 r a 6 m som otehotnela 😂😂. Keďže ešte po pôrode som bývalá u našich tak mohol prísť iba cez víkend na noc. Cez týždeň chodil po robote tak na 1-2h. Keď mala malá 6 m sme sa osamostatnili.
Ja ta chápem, že chceš byť s ním je to normálne, no musíš rešpektovať mamu. Keď sa jej to nepáči tak vydržať. Prežili sme to a neubudlo z nás 😉
Aj keď sa ti zdá, že to máš najhoršie na svete teraz tak snáď zistíš, po mojom príspevku 😂, že to máš vlastne super 😅

benit
28. jan 2020

Ja ta chapem. Ale chap aj mamu. Segra tiez dlho chodila s chalanom a ked bola na vyske, zacal u nasich prespavat. Mama to brala ako obmedzovanie, ze rano vstane v kupelni cudzi chlap. Ani v pyzame prejst, v noci boli dlhsie hore, ze ich budia ked chodia po dome. Vlastne stratili sukromie. Nebon nic ti neutecie, mas kopec casu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená