Máme na výmenu Spookies lovci duchov, zbiera niekto ?
Zbierate niekto?mame na vymenu

@santorinka001 mam nalepku 36. Nemate nahodou cisla 33 a 41?
Ahoj kúpim figúrky spookies 0,20 centy/ks. Buľtungin, vlkolak, permonik, múmia, golem, meduza, tikoloshe, yara ma yha who, tasmansky diabol, nasnas. Alebo vymením za kartičky SW obyčajne.
@santorinka001 mám vikinga pre vás. Ja by som potrebovala meduzu, piráta a asura. Máte záujem?
@maxi2 Ahoj kupim činsky drak,bultungin,viking a nalepky 8,10,27,34,70,2,12,15,19
@santorinka001 mali by sme pre vas vikinga aj c. 36,potrebovali.by sme qualupalik a yara. Posledny co nam chybaju.
@darien
Uz nemam Vikinga ale vsetky ostatne mam.
@mirkamurko postavičky mam ale nálepky 27,2 už nie
@maxi2 ok,tak poprosim udaje do ip,dakujem
@maxi2 mozem teda poprosit 69 a 70
@mirkamurko mi je trápne ale teraz si chystám postavičky a pozerám ze ja nemám bultuninga mam big foota. Takže mám draka, vikinga a nalepky70, 34,12,10,19,8
@mirkamurko 69 mam
@franka211 Ahoj potrebujem yeti a permonik,ja mam pirata iba
@franka211 a este bultungina odkupim
@mirkamurko nálepky nemáš? Napísala by som ti čísla čo nám chýbajú,možno by si nejaké nasla
@mirkamurko máte záujem aspoň o tých dvoch a nálepky?
Zháňam meduzu, piráta, yetiho a asura. A ešte poslednú nálepku číslo 5. na výmenu mám klauna, bigfoota, vikinga. A veľa nálepiek
@franka211 ok,napis nejake mam ale minimum
@mirkamurko 4,6,14,27,31,37,53,54,55,57,61,71....ak by nahodou. Pošli mi do správy adresu, dnes idem na postu
Posuniem yeti, vodník,yarama, múmia, permonik,Frankenstein, bultungin, baba Jaga, dracula, Viking, tasmansky diabol....
Chýba nám tikoloshe, asura, pribalim aj nálepky...

@lobos Dobrý deň nám už nechýbajú kúpila som na Bazoši už len čakám keď nám prídu.Ak chcete tak za 0,40€ + poštovné.