icon

Mamičky bábätiek od 5-12 mesiacov. Pridajte sa

klara_klara
10. dec 2009

Ahojte baby mame temu, huraaaaaaaaaaaaaaa. Pridajte sa. Pozdravujem babullku1, voskovku, matu1976,bebulika, noznicky...a tesime sa na dalsie maminy, ktore mate ako my 5 mesacnych drobcov, ktori zacinaju byt velmi, vemi aktivni 😀 😀 😀

alca85
21. jan 2010

a normálne ich položila vedľa seba.... 🙂

alca85
21. jan 2010

mne sa to tak páči keď je starší súrodenec,to sú potom také hlody, že až... 😀 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

nie, nie alci...je to tak, že ak jej teraz ukážeš hračku a hneď ju schováš, tak ak ju následne bude hľadať, znamená to, že je už po rozumovej stránke vyspelejšia, ale ak nie, tak nie... 😝

alca85
21. jan 2010

moja neterka, keď bola malá hovorí: "bije tatánku (Tatianku)...a pýtajú sa jej: "a kto ťa bije?" a ona, že:" Tatánka".

Inak švagriná si všetky jej hlody zapisovala..... 🙂

zuzkaku
21. jan 2010

alci...tak tvoja je teda dobré číslo 😀 😀 😀 môj si takto stále zobúva papučky...ale potom ich je... 😀 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

😀 😀 😀 alci, dobré...aj ja som si Tomiho hlody do istého veku zapisovala...teraz ked čítame sa smejeme...

kamilecka
21. jan 2010

4 su od 7 do 18kg 🙂

alca85
21. jan 2010

veď to ich najprv objedla....celé sú mokré.... 🙂

No sranda s tými našimi deťmi... 😀

alca85
21. jan 2010

potom to vydáme knižne..........inak neterka to teda bolo číslo, čo sa týka hlodov.... 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

Šimon mi spí už od 8:45... 😲 on má teraz nejaké spavé obdobie, či čo... 😲

alca85
21. jan 2010

no tuším nabudúce kúpim aj ja tie väčšie....ale ešte mám 1 a 1/2 balenia tých menších....

zuzkaku
21. jan 2010

nebol by to zlý nápad alci...bolo by to lepšie ako vtipy, či kameňáky... 😀 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

baby ja radšej ani nehovorím, koľko máme my tých malých balení... 😝

alca85
21. jan 2010

moja sa pred chvíľou zobudila....to spala asi pol hodinu. Ešte asi potrebovala dospať noc.

Inak čo si už vaše dietky brblocú.....?

zuzkaku
21. jan 2010

6 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkaku
21. jan 2010

alci...veľa veľa rozpráva, občas sa mu podarí ma-ma-ma,

alca85
21. jan 2010

moja teraz začala ava ava a niekedy hovorí ala.....to bude asi namiesto mama

alca85
21. jan 2010

hi 🙂

spevacka
21. jan 2010

fíha, chcela som písať a práve sa zobudila, dnes asi spanie nebude...inak v noci od 23.00 do 4.30 😀

spevacka
21. jan 2010

zuzka, ja som ukončila v októbri to moje ofic.štúdium, to robilo metod.-pedag.centrum BA v spolupráci so Štát.jazyk.školou v BA _ 2 roky to trvalo a vlastne teraz som získala kvalifik.na vyuč.AJ 1.-9.roč. ZŠ. No ale tam bola podmienka už pri prijatí byť v úrovni ukončený Intermediate to je tuším B1. A bola tam hovadsky ťažká morfologia a syntax-skúška. Niektoré baby ju robia hádam ešte dodnes 😀

emanka
21. jan 2010

ahojte, to čo píše Zuzka o tom hľadaní hračky, je pravda, ale súvisí to s vekom, keď má bábo 5-6 mesiacov, tak hneď zabudne na hračku, až 7-8 mesačné bábo to zháňa, ako naša Lea v poslednom čase, keď jej zoberiem niečo z ruky, tak chytí nervy a otáča sa, hľadá to...aj telefón, keď zbadá a ja ho rýchlo schovám, tak sa za ním načahuje a hľadá...ale so zážitkami to tak nie je, takže na tie náušničky si pamätá, rovnako ako si dieťa pamätá pôrod, alebo keď škaredo padne, naša Lea sa pred dvomi mesiacmi buchla, keď sa pretáčala z chrbátika na bruško, buchla si hlavičku, lebo to robila rýchlo a hlavu nedržala hore, no a zapamätala si to a prestala to robiť, robila to jedine na posteli, lebo vedela, že sa neudrie, ale na zemi nie...až teraz, nedávno to začala robiť zas...

My tiež, keď sme sa prekakávali až po krk, tak som kúpila väčšie plienky a pomohlo to, predsa len, viac sa tam zmestí...

Zuzka, neviem, prečo sa malý precikáva až na chrbátik 🙂 možno má plienku moc nízko a strieka mu to všelikade 🙂 , alebo sa moc pretáča v noci, neviem...

V noci tiež neprebaľujem, jedine, ak sa 2 hodiny hrá, tak potom áno, aj tak je vtedy prebratá...

alca, my máme tiež 4-ky, ale to sú, že 4+, 7-18 kg, ale sú aj 4-ky tuším od 9 kg...

emanka
21. jan 2010

Klára, aj my používame krém proti chladu a vetru, ale je to Nivea, wind and wetter...kúp si nejaký a vždy, keď pôjdete von, nakrémuj mu tváričku...

alca85
21. jan 2010

no ten zemiačik dnes nedopadol dobre...stále ju napínalo a plačúúú toľko....tak uvidím zajtra, ale veľké šance tomu nedávam.... 😒

emanka
21. jan 2010

oprava - čo som písala, ako sa malá buchla pri pretáčaní, tak to malo byť z bruška na chrbátik...

alca85
21. jan 2010

no tak ja som asi úplný jeleň.......materská sa poberá 6 mesiacov odo dňa nástupu na materskú alebo 6 mesiacov od narodenia dieťaťa.....kto sa v tom má vyznať? 😒

voskovka
21. jan 2010

ahojte...adamko lepšie ale ja som bola dnes u zubara..som myslela že vyskočim z toho kresla...bolest jak blazon..
naš maly pekne povie mama, včera sa naučil tata.. a ostatne su slabiky ako ba bu da na..

zuzkaku
21. jan 2010

alci...odo dňa nástupu na MD 😉
a neboj my sme presne takisto začínali s mrkvou - prvý deň len pár lyžičiek, všetko vypľúval a tváril sa kyslo, ale čím ďalej to bolo lepšie...no a teraz, keď papká obedík, tak sám otvára pusinu a zje toho naozaj dosť 😕 a ja sa teším...xixixi... 😀

emanka...no presne o tom som hovorila, len som si nevedela spomenúť na presný vek dieťatka... 😉

emanka
21. jan 2010

ahojte, voskovka a čo ti robil zubár? Aj ja by som mala ísť, ale mám čas? Mám prachy? A hlavne, mám odvahu? 😝

alca, mohla si začať s mrkvou, asi je to predsa len lepšie, lebo je sladučká, dobrá a po 3 dňoch, keď tam pridáš zemiak, tak sa to stratí 🙂

zuzka, ak si ešte tu, čo robia deťúrence?

zuzkaku
21. jan 2010

emanka...s Tomim sa učím - ale teraz si dal pauzu...no a Šimon spí...dnes má spací deň, doobedu spal 3 hodiny vkuse! Čo sa to s tým drobcom robí??? 🙂 A čo vy?

alca85
21. jan 2010

blbé, lebo potom som si ten príspevok mala vybaviť asi už pred mesiacom....lebo ja som na MD nastúpila 23.júna. Len ma pomýlilo to, že jadna na úrade mi napísala dátum na február...len ten papier s tým dátumom nemôžem nikde nájsť, aby som sa ohradila... 😕

voskovka to máš šikovného synátora....

no zuzka dúfam, že to tak bude....a tebe to len vypľúval, alebo ho aj napínalo...?