Mama odmieta môjho priateľa.
Dobry den, alebo skor ahojte ,ak mozem.... mam 17 rokov, tento rok v novembri budem mat 18. Mam pristela 3 roky, byva v tej istej dedine pri BB ako ja. Par krat sme sa od seba odlucili ale aj tak sme spolu. Mozem povedat ze nie som nezodpovedna, dobre znamky v skole, v domacnosti pomaham ako sa da. no prisiel cas kedy by sme chceli s priatelom spat pri sebe. Samozrejme dnes som sa to opytala mojej maminy, nedovolila, vraj ked tak tak v obyvacke. Chapem ze sa boji a chrani si ma, ale naozaj? Priatel k nam chodi skoro kazdy den, cez vikend je u nas do 12:00 (vecer) a odide o par domov dalej.... (?!!) uz mi to pride naozaj blbe, mama vie ze spolu zijeme aj po sexualnej stranke, a to chape vraj mam nato vek, samozrejme som zodpovedna v tom zmysle. Ale toto mi naozaj vadi, vraj tomu nechapem a ine veci. Viete mi prosim nejak poradit? uz som zufala..... nechcem sa s nou ani hadat ani podobne veci, ale toto ma naozaj dost stve a mrzi... za kazdu odpoved dakujem 🙂
No ak sa takto chovatw k svojim dceram tak to ich uprimne lutujem. Popravde sa chovate niektore ako sliepky a nie ako inteligentne pretoze mnohe z Vas maju od inteligencie daleko. Dievca chcelo poradit a Vy riesite,ze ma sex a priatelom. Ma 18 nie 15!
@emilia456
@emilia456 Neskusila si ist pod stan? Ja som s mojim sa odatahovala a dodnes u nas neprespal. Je to pekne ale ver mi spat vedla niekoho kto chrape alebo vyprava zo sna to neni nic rozmanticke 😉
@emilia456
So svojim mužom som začala chodiť, keď sme mali ja 23 a on 24. Keď som k nim prvýkrát prišla, ustlané som si našla v izbe jeho sestry (ona bývala už preč vtedy). A takto sa to opakovalo až do našej svadby. Mne osobne v živote nenapadlo riešiť, že s ním chcem spať v jednej izbe, nech to zariadi a ani on to neriešil. Bol to byt jeho rodičov a ja som rešpektovala ich pravidlá. Ono ... pokiaľ ide o sex, tak som by som asi ani nedokázala s jeho rodičmi za stenou, mne by to bolo sprosté alebo neviem. Keď sme chceli spať spolu, zariadili sme sa. Len dodám, že moja svokra je úžasná, moderná, múdra a rozhľadená žena a ja ju mám veľmi rada!
Také úsmevné, ako tu píšete, že vy by ste nedovolili. Cudzí človek.
Pamätám si, keď u nás prespávali kamaráti brata, niekedy aj dvaja kamaráti sa v noci k nemu pridali. Mal doma v izbe, pod postelou asi 2 hrubé deky ktoré mali miesto matraca. Ráno keď išli naši venčiť psa, tak zrátali topánky a potom len počítali keď začali vychádzať. To bolo keď mal 15-16+. Keď mal 17 našiel si priateľku a začala u nás prespávať. Prespávali spolu v obývačke len preto, pretože nemal rozkladaciu postel. Síce bola "cudzia" ale je narodená medzi mnou a bratom a obaja sme sa s ňou kamarátili a počas leta sme sa spolu hrávali buď u nich alebo u nás. Nejako sa takéto sprostosti neriešili, že prespávať po 18 alebo tak ... Základné informácie ohľadom sexu sme dostali vekom. Tam to haslo. ALe zas ona bola možno jedna z mnoho frajeriek ktoré k nám chodili. Ďalšiu si priviedol na leto na keď spolu brigádovali v nedalekej fabrike ale to boli na VŠ. A to je asi 7-8 rokov (2-3 roky neskôr) keď mal cez 20. A sú doteraz spolu. Bývajú spolu, niekedy u nás prespala aj sama. Takže neviem. Či som mal ja zlú výchovu alebo ...